- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi buzprensesy
-
söylediklerinize sadece kısmen katılıyorum
çünkü bizim inancımız gereği kadın örtünmelidir
kadın kadar olmasa da erkeğinde mahrem yerlerini örtülü tutması gerekmektedir.bunun içinde ahirette hesaba çekilecektir tabi bu bizim inancımız
isteyen çıplak gezsin banane benim derdim bu değil benim de başı açık çok sayıda akrabam var beni BAĞLAMAZ.. ben neden böyle kestirip atılıyor bazı insanlar saygı duymuyor,yok irana gidin,yok şeriate mi giricez bilmem ne bunun derdindeyim burası sizin kadar bizimde ülkemiz burda beraberde yaşanılabilir hemde kişisel tercihlere saygı duyarak
amacım konuyu dağıtmak kesinlikle değil.. ama yine bizim inancımıza göre eşcinsellik,lezbiyenlik vs. günah
saygı duyulmasına dairde ne kur'an da nede başka bir yerde ayet hadis vs.yok
olsaydı emin olun bende saygı duyardım sizin nasıl ki kendi tercihleriniz varsa benimde var
ben bunlara saygı duymuyorum ama insanların dini inançlarına saygım var tabi
AYRICA önemli olan kalp ve zihindir diyorsunuz o zaman herkes kalbim temiz desin cennete girsin yok öyle bişey!! müslüman olan kişi bununla kandırmış olur kendisini
kalbin temiz namaz kılma
kalbin temiz oruç tutma
kalbin temiz çıplak dolaş
ve sonuççç cenneti hakkettin
eee bu görevleri yerine getirenlerin suçu ne onların kalpi çok mu PİSS
arkadaşlar TÜRKİYE PSİKİYATRİ DERNEĞİNE göre;Eşcinsellik biseksüellik ve heteroseksüellik gibi insanda tanımlanan üç yönelimden biridir. Her şeyden önce bir hastalık değil yönelim farklılığıdır. Eşcinselliğin bir hastalık olduğu yaklaşımı 40 yıl önce terk edilmiş ve psikiyatrik hastalık tanı listelerinden çıkarılmıştır. Uluslararası ve ulusal hekim örgütlerince eşcinsellik heteroseksüellik gibi sağlıklı bir durum olarak kabul edilmektedir...
Evet bu noktaya katılıyorum bende farklı birşey demedim zaten.
Zaten bu işler kalbim temiz demekle olmaz, kalp temizliği demek hayırlı işler yapmak demek...Bunu demek istiyorum.Farklı birşey demiyorum ki...
Ayrıca istediğin kadar namaz kıl,istediğin kadar kabenin etrafını tavaf et; eğer kul hakkı yiyorsan,kalp kırıyorsan,yalan söylüyorsan,dedikodu yapıyorsan bir mahiyeti yok yaptığın ibadetin...Bunu Kur-an söylüyor?
Kusura bakmayında sizin inandığınız dine göre; bir fahişe kediye su verdi diye tüm günahlarının afoluncağı söylenir.Yanlış mı biliyorum?
O yüzden insanların yaşayış yada tercihlerinden dolayı yargılamak,dinden soyutlamak yanlıştır diyorum...
Davranış bozukluğu mu?
Doğuştan eşcinsel olanlara ne diyeceksin peki?
Kim saygı duymadı ki şimdi bunu söyleme ihtiyacı duydunuz;elbette inancınız gereği istediğiniz gibi giyinirsiniz.Kime ne...
İsteyen başörtü takar, isteyen kafasına kese kağıdı geçirir,isteyen çıplak dolaşır..Kime ne!
Madem konu kapanmaya geldi; şahsi fikrim öbür tarafta hesaplarımızı vücudumuza ne giyip giymediklerimizle değil; zihin ve kalben olarak ne yaptıklarımızla yargılanacağız.
Hepimizin özü ruh; öbür tarafta da beden değil ruh işleyecek...
O zaman afrikalılar ve kabile halkının topu cehennemlik...Hepsi donsuz dolaniyi...
Eh,binlerce yıl öncesinde ilk insanında onlardan farklı bir yaşayışı yoktu...Neyse,bu başka bir konu.
Bir inanan olarak ne açıklara "iffetsiz,dinsiz" gözüyle bakın ne de kapalılara "namuslu,dindar" gözüyle bakın...
Bu devirde nice sakkallılar cüppeliler adam dolandırıyor,kul hakkı yiyor,din adı altında her türlü ahlaksızlığı ve kepazeliği yapıyor.
