• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım lezbiyen mi :S

Çekemeyenlerden birisi;Mevlana Hazretleri'ne:" Sen ne biçim Müslümansın,dinin de bi izzeti şerefi var.Müslümana gel,Yahudi'ye gel,Mecusi'ye gel,tövbeni bozsan yine gel...Olur mu öyle şey?..." mealinde uzunca bir mektup yazmış.
Mevlana Hazretleri mektubu sabırla okumuş ve arkasına şu cümleyi yazarak sahibine geri göndermiş :
" SEN DE GEL "
Sende Gel ♥

----------------------------------------------

Gönlün temiz mi hocam, kanıtın var mı?
Gösterişten başka bir anıtın var mı?
Hırkan seccaden tamam; yarın sorunca
Allah'a vermek için bir yanıtın var mı?
Ömer Hayyam

Son düzenleme:
söylediklerinize sadece kısmen katılıyorum
AYRICA önemli olan kalp ve zihindir diyorsunuz o zaman herkes kalbim temiz desin cennete girsin yok öyle bişey!! müslüman olan kişi bununla kandırmış olur kendisini
kalbin temiz namaz kılma
kalbin temiz oruç tutma
kalbin temiz çıplak dolaş
ve sonuççç cenneti hakkettin:P
eee bu görevleri yerine getirenlerin suçu ne onların kalpi çok mu PİSS

Adamın birinin günahını sevabı tartılmış 1 sevap eksikmiş. 1 sevap bul gel demişler. Başka bi adama sormuş 1 tane sevap verebilirmisin bana yoksa cennete almayacaklar beni demiş. Adam demişki" benim zaten 1 sevabım var bu sevapla cennete de giremem zaten demiş al senin olsun demiş." ... Sonuç 1 sevabı olan adam , 1 sevabı eksik olan adamın cennete gimesini sağladığı için ikisi de cennete girmiş...

kıssadan hisse kimin hangi iyilikle cennete yada cehenneme gireceğine allah karar verir. Burda siz kimseye sen cenneti haketmedin diyemezsiniz.. Aksi halde dinden çıkarsınızz dikkat edin !

kimsenin cinsel tercihi bizi lgilendirmez.sevapmış,günahmış bu Allah ile kulu arasındadır.sadece Rabbime hesep vereceğiz değil mi? son günlerde fetva verir tarzda konuşanlar dini bilgi adı altında yargılayıcı yorumlar yapanlar ne kadar arttı böyle..bizim dinmiz güzellik dini,hoş görü dinidir..ah birde bunu bilseler de ona göre konuşsalar...

kimsenin cinsel tercihi bizi lgilendirmez.sevapmış,günahmış bu Allah ile kulu arasındadır.sadece Rabbime hesep vereceğiz değil mi? son günlerde fetva verir tarzda konuşanlar dini bilgi adı altında yargılayıcı yorumlar yapanlar ne kadar arttı böyle..bizim dinmiz güzellik dini,hoş görü dinidir..ah birde bunu bilseler de ona göre konuşsalar...

oyle deyince de sen ne anlarsin muslumanluktan diyorlar cicim. kafayi ortunce direkt ilahiyat profesoru olunuyo bu memlekette

oyle deyince de sen ne anlarsin muslumanluktan diyorlar cicim. kafayi ortunce direkt ilahiyat profesoru olunuyo bu memlekette

dini her konuda kullanmaları ve kafalarına göre yorumlamaları

dinden çıkmalarına sebep oluyor
farkında değiller

allahın gönlünün kime kaydığını kımse bılemez

Ben bunlara imam saykolar diyorum...:27::27::27::27::27:
Neyse susalım,banlanıcaz yoksa :1:

hahah gulmekten oldum bu mu yoksam:Day sildim banlanmak istemedim imam sayko yu izlemistim youtube da:D

Son düzenleme:
biseksüel olabilirler canım yani hem erkeklere hem kızlara ilgi duyuyor olabilirler.korkacağın bi durum olarak görmüyorum üzerine saldıracak değil sonuçta.üstelik herkesin kendi tercihi lakin seni rahatsız edecek boyutta davranışları tabiki hiç hoş değil ve ilk fırsatta çık bence de.
ben de eski ev arkadaşımın sevgilisiyle birlikte olma seslerinden çok rahatsız oluyordum ben utanıyordum onlar utanmıyordu=)
eve arkadaş getirmeye utanıyordum o sesleri duyar diye:)
nitekim şu anda "eski" =)

ben Allahın yasakladığına saygı duymayana saygı duymam !!
iyi valla adam gelsin karşıma Allahı peygamberi inkar etsin bende sana saygı duyuyorum diyeyim yok öyle bişey!!
bunu savunan dini reddediyor
varsa böyle bi zaafın evet ben hata ediyorum günah işliyorum de ama bunu doğru bişeymiş gibi aksettirme
bu ülkeyi beğenmeyen gitsin başka ülkede yaşasın
siz kabul etsenizde etmesenizde burası müslüman ülkesi
gidin avrupaya orda evlenin isterseniz burda kabul görmesinide beklerseniz avucunuzu yalarsınızz..

