ev arkadaşım lezbiyen mi :S

arkadaşlar TÜRKİYE PSİKİYATRİ DERNEĞİNE göre;Eşcinsellik biseksüellik ve heteroseksüellik gibi insanda tanımlanan üç yönelimden biridir. Her şeyden önce bir hastalık değil yönelim farklılığıdır. Eşcinselliğin bir hastalık olduğu yaklaşımı 40 yıl önce terk edilmiş ve psikiyatrik hastalık tanı listelerinden çıkarılmıştır. Uluslararası ve ulusal hekim örgütlerince eşcinsellik heteroseksüellik gibi sağlıklı bir durum olarak kabul edilmektedir...

Bence artık din konusunu keselim...Zira konu dağıldı.Son olarak eşcinsellikle ilgili şunu diyeceğim...

Kimileri gerçekten doğuştan bu dürtüye sahip,bunu bilim kabul ediyor. İnsanlar kabul etmese ne...

Ayrıca eğer yaratılıştan bu böyle ise dini olarak bir mesuliyetinin olacağını düşünmüyorum.

Ha sapıklığına yapanda var...O da ne beni ne başkasını ilgilendirmez.Herkesin kendi hayatıdır.

Yargılamak,insanlıktan ve dinden aforoz etmekte bize düşmez...

Ayrıca dindar geçinen münafıklardan(!),ikiyüzlülerden(!) daha hayırlıdırlar belki,ne biliyorsunuz...O yüzden din konusunu maşa edinip çamur atıp ahkam kesmeyi bırakalım.

Kimsede büyük konuşmasın,herkesin çocuğu var kardeşi var.Kimin neye uğrayacağı belli olmaz...

Evet bu noktaya katılıyorum bende farklı birşey demedim zaten.

Zaten bu işler kalbim temiz demekle olmaz, kalp temizliği demek hayırlı işler yapmak demek...Bunu demek istiyorum.Farklı birşey demiyorum ki...

Ayrıca istediğin kadar namaz kıl,istediğin kadar kabenin etrafını tavaf et; eğer kul hakkı yiyorsan,kalp kırıyorsan,yalan söylüyorsan,dedikodu yapıyorsan bir mahiyeti yok yaptığın ibadetin...Bunu Kur-an söylüyor?

Kusura bakmayında sizin inandığınız dine göre; bir fahişe kediye su verdi diye tüm günahlarının afoluncağı söylenir.Yanlış mı biliyorum?

O yüzden insanların yaşayış yada tercihlerinden dolayı yargılamak,dinden soyutlamak yanlıştır diyorum...

Son düzenleme:

Evet doğru diyorsunuz.
Zaten psikiyatıra giden bir eşcinsele doktor "bu dürtün normaldir,hastalık değildir" diyor. Eğer kişi bu durumdan çok rahatsız değilse,tedavi yoluna gitmiyor. Çünkü hastalık değil...

Zaten rahatsızsada muhtemelen cinsel kimliğine ve topluma uyum konusunda terapi verdiğini zannediyorum.

Bunu istediğiniz psikiyatıra gidip sorun.

canım senin söylemiş olduğun bir benzetmedir.kişi ne kadar günahkar olursa olsun leybiyende olsa katilde olsa vs.. tövbe ettiği anda inşallah allah tövbesini kabul edecektir.daha öncede dediğim gibi bizim dinimize göre bu büyük günahtır ama hiç birşeyde allahı inkar edip ona şirk koşmaktan da daha günah değildir yine dinimize göre bu...
bana görede nasıl ki herşeyi iyiyi de kötüyüde kişi kendi iradesiyle belirliyorsa bu duygulara sahip olan kişide bunu bastırabilir..
ve yine bana göre bu bir çeşit psikolojik rahatsızlıktır yardım alınarak kurtunulması gereken bir durumdur..
hiç kimseyi dinden soyutlamak istemem allah korusun..Ayrıca ben sadece inancıma karşı duyulan saygızılığı ve burda bazı kendini bilmezlerin hakaretlerine
gereken cevabı verdim o kadar
bu durumda olan insanların allah yardımcısı olsun...

Davranış bozukluğu mu?
Doğuştan eşcinsel olanlara ne diyeceksin peki?