Kapalı,imanlı dediğiniz kadın soyuyor,çalıyor,dedikodu yapıyor, gidip evli biriyle nikahsız yaşayabiliyor vs...
Önemli olan kalp ve zihindir..Bunu unutmayın.
Şu kırmızı ile işaretlediğim yer beni gülme krizine soktu.
Ama güzel bi mesaj yazmışsın.
Zaten o çok müslüman olanlar kuranı bir kere de türkçesinden açıp okusalar ve anlasalardı
şu şunu yaptı şu günahkar ,şu cehenneme gidecek ben cennete gideceğim demezlerdi
Çünkü o zaman bilirdi ki Kuran da Allah ın ne kadar büyük bir affedici olduğundan bahsedilir ancak affetmeyeceği tek şeyin kul hakkı olduğunu söyler.YAni karşıma kul hakkı ile gelmeyin diyor.Ona buna şu şöyle günahkar yok bu böyle anormal derken bunu da bi düşünsünler eğer cennete gitmeyi gerçekten istiyorlarsa.
Bi de atasözümüz vardır para ile imanın kimde olduğunu kimse bilemezmiş.
En güzel dua Allahım ben cennete gideyim onlar cehenneme gitsin pis günahkarlar demektense ,Allahım beni de cennetine kabul et onları da kabul et diye yapılan duadır.
Daha mi rahat ??? Dha bir kac gun once Hac gorevini yerine getiren bir arkadasimiz orada bile namaz kilarken taciz edildigini soyledi. Hemde kutsal topraklarda!!! Tecavuzun tacizin ardi arkasi kesilmiyor ki!!! Bu zaten heryerde olan bir durum.Milletin ne yaptigiyla ilgilenecegimize caydirici yasalar koysak diyorum bende.Isinize gelince Arap ulkesi medeni isinize gelince Turkiye.. Olmamis ama boyle.Demek ki heryerin artisi-ekisisi var,ben Arap ulkesinde yasayamam size rahat gelir yasarsiniz. Benim demek istedigim bu ulkenin tamamen din kurallariyla yonetilmesini istiyorsaniz ve olmadigi icin kiziyorsaniz kizmakta haksizsniz . Ha o Arap ulkelerinde olursunuz anlarim cunku yonetim bicimleri Islam 'a dayali.Ayrica bulundugunuz ulkede belki ihtiyacinizi karsilayacak cok fazla cami olmayabilir, cok normaldir musluman sayisi cok fazl degildir orada ama bunu muslumanlara dusmanlar diye yormayin. Dusman olsalar kesinlikle karsi olsalar inanin siz o ulkenin sinirlarina giremezsiniz. Demek ki sizide koruyan kollayan ve ozgurce yasamaniza izin veren bir ulke.Ibadet yerlerinin arz-talep meselesi oldugunu belirtmistim zaten. Bende yurtdisindayim burada cami var hic bir sorun yok.Ama Turkiyedeki gibi heryerde yok ama genede var.
Missplayful bacim bak lafi tuhaf tuhaf yerlere getiriyosun....
Ben yurtdisinda ezan okutmuyolar demekki muslumanlara karsi demiyorum.eger bulundugum yerde çan sesi gelioda ezan sesi duyiyamiorsam demekki ulke dinine sahip cikiyo....herseyede bizlere izin vermiyo,ulke nin kurallari bisey diyemem... Bisey daha bni burdan kimmmse kovamaz ben buraninda vatandasiyim....
Kutsal topraklarda hirsizin eli kesiliyo kusura bakma turkiyedeki tecavizculere ceza istioruz diye haykiiyosunuz,arap diyede begenmiosunuz,,,, seriatin cezasini goruyosunuz umarim...el kesiliyo acima yok
Eşcinsellik ve lezbiyenlik farklı şeyler!
Ben lezbiyenlik için davranış boozukluğudur dedim. Ayrıca eşcinsel olmayıp lezbiyen olan bi çok insan var bu yanlış yönelim tedaviyle düzeltilebiliyor.
