Ev arkadaşı sorunları

Değil zaten o da biliyor beğendigi herkesle flörtlesiyor bir seyler yasiyor. Yaşasın ona okeyim. Ama kız cok cok güzel adamlar hep tipsiz kullanıyor işte
Yaşasın demenize anlam veremerm kıtlık mi var kalacak düzgün bir kişi bile mi yok. Aynı evi tutacak başka arkadaş mi yok. Yapmayın ya böyle biriyle aynı evde kalınır mı sizin mantığının bana dokunmayan yılan bin yaşasın ama.o yılan illaki sizede dokunur yapmayın 24yasinda harika bir gençsin besbeslli ki. Ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler

Dert sayilmaz ama sinirkiyim paylasmak istiyorum. Bir ev arkadasiyla kalıyorum/kaliyordum. Kızla normal zamanda iyiyiz hosuz ama mesela bir yere kizkiza gidicez diyoruz, pat 2 erkek geliyor bir veya üc degil hep 2. ve benim hep geldikten sonra haberim oluyor. Sürekli bana birilerini ayarlama peşinde erkek arkadasimdan ayrildim diyorum boşver takil diyor. Ama ben rahatsiz oluyorum. Mesela bu cagirdigi kisiyle öpüşüp koklasip cilvelesiyor yanindaki adamin da benden beklentisi oluyor surat asınca geriliyoruz. Eski elektrik ve su faturasini ödemediği icin 3 gündür elektrik ve su yoktu evde. İlk gün aksam haberim oldu eve geldim yarin actiricam dedi tamam dedim dedi ki iste ben x'de kalıcam(adam 35 yasinda) sen de gel kal hayır dedim, yarin oldu ise gittim geldim ses soluk yok hiç, ben zannediyorum ki ev arkadasim halletmiştir ne telefonumu sarja taktım ne kalacak yer ayarladım ne de duş aldım. Eve geldim gece 9 da ,elektrik su yok kendi ortada yok kavga ettik. Dedi ki ben sana alternatif sunuyorum x'e gel diyorum sen erkekler seni yiyecekmis gibi davraniyorsun diyor.Mağarada büyümrdim ama samimiyetim olmayan ortak noktam olmayan birinin kadın/erkek farketmez niye evinde kalayım ? Kendi kira verdiğim evde kalmak istemem anormal mi ? Param yok diyor bir yere girip calismiyor hep etrafindaki erkeklere ödetiyor her seyini. Ertesi gün ise gideceğim icin cafede telefonumu sarj ettim iğrenc bir kahbeye 15 lira verdim, sac yikattim 10 lira verdim, powerbank aldım 45 verdim. Köpeğimle kalıyordum normalde o evde kalamayacağım gittigim arkadasiminda hayvanlarla arasi bozuk olduğu icin (baska yer bulamadım) köpeğimi gecici olarak bir yere vermek zorunda kaldım.Sırf bana 2 satir mesaj yazıp haber vermediği için bir günde 100 lira masraf yaptım üstelik köpeğimle de 1 hafta ayri kalicam. Evden ayrildim ve suclu benmişim, sinirlenmekte haksiz miyim ?
Sinirlenmekte haklısınız, ama böyle bir insanla nasıl kalabildiniz yahu? Orada takıldım. 😶
Yapabiliyorsanız bir apart bakın, yurda köpek alırlar mı bilemem ama. Ve lütfen o kişiyle irtibatınızı koparın. Çünkü yaş kaç olursa olsun, insanlar birbirlerini gerçekten etkiliyor.

Dert sayilmaz ama sinirkiyim paylasmak istiyorum. Bir ev arkadasiyla kalıyorum/kaliyordum. Kızla normal zamanda iyiyiz hosuz ama mesela bir yere kizkiza gidicez diyoruz, pat 2 erkek geliyor bir veya üc degil hep 2. ve benim hep geldikten sonra haberim oluyor. Sürekli bana birilerini ayarlama peşinde erkek arkadasimdan ayrildim diyorum boşver takil diyor. Ama ben rahatsiz oluyorum. Mesela bu cagirdigi kisiyle öpüşüp koklasip cilvelesiyor yanindaki adamin da benden beklentisi oluyor surat asınca geriliyoruz. Eski elektrik ve su faturasini ödemediği icin 3 gündür elektrik ve su yoktu evde. İlk gün aksam haberim oldu eve geldim yarin actiricam dedi tamam dedim dedi ki iste ben x'de kalıcam(adam 35 yasinda) sen de gel kal hayır dedim, yarin oldu ise gittim geldim ses soluk yok hiç, ben zannediyorum ki ev arkadasim halletmiştir ne telefonumu sarja taktım ne kalacak yer ayarladım ne de duş aldım. Eve geldim gece 9 da ,elektrik su yok kendi ortada yok kavga ettik. Dedi ki ben sana alternatif sunuyorum x'e gel diyorum sen erkekler seni yiyecekmis gibi davraniyorsun diyor.Mağarada büyümrdim ama samimiyetim olmayan ortak noktam olmayan birinin kadın/erkek farketmez niye evinde kalayım ? Kendi kira verdiğim evde kalmak istemem anormal mi ? Param yok diyor bir yere girip calismiyor hep etrafindaki erkeklere ödetiyor her seyini. Ertesi gün ise gideceğim icin cafede telefonumu sarj ettim iğrenc bir kahbeye 15 lira verdim, sac yikattim 10 lira verdim, powerbank aldım 45 verdim. Köpeğimle kalıyordum normalde o evde kalamayacağım gittigim arkadasiminda hayvanlarla arasi bozuk olduğu icin (baska yer bulamadım) köpeğimi gecici olarak bir yere vermek zorunda kaldım.Sırf bana 2 satir mesaj yazıp haber vermediği için bir günde 100 lira masraf yaptım üstelik köpeğimle de 1 hafta ayri kalicam. Evden ayrildim ve suclu benmişim, sinirlenmekte haksiz miyim ?
Evden ayrıldığını okuyunca rahatladım. Gerisini salla gitsin

Bu kiz nasil birşey evlerden ırak. Ayrıldığınız için gerçekten sevindim, bulunduğunuz ilde 1+0 - 1+1 dairelerin fiyatları ne