Eşcinsellik ve lezbiyenlik farklı şeyler!
Ben lezbiyenlik için davranış boozukluğudur dedim. Ayrıca eşcinsel olmayıp lezbiyen olan bi çok insan var bu yanlış yönelim tedaviyle düzeltilebiliyor.

Şu kırmızı ile işaretlediğim yer beni gülme krizine soktu.

Ama güzel bi mesaj yazmışsın.

Zaten o çok müslüman olanlar kuranı bir kere de türkçesinden açıp okusalar ve anlasalardı

şu şunu yaptı şu günahkar ,şu cehenneme gidecek ben cennete gideceğim demezlerdi

Çünkü o zaman bilirdi ki Kuran da Allah ın ne kadar büyük bir affedici olduğundan bahsedilir ancak affetmeyeceği tek şeyin kul hakkı olduğunu söyler.YAni karşıma kul hakkı ile gelmeyin diyor.Ona buna şu şöyle günahkar yok bu böyle anormal derken bunu da bi düşünsünler eğer cennete gitmeyi gerçekten istiyorlarsa.

Bi de atasözümüz vardır para ile imanın kimde olduğunu kimse bilemezmiş.
En güzel dua Allahım ben cennete gideyim onlar cehenneme gitsin pis günahkarlar demektense ,Allahım beni de cennetine kabul et onları da kabul et diye yapılan duadır.

o kadar anlamsız şeyler yazmışsınız ki anlamakta güçlük çektim.. sırf yorum yapmış olmak için bişeyler yazmışsınız. burda kimse kimseye ben imanlıyım dindarım siz değilsiniz demedi..
tabi ki insanlık ve inanç gereği kendimiz için ne istiyorsak din kardeşlerimiz içinde aynısını istemeliyiz...
benim konum din inanç değil o herkesin kendi özgürlüğüdür...
lezbiyenlik bana göre tehlikeli bir durum konu sahibi arkadaşım bunun üzerinde dur ve önemse gerekirse ya ev arkadaşını yada evini değiştir çünkü ben psikolojinin bozulabileceği düşüncesindeyim...insan illaki etkileniyor çevresinden.. sende öyle olursun demiyorum ama sinirlerin bozulur.zaten demişsin korkuyorum,kapımı kilitliyorum diye
allah yardımcın olsun arkadaşım...

Missplayful bacim bak lafi tuhaf tuhaf yerlere getiriyosun....
Ben yurtdisinda ezan okutmuyolar demekki muslumanlaara karsi demiyorum.eger bulundugum yerde çan sesi gelioda ezan sesi duyiyamiorsam demekki ulke dinine sahip cikiyo....herseyede bizlere izin vermiyo,ulke nin kurallari bisey diyemem... Bisey daha bni burdan kimmmse kovamaz ben buraninda vatandasiyim....

Kutsal topraklarda hirsizin eli kesiliyo kusura bakma turkiyedeki tecavizculere ceza istioruz diye haykiiyosunuz,arap diyede begenmiosunuz,,,, seriatin cezasini goruyosunuz umarim...el kesiliyo acima yok

Tecavuzculere ceza istiyoruz diye Arap yonetim sistemini ve seriati begenmemiz, istememiz ve onaylamamiz mi gerek? Hayir kesinlikle hayir...Demokrasi olmasi gerektigi gibi yarim yamalak degilde diger ulkelerdeki gibi uygulansa zaten tecavuzculeri arkasi kesilirdi. Yari demokrasi veya sozde demokrasi ile yonetildigimiz yargi sistemimiz cok zayif oldugu icin bunlar yasaniyor. Sirf elleri kesilsin, kafalari kopsun oh bir dahada kimse kimseye tecavuz etmez mantalitesiyle hareket edemem.

