- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
- Konu Sahibi buzprensesy
-
söylediklerinize sadece kısmen katılıyorum
AYRICA önemli olan kalp ve zihindir diyorsunuz o zaman herkes kalbim temiz desin cennete girsin yok öyle bişey!! müslüman olan kişi bununla kandırmış olur kendisini
kalbin temiz namaz kılma
kalbin temiz oruç tutma
kalbin temiz çıplak dolaş
ve sonuççç cenneti hakkettin
eee bu görevleri yerine getirenlerin suçu ne onların kalpi çok mu PİSS
kimsenin cinsel tercihi bizi lgilendirmez.sevapmış,günahmış bu Allah ile kulu arasındadır.sadece Rabbime hesep vereceğiz değil mi? son günlerde fetva verir tarzda konuşanlar dini bilgi adı altında yargılayıcı yorumlar yapanlar ne kadar arttı böyle..bizim dinmiz güzellik dini,hoş görü dinidir..ah birde bunu bilseler de ona göre konuşsalar...
oyle deyince de sen ne anlarsin muslumanluktan diyorlar cicim. kafayi ortunce direkt ilahiyat profesoru olunuyo bu memlekette
kimsenin cinsel tercihi bizi lgilendirmez.sevapmış,günahmış bu Allah ile kulu arasındadır.sadece Rabbime hesep vereceğiz değil mi? son günlerde fetva verir tarzda konuşanlar dini bilgi adı altında yargılayıcı yorumlar yapanlar ne kadar arttı böyle..bizim dinmiz güzellik dini,hoş görü dinidir..ah birde bunu bilseler de ona göre konuşsalar...
ben Allahın yasakladığına saygı duymayana saygı duymam !!
iyi valla adam gelsin karşıma Allahı peygamberi inkar etsin bende sana saygı duyuyorum diyeyim yok öyle bişey!!
bunu savunan dini reddediyor
varsa böyle bi zaafın evet ben hata ediyorum günah işliyorum de ama bunu doğru bişeymiş gibi aksettirme
bu ülkeyi beğenmeyen gitsin başka ülkede yaşasın
siz kabul etsenizde etmesenizde burası müslüman ülkesi
gidin avrupaya orda evlenin isterseniz burda kabul görmesinide beklerseniz avucunuzu yalarsınızz..
eşcinselliği normalleştirmek, tercih deyip saygı duymak bize empoze edildiği gibi ilericilik değildir. kapitalist sistemin son yüzyılda iyice yayılmasına sebep olduğu bu eski çağlarda da olan sapkınlığı özgürlükler başlığı altında incelemek kapitalizme malolmuş bu olguyu normalleştirmek son derece tehlikeli.
bunu bu şekilde bize dayatan sistem '' eşcinsellik hayvanlarda da vardı, kapitalizm öncesi de vardı '' gibi argümanlara bulayıp sunuyor. hayvanlarda da olduğu doğru ama ensest de hayvanlarda var.
off off offaman arkadaşım bu nasıl yazıdır. siz kul olarak görevinizi yapın. bırakın da Allah karar versin kimi cennete koyacağına...
"onlar da cennete girsin, yok öyle bişey " nasıl korkunç bi cümledir... içim ürperdi resmen.
Allah kimi cennete sokacağına karar vermeye yardımcı olmanız için( tövbe tövbe ) sizi mi atadı?
dini savunayım derken, tehlikeli şeyler söylemeyin.
dini savunmak değil bu hanımefendi.kaldı ki bana göre dinlerin en yücesi olan islamiyetinde helede burada savunulacak bir durumu yok!!
dinin hiçbir gereğinin yerine getirilmeyip sonuçta da cennetin istenmesinin bana saçma geldiğinden bahsettim yazımda..
ama anladığım kadarıyla kapasitenizin çok üstünde laflar söylemişim ki algılayamamışsınız..
asıl burada ki bazı arkadaşlar düşünce özgürlüğü,kişisel tercih adı altında dinide yok sayıyorlar
bu tamamen bilgisizliklerinden kaynaklanıyor....
Tamamen bambaşka birşeyler yazıyordum mesajınızı gördüm, kesinlikle yargılayıp eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum. Kapitalizmin eşcinseller üzerinden nasıl bir pazar yaratacağını düşünüyorsunuz ki eşcinselliği yeniden yaygınlaştırmaya çalışsın. Kapitalizmin çarklarının işlemesi üç-beş gay bara, gaylere özgü birkaç yayınla gaylere özgü seks oyuncaklarına mı bağlı? Benim aklıma başka sektör gelmiyor eşcinsellerin talebi üzerine yaratılan.
Ay illahi gobek adiniz zeytinyagi mi? O kadar size zahmet edip orneklerle insanlar aciklama yapti siz ustune objektif bakis acisi cikaramadiniz. Pes dogrusu.
bir de bizi baska konularda sikayet etmissiniz insanlar varolus sebeplerini inkar ediyorlar falan diye.
ben bir yerlere darvinistim falan yazdim da haberim mi yok acaba?
siz benim inancimi nereden biliyorsunuz? belki ben sizden daha dindarim?? herhangi bir yere yazdim mi ben gunde kac posta ibadet edip etmedigimi de benim inancsiz oldugumu uyduruvermissiniz??? bunlar sizi alakadar etmeyen konular. benim inancim sadece beni ilgilendirir.
Ay illahi gobek adiniz zeytinyagi mi? O kadar size zahmet edip orneklerle insanlar aciklama yapti siz ustune objektif bakis acisi cikaramadiniz. Pes dogrusu.
o kadar insanın yaptığı açıklama ve örneklerle bende bunca yıllık bakış açımı değiştirip sizin kafanıza mı uyacağım..
saygı duyun diye söz söylüyorsunuz o zaman sizde saygı duyun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?