ben Allahın yasakladığına saygı duymayana saygı duymam !!
iyi valla adam gelsin karşıma Allahı peygamberi inkar etsin bende sana saygı duyuyorum diyeyim yok öyle bişey!!
bunu savunan dini reddediyor
varsa böyle bi zaafın evet ben hata ediyorum günah işliyorum de ama bunu doğru bişeymiş gibi aksettirme
bu ülkeyi beğenmeyen gitsin başka ülkede yaşasın
siz kabul etsenizde etmesenizde burası müslüman ülkesi
gidin avrupaya orda evlenin isterseniz burda kabul görmesinide beklerseniz avucunuzu yalarsınızz..
Bu ülkede muhtemelen sizin okusanız çok seveceğiniz bir gazete var. Tam sizin kafadan orda çalışanlar, Homofobi karşıtı bilimsel bir konferans için sapıklar diye manşet filan atıyorlar, ya da beğenmedikleri kurumları kendilerince aşağılamak için eşcinsel fanteziler basıyorlar gazete kapağına, o fantezilerin üstüne büyük puntolarla '' X'te Gay rezaleti'' diye başlık atıyorlar. Homofobik manşetler karşılığında cennetin anahtarını kazanıyorlar mı bilemeyeceğim ama bu ülkenin adalet sistemi tarafından yargılanıp cezaya çarptırılıyorlar. ÜLkenin adalet sistemini beğenmeyip toptan terketselerdi güzel olurdu bence ama öyle yapmıyorlar onun yerine paşa paşa cezalarını ödeyip gazetelerinde , bir eşcinsele sapık diyemezlerse dinlerini nasıl yaşayacaklarıyla, eşcinsellere hakaret etme hakkının elinden alındığıyla, kendi doğrusuna doğru diyememesinin rencide edici olduğuyla, zaten toplumun kendisi gibi davranan kesiminin hep dışlandığıyla, İnanç özgürlüğüyle, dine saygıyla ilgili ironik bir yazı yayımlıyorlar.
Bu olaydan çıkarmamız gereken sonuçlar;
1) Devlet'e göre eşcinsellik bir suç veya sapkınlık değildir, ülke nüfusunun bir bölümünü hiç bir bilimsel dayanak olmadan sapkınlıkla itham etmek suçtur.
2) Eğer böyle uluorta toplumun bir bölümünü hedef gösterici hakaretler, ölsünler istiyorum tarzı beyanlar vermeye devam ederseniz ve birisi üşenmeyip sizi şikayet ederse pek bayıldığınız ve sanırım paşababanızdan kaldığı için kimlerin terkedip kimlerin seveceğine karar verdiğiniz ülkenin mahkemeleri tarafından cezalandırılırsınız.
3) Hak, özgürlük, inanca saygı gibi kavramlar çok büyüleyici geliyor bir kesime farkındayım, muhtemelen zamanında herkes bize benzesinci baskıcı talepleri bu kavramlarla reddedildiği için kullanan kişiyi yüzde yüz haklı durumuna sokacak bir tür joker izlenimi yaratıyor. Ama kalkıp ben sana sapkın derim bu benim hakkım, benim inancım sana saygı duymamı engeller inancıma özgürlük diye dolaşırken komik oluyorsunuz. Nasıl ki tüm insanlık olarak inekleri kutsal sayan Hindulara saygı duyup et yemekten vazgeçmiyor ya da Satanist ayinlerini dini inanç olduğu gerekçesiyle yasalarla koruma altına almıyorsak, Müslümanlık inancının da başkalarına zarar verme ya da başkalarının hayatlarına karışma gibi bir hakkı ya da özgürlüğü kanun önünde bu ülkede yok.
eşcinselliği normalleştirmek, tercih deyip saygı duymak bize empoze edildiği gibi ilericilik değildir. kapitalist sistemin son yüzyılda iyice yayılmasına sebep olduğu bu eski çağlarda da olan sapkınlığı özgürlükler başlığı altında incelemek kapitalizme malolmuş bu olguyu normalleştirmek son derece tehlikeli.
bunu bu şekilde bize dayatan sistem '' eşcinsellik hayvanlarda da vardı, kapitalizm öncesi de vardı '' gibi argümanlara bulayıp sunuyor. hayvanlarda da olduğu doğru ama ensest de hayvanlarda var.
Tamamen bambaşka birşeyler yazıyordum mesajınızı gördüm, kesinlikle yargılayıp eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum. Kapitalizmin eşcinseller üzerinden nasıl bir pazar yaratacağını düşünüyorsunuz ki eşcinselliği yeniden yaygınlaştırmaya çalışsın. Kapitalizmin çarklarının işlemesi üç-beş gay bara, gaylere özgü birkaç yayınla gaylere özgü seks oyuncaklarına mı bağlı? Benim aklıma başka sektör gelmiyor eşcinsellerin talebi üzerine yaratılan.