Bulundugun ulkede neden caminin kilise kadar cok fazla olmadiginida kirk kere soyledim arkadasim. Dinlerine sahip cikma fln degil arz-talep meselesi azlik cokluk meselesi. Eger muslumanlar hristiyanlardan coksa ona gore ibadet yeri yapilir. Eger tesrsiyse ona gore degisim gene yapilir. Azinlikta olan muslumanlar icin neden her kose basina cami yapilsin? ICLERI bos kalip yeterli hizmet verilmedikten sonra ne anlami var ki??? Bunu anlamak istemiyorsunuz bu isler halkin cogunlugunun hangi dini sectigiyle olur gonul rizasi saygi duyduk hadi bakalim demekle olmaz ki!Malezya da musluman sayisi artti son yillarda durum boyle olunca ona gorede bir yasam sekli gelisti.Allah askina muslumanin olmadigi yerde cami yapip ne yapacaksin? Giden olmadiktan sonra... Anlatmak istedigim bu , bir ibadethanenin var olmasi ve calismasi icin o kesimde yeterli sayida bir insan olmasi gerekir .Hala daha yok ezan sesi gelmiyo kulagima derseniz valla dusup bayilcam. Kendinizi acayip sartlamissiniz hic baska yonde dusunmeye gelemiyorsunuz.Bende yurtdisinda yasiyorum cami yapilacagi ve istek oldugu zaman gidip istekte bulunuyorlar, muslumanlar olarak bir araya gelip gerekli mercilere cikiyorlar. E bunu yapan isteyen olmazsa tabi ezan sesi duymazsin!

Ben lezbiyenlik için davranış boozukluğudur dedim. Ayrıca eşcinsel olmayıp lezbiyen olan bi çok insan var bu yanlış yönelim tedaviyle düzeltilebiliyor.

eşcinsellikle lezbiyenlik farklı mı ? lezbiyenler eşcinsel insanlardır...eşcinsel olmayıp lezbiyen nasıl oluyo anlamadım ben

benim ev arkadaşım sonradan bana itiraf etmişti lezbiyen olduğunu. anlatabileceği bi insan olmaktan mutluyum. kapımı falan kitlemedim bana da tecavüz etmedi. ciddi misiniz ya

off off off aman arkadaşım bu nasıl yazıdır. siz kul olarak görevinizi yapın. bırakın da Allah karar versin kimi cennete koyacağına...

"onlar da cennete girsin, yok öyle bişey " nasıl korkunç bi cümledir... içim ürperdi resmen.

Allah kimi cennete sokacağına karar vermeye yardımcı olmanız için( tövbe tövbe ) sizi mi atadı?

dini savunayım derken, tehlikeli şeyler söylemeyin.

dikkat et senide kaynatmasınlar arada heralde aşk acılarını birbiri üstünden çıkartıyolar

din yasaklar belkı
ama
dinde herşeye saygı vardır!!!.
nedenıni düşündün mü acaba ??

her koyun kendı bacagından asılır da ondan..

sizin gibi saygısız insanlara uyuzum..elbette bana göre değil
lezbiyenlık falan
ama kımın ne yaptıgının yargısı da bana düşmez..
tıpkı sana düşmediği gibi..

ayrıca herşeye dini karıstırmayalım lütfen..