Bu ülkede muhtemelen sizin okusanız çok seveceğiniz bir gazete var. Tam sizin kafadan orda çalışanlar, Homofobi karşıtı bilimsel bir konferans için sapıklar diye manşet filan atıyorlar, ya da beğenmedikleri kurumları kendilerince aşağılamak için eşcinsel fanteziler basıyorlar gazete kapağına, o fantezilerin üstüne büyük puntolarla '' X'te Gay rezaleti'' diye başlık atıyorlar. Homofobik manşetler karşılığında cennetin anahtarını kazanıyorlar mı bilemeyeceğim ama bu ülkenin adalet sistemi tarafından yargılanıp cezaya çarptırılıyorlar. ÜLkenin adalet sistemini beğenmeyip toptan terketselerdi güzel olurdu bence ama öyle yapmıyorlar onun yerine paşa paşa cezalarını ödeyip gazetelerinde , bir eşcinsele sapık diyemezlerse dinlerini nasıl yaşayacaklarıyla, eşcinsellere hakaret etme hakkının elinden alındığıyla, kendi doğrusuna doğru diyememesinin rencide edici olduğuyla, zaten toplumun kendisi gibi davranan kesiminin hep dışlandığıyla, İnanç özgürlüğüyle, dine saygıyla ilgili ironik bir yazı yayımlıyorlar.

Bu olaydan çıkarmamız gereken sonuçlar;
1) Devlet'e göre eşcinsellik bir suç veya sapkınlık değildir, ülke nüfusunun bir bölümünü hiç bir bilimsel dayanak olmadan sapkınlıkla itham etmek suçtur.

2) Eğer böyle uluorta toplumun bir bölümünü hedef gösterici hakaretler, ölsünler istiyorum tarzı beyanlar vermeye devam ederseniz ve birisi üşenmeyip sizi şikayet ederse pek bayıldığınız ve sanırım paşababanızdan kaldığı için kimlerin terkedip kimlerin seveceğine karar verdiğiniz ülkenin mahkemeleri tarafından cezalandırılırsınız.

3) Hak, özgürlük, inanca saygı gibi kavramlar çok büyüleyici geliyor bir kesime farkındayım, muhtemelen zamanında herkes bize benzesinci baskıcı talepleri bu kavramlarla reddedildiği için kullanan kişiyi yüzde yüz haklı durumuna sokacak bir tür joker izlenimi yaratıyor. Ama kalkıp ben sana sapkın derim bu benim hakkım, benim inancım sana saygı duymamı engeller inancıma özgürlük diye dolaşırken komik oluyorsunuz. Nasıl ki tüm insanlık olarak inekleri kutsal sayan Hindulara saygı duyup et yemekten vazgeçmiyor ya da Satanist ayinlerini dini inanç olduğu gerekçesiyle yasalarla koruma altına almıyorsak, Müslümanlık inancının da başkalarına zarar verme ya da başkalarının hayatlarına karışma gibi bir hakkı ya da özgürlüğü kanun önünde bu ülkede yok.

eşcinselliği normalleştirmek, tercih deyip saygı duymak bize empoze edildiği gibi ilericilik değildir. kapitalist sistemin son yüzyılda iyice yayılmasına sebep olduğu bu eski çağlarda da olan sapkınlığı özgürlükler başlığı altında incelemek kapitalizme malolmuş bu olguyu normalleştirmek son derece tehlikeli.

bunu bu şekilde bize dayatan sistem '' eşcinsellik hayvanlarda da vardı, kapitalizm öncesi de vardı '' gibi argümanlara bulayıp sunuyor. hayvanlarda da olduğu doğru ama ensest de hayvanlarda var.

Tamamen bambaşka birşeyler yazıyordum mesajınızı gördüm, kesinlikle yargılayıp eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum. Kapitalizmin eşcinseller üzerinden nasıl bir pazar yaratacağını düşünüyorsunuz ki eşcinselliği yeniden yaygınlaştırmaya çalışsın. Kapitalizmin çarklarının işlemesi üç-beş gay bara, gaylere özgü birkaç yayınla gaylere özgü seks oyuncaklarına mı bağlı? Benim aklıma başka sektör gelmiyor eşcinsellerin talebi üzerine yaratılan.

off off off :53: aman arkadaşım bu nasıl yazıdır. siz kul olarak görevinizi yapın. bırakın da Allah karar versin kimi cennete koyacağına...