AYRICA önemli olan kalp ve zihindir diyorsunuz o zaman herkes kalbim temiz desin cennete girsin yok öyle bişey!! müslüman olan kişi bununla kandırmış olur kendisini
kalbin temiz namaz kılma
kalbin temiz oruç tutma
arkadaşlar bir haftadır iyice psikolojim bozuldu. ev arkadasımın lezbiyen olduğunu düşünüyorum. gecen hafta sınıftan bı arkadasım bize geldi biraz sarhostu ve o kafayla oda arkadasıma askım dedi. ondan sonra bunlar sık sık sakayla beraber askım demeye basladılar. ama ne zaman gorsem yataga uzanmıslar bırbırlerını opüyolar. tabı hiç dudaktan öpüştüklerini görmedim. ama birbirlerini operken cıkardıkları ses benım odamdan bile duyuluyo. ve ınanın neredeyse 24 saat öpüp duruyolar birbirlerini. sarılıyolar üst üste bile gordum. tek espri anlayısları cinsellik bu arada. onlarla dısarı cıkmaya utanıyorum cunku herkes bize lezbiyen gozuyle bakıyo. uyarmama ragmen pek bi değişiklik yok. yanlız iki arkadasımın da daha once normal sevgilileri oldu. hatta ev arkadasımın 2 yıldır unutamadıgı biri var. aklım cok karıstı arkadaslar. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. kapımı kilitlemeden uyuyamaz oldm.ve ıkısınden de acaip sogudum
bende şahsen senin gibilerin yaşamasını dahi istemiyorum..nesini savunuyorsun?
bunun savunulacak hoş görülecek hiç bir yanı yok lezbiyenliği,eşcinselliği hangi din hangi ahlak doğru buluyor.
kınamam büyük konuşmam ama ben bir müslümansam dinimin yasakladığı bu çirkin şeyede saygı duymam..
bu bir saplantıdır kurtulmaya çalışmalıdır insan meşru gösterip saygı duyulmasını beklememelidir....
H
Ya visnelipasta biz sizinle Hic anlasamiyoruz galiba...
Laik devletin dini olmazmi? Nerden uyduruyon bacim?? Fransada laik ama herkrsin boynunda bi hac kolye, millet gayet iyi dio hiristiyaniz diye onlar inkar etmezken bizz niye inkar edelim??!
Madem dedigin gibi kimliklerde TC yazio,peki niye dini Islam diye yazilio...yapma gozunu seviyim neyi inkar edionuz ya
O zaman Hic bir ulkenin dini olmasin oylemi? Boyle diye diye turkiyeyi degistiryosunuz Allah yardimcimiz olsun...
Sinagog kilise farketmez eger turkiyede bunlar varsa ulkemizin dinlere saygi duydugunu ve misafirperver oldumuzu gosterir...
ben burda üstüne basa basa söylüyorum banane sizin inancınızdan yargılamam yadırgamam ama saygısızlığada tahammül edemem
ne demek örümcek kafalılar falan madem bu kadar saygı duyun diye tembihliyorsunuz sizler neden saygı duymuyorsunuz
lezbiyenlere eşcinsellere saygı duyuyorsunuzda inancımız gereği taktığımız baş örtümüze neden saygı duymuyorsunuz
dininizi bilemem ama bütün dinlerin tek özelliği kardeşliktir barıştır
benim haddime değil insanlara dini öğretmek öyle bir amacım da yok zaten
ben allahtan korkarım kimseyide dinsizlikle suçlamam
Eşcinsellik ve lezbiyenlik farklı şeyler!
Ben lezbiyenlik için davranış boozukluğudur dedim. Ayrıca eşcinsel olmayıp lezbiyen olan bi çok insan var bu yanlış yönelim tedaviyle düzeltilebiliyor.
söylediklerinize sadece kısmen katılıyorum
çünkü bizim inancımız gereği kadın örtünmelidir
kadın kadar olmasa da erkeğinde mahrem yerlerini örtülü tutması gerekmektedir.bunun içinde ahirette hesaba çekilecektir tabi bu bizim inancımız
isteyen çıplak gezsin banane benim derdim bu değil benim de başı açık çok sayıda akrabam var beni BAĞLAMAZ.. ben neden böyle kestirip atılıyor bazı insanlar saygı duymuyor,yok irana gidin,yok şeriate mi giricez bilmem ne bunun derdindeyim burası sizin kadar bizimde ülkemiz burda beraberde yaşanılabilir hemde kişisel tercihlere saygı duyarak
amacım konuyu dağıtmak kesinlikle değil.. ama yine bizim inancımıza göre eşcinsellik,lezbiyenlik vs. günah
saygı duyulmasına dairde ne kur'an da nede başka bir yerde ayet hadis vs.yok
olsaydı emin olun bende saygı duyardım sizin nasıl ki kendi tercihleriniz varsa benimde var
ben bunlara saygı duymuyorum ama insanların dini inançlarına saygım var tabi
kalbin temiz namaz kılma
kalbin temiz oruç tutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?