Son düzenleme:
Cehalete karşıyım.
Öyle ki, kadınların cahilliğine daha da karşıyım.
Evli bir erkeğin, kocasını kaybetmiş bir kadını himaye alması, gerekirmiş.
Bekar erkek mi kalmamış ülkede.
Bu ülkenin dini dediğin şey, ülkedeki çoğunluğun müslüman olması..
Ama Türk Vatandaşı olup, Hristiyan, Yahudi vs. yazan da var kimliğinde.
O zaman buna ne diyeceksiniz ?
-Neymiş cehennemde yanacaklarmış bilmemne bilmemne.
Yahu siz özgürlüğün olduğu bir ülkede, nasıl böyle konuşabiliyorsunuz.
İslam dini şunu hoş görürmüş, bunu hoş görmezmiş te.
Madem öyle, islamda zorlama olmadığını da bilirsiniz.
Ayrıyeten, Atatürk'ün ilkelerinden olan ve bu ülkenin temel taşlarını oluşturan "Laiklik İlkesi" ile hiç mi karşılaşmadınız.
Bu ülke de dine göre şu var bu var yok!!
Bu ülke de "Din ve Devlet işleri birbirine asla karışamaz" var.
Kimse kimseyi yargılayamaz.
Ben onu kafasını kapatıyor, mini etek giyiyor, kendi cinsine ilgi duyuyor, domuz eti yiyor diye yargılayamam.
Hiç bir şekilde yargılayamam.
Herkesin kendi özgürlüğünü, kendi inancını yaşama hakkı var.
Ben kimseye, "kafanı kapatamazsın" demiyorsam,
kimse de bir başkasına, "şuna ilgi duyuyorsun, buna ilgi duyuyorsun, o zaman yanacaksın cayır cayır, o zaman sen ötekisin sen busun, sen olmamalısın, sapkınsın" diyemez.
Son kez söylüyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bize tarihte özgürlüğün, en önemli şey olduğundan bahsetmiş.
O zaman herkes doya doya özgürlüğünü yaşayacak. Yaşamalı.
Not: Özgürlüğü de yanlış tanımlayamayalım lütfen, özgürlük; bir insanın kendi istekleri doğrultusunda başkasına zarar vermeden istediği şeyi yaşamasıdır.
Herkesin dini farklı, ama bu vatanda yaşıyorsan sadece Türksün.
İslama göre değil, Atatürkümüzün ilkelerine göre hareket edeceksin.
Bizim bütün geri kalma nedenlerimiz bu yüzden zaten.
Şimdi üç beş konu oluyor diye, devlet büyükleri(!) tarafından, "şu haramdır yasaklansın, şu cinayettir yasaklansın" vs. diye kimse burada çıkıp ta, Devletin, dini islamdır diye atarlanamaz.
Son olarak devlet büyükleri(!) tarafından yapılan bütün bu yeni yasa düzenlemeleri tarzındaki gündemler, sadece ülkede olan en büyük sorunun [pkk] gündemdeki yerini biraz olsun kapatabilme isteklerindendir.
Maşallah, devlet büyüklerimiz(!) olayı çözmüş, "ben şunu bunu yaparım ederim, ama bir Allah desem herkes benim tarafımda olacak yine" diyip, dininizi sömürüyorlar.
Siz de bundan aldığınız, islami özgüvenle(!) burada saçmalıyorsunuz.
Biraz okuyun ya, biraz görün, biraz duyun, cehaletinizden kurtulun sonra birşeyler düşünüp yazın buraya.
Buraya artık birşey yazmayacağım, yazmam gereken herşeyi yazdım. Hiç kimsenin cehaletini de bu yazdıklarım haricinde yok etmeye çalışamam.
Eğer zaten en ufak bir düzelme umudu varsa, o insan cehaletinden bir iki birşey görüp aydınlandıktan sonra yavaş yavaş kurtulacaktır.

saka yaptiginizi varsayiyorum ama yine de aciklayayim.
laik devletin dini olma cunku laik devlet dini ne olursa olsun butun vatandaslarina esit uzaklikta olan devlet demektir. eger bir devlet laikse ve dini sembolleri yasaklamiyorsa her turlu dini sembolu yasaklamiyor demektir yani anlayacaginiz sekilde aciklamam gerekir ise hac kolye takmayi yasaklamiyorsa islami sembol olan kolyeyi de yasaklamiyor ya da tam tersi hepsini birden yasakliyor demektir.nturkiye de de nasil kamusal olmayan alanlarda ve artik kamusal alanlarin buyuk kisminda basortusu serbest ise hristiyanlik sembolleri de serbest yani bir insani boynunda hac kolye tasiyor diye o ortamdan uzaklastiramazsiniz. laiklik bunu gerektirir.

yani laik devletin dini olmazbir yerimden uydurmuyom BACIM okullarimizda ogretiliyor bu.

sunu da soyleyeyim ki laiklige iyice dusman olmayin.laiklik dinini inkar etmek demek degildir. sizden ricam biraz arastirip okuyup o sekilde dusuncelerinizi savunun. ben burada size aciklamaya calistim ama baska ortamlarda komik duruma dusebilirsiniz haberiniz olsun.

Son düzenleme:
O zaman Hic bir ulkenin dini olmasin oylemi? Boyle diye diye turkiyeyi degistiryosunuz Allah yardimcimiz olsun...
Sinagog kilise farketmez eger turkiyede bunlar varsa ulkemizin dinlere saygi duydugunu ve misafirperver oldumuzu gosterir...

turkiyeyi maalesef siz degistiriyorsunuz ve ben bunu gunden gune uzulerek izliyorum

ben burada defalarca basortunuze saygi duydugumu yazdim ama siz bunlara bakmak yerine lutfen digerlerine de saygi gosterin dememe taktiginiz icin detaylari gozden kaciriyorsunuz

Aradaki farkı açıklar mısınız?

kimin nereye gidecegini siz degil Allah takdir eder kimin cennetlik kimin cehennemlik oldugu hakkinda bence ahkam kesmeyin burada..

sizin gibi has musluman gecinen birinden boyle yargilamalar duymak cok aci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…