"onlar da cennete girsin, yok öyle bişey " nasıl korkunç bi cümledir... içim ürperdi resmen.

Allah kimi cennete sokacağına karar vermeye yardımcı olmanız için( tövbe tövbe ) sizi mi atadı?

dini savunayım derken, tehlikeli şeyler söylemeyin.

dini savunmak değil bu hanımefendi.kaldı ki bana göre dinlerin en yücesi olan islamiyetinde helede burada savunulacak bir durumu yok!!
dinin hiçbir gereğinin yerine getirilmeyip sonuçta da cennetin istenmesinin bana saçma geldiğinden bahsettim yazımda..
ama anladığım kadarıyla kapasitenizin çok üstünde laflar söylemişim ki algılayamamışsınız..
asıl burada ki bazı arkadaşlar düşünce özgürlüğü,kişisel tercih adı altında dinide yok sayıyorlar
bu tamamen bilgisizliklerinden kaynaklanıyor....

dini savunmak değil bu hanımefendi.kaldı ki bana göre dinlerin en yücesi olan islamiyetinde helede burada savunulacak bir durumu yok!!
dinin hiçbir gereğinin yerine getirilmeyip sonuçta da cennetin istenmesinin bana saçma geldiğinden bahsettim yazımda..
ama anladığım kadarıyla kapasitenizin çok üstünde laflar söylemişim ki algılayamamışsınız..
asıl burada ki bazı arkadaşlar düşünce özgürlüğü,kişisel tercih adı altında dinide yok sayıyorlar
bu tamamen bilgisizliklerinden kaynaklanıyor....

Ay illahi gobek adiniz zeytinyagi mi? O kadar size zahmet edip orneklerle insanlar aciklama yapti siz ustune objektif bakis acisi cikaramadiniz. Pes dogrusu.

Tamamen bambaşka birşeyler yazıyordum mesajınızı gördüm, kesinlikle yargılayıp eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum. Kapitalizmin eşcinseller üzerinden nasıl bir pazar yaratacağını düşünüyorsunuz ki eşcinselliği yeniden yaygınlaştırmaya çalışsın. Kapitalizmin çarklarının işlemesi üç-beş gay bara, gaylere özgü birkaç yayınla gaylere özgü seks oyuncaklarına mı bağlı? Benim aklıma başka sektör gelmiyor eşcinsellerin talebi üzerine yaratılan.

kapitalist sistem insanı kendi özüne, doğallığa yabancılaştırır, hodgamlaştırır, yozlaştırır. eşcinselliğin normal(!) olduğu propagandasını yaparak da, kadın bedeni, erkek bedeni, üzerinden para kazanarak da, sektör haline getirerek de, iki insan arasındaki aşkı da cinsel çekimi de sadece hedonizme bağlar. aşk da cinsellik de cinsel birleşme anındaki zevkin büyüklüğüne bağlıdır bu zevk de nereden gelirse gelsin önemli değildir' i savunur. işte kapitalizmin eşcinsel propagandası yapmasının sebeplerinden sadece bir tanesi de budur.

eşcinselliğin övüldüğü, normalleştirildiği eski dönemler hep sınıflı toplumlar olmuşlardır, Yunan, Roma vs. saraylarda, şatolarda gelir adaletsizliğinin ve sınıf farkının sonucu olarak görülmüş benimsenmiş yaygınlaştırılmış bu şekilde de günümüze gelmiş bir olgu eşcinsellik.

eşcinsellerin özgürlük taleplerine gelince, sadece eşcinseller için değil tüm topluluklar için geçerlidir bu. eşit olmadan özgür olunmaz. özellikle Türkiye' deki eşcinsel örgütlenmelerinin, sivil toplum kuruluşlarının eylemlerine baktığımızda cinsellikten, cinselliklerinden başka birşeyi dert etmediklerini, kazara görüş bildirdikleri güncel konularda da sonucu bir şekilde yine cinsel özgürlüğe bağladıklarını görüyoruz, bu yaptıkları oldukça sığ ve yoz yaklaşımdır.bu tarz örgütlerin de derdi eşcinsel hakları falan değil rahatça partner bulmak için oluşturulmuş birer çatı olmak dışında hiçbir işlevi yoktur.

örneklerden sadece bir tanesi olarak da LGBTT örgütlerinin Halk Cephesi' ne yaptığı psikolojik saldırılardan tutun da, daha birçok konuda sınıf mücadelesine ne kadar saygısızca ve sığ bir yaklaşım gösterdiklerini de söyleyeyim tüm bunların sebebi ne olabilir sizce ?

Son düzenleme:
en son okudugu kitap ya gullu yasin ya da cin ali, son seyrettigi program da evlenme programi olan insana devletin dini olmaz dersen inanamaz tabi bunda sasirilacak sey yok aslinda

Son düzenleme:
bir de bizi baska konularda sikayet etmissiniz insanlar varolus sebeplerini inkar ediyorlar falan diye.

ben bir yerlere darvinistim falan yazdim da haberim mi yok acaba?

siz benim inancimi nereden biliyorsunuz? belki ben sizden daha dindarim?? herhangi bir yere yazdim mi ben gunde kac posta ibadet edip etmedigimi de benim inancsiz oldugumu uyduruvermissiniz??? bunlar sizi alakadar etmeyen konular. benim inancim sadece beni ilgilendirir.

bir de bizi baska konularda sikayet etmissiniz insanlar varolus sebeplerini inkar ediyorlar falan diye.

ben bir yerlere darvinistim falan yazdim da haberim mi yok acaba?

siz benim inancimi nereden biliyorsunuz? belki ben sizden daha dindarim?? herhangi bir yere yazdim mi ben gunde kac posta ibadet edip etmedigimi de benim inancsiz oldugumu uyduruvermissiniz??? bunlar sizi alakadar etmeyen konular. benim inancim sadece beni ilgilendirir.

tabi ki inancınız sizi ilgilendirir buna karşı çıkacak bir sözde sarfetmedim zaten ...
bende buraya hepinizden dindarım ben kusursuz bir kulum falan da yazmadım sizde bi tarafınızdan böyle saçma sapan şeyler uydurmayın!!
sırf yazmış olmak için yazmayın!! ayrıca dervişin zikri neyse fikride odur...
sözler insanın kişiliğini ortaya koyar!!
ayrıca ben nick bildirmedim ne diye üzerinize alıyorsunuz
... nem kapan tiplerdensiniz anlaşılan

Son düzenleme:
Ay illahi gobek adiniz zeytinyagi mi? O kadar size zahmet edip orneklerle insanlar aciklama yapti siz ustune objektif bakis acisi cikaramadiniz. Pes dogrusu.

o kadar insanın yaptığı açıklama ve örneklerle bende bunca yıllık bakış açımı değiştirip sizin kafanıza mı uyacağım..
saygı duyun diye söz söylüyorsunuz o zaman sizde saygı duyun..

o kadar insanın yaptığı açıklama ve örneklerle bende bunca yıllık bakış açımı değiştirip sizin kafanıza mı uyacağım..
saygı duyun diye söz söylüyorsunuz o zaman sizde saygı duyun..

size bizim kafamiza uyun diye yazilmadi onlar. yanlis bildiginiz seyi duzeltme adina yazildi. yanlis bildiginiz mesela laik devletlerin degil bireylerin dini olduguydu. ben sizin dusunce yapinizi degistirmeye calismadim. yanlis bildiginiz KAVRAMlarin dogrularini yazmaya calistim nacizane. ama onu ya da baska kaynaklari oturup okuyacaginiza ve bu kavram karmasanizi bitireceginize bizi burada inancsizlikla suclayip uste cikmaya calisiyorsunuz.

bunu da okumayacaksiniz nafile ama ben yine de yazayim. ayrica bakis acisi degistirmek kotu bir sey degildir korkmaniza gerek yok. size kimse dinden cikin falan demiyor. bakis acinizi genisletin ve okuyun ogrenin arastirin, kulaktan dolma bilgilerle tartismaya girmeyin komik duruma dusersiniz yazdik sadece. tabi ki yazdiklarimiz sizin icin tu kaka oldugu icin okuma zahmetine bile girmediniz halbuki ben sizin yazdiginiz yanlis kavramlari bile oturup okudum. sizden de ZAHMET OLMAZSA aynisini istedim. daha fazlasini degil.

bilgili insan gorusu ne olursa olsun benim saygimi kazanir, bilgili insan benim bakis acimi degistirecegi icin benim icin cok degerlidir. bu sozu benimserseniz kaybetmez, aksine kazanirsiniz, dinden de cikmazsiniz korkmayin. sadece okuyun arastirin ve yalan yanlis seyler yazip da rezil etmeyin kendinizi.

herkesin inacı kendine,bu nedir anlayamadım? bizde dinimizi ve yüceliğini biliyoruz Şükür ama burada fetva verir gibi anlatılmasına ihtiyacımız yok.her konuda gelip böyle yüce dini bilgilerinizle insanları aşağılamaya çalışmak nasıl bir yaklaşım acaba? önce dinimizin emrettiği hoşgörüye sahip olun! bu yetkiyi kim veriyor size,diyanet falan mı görevlendirdi nedir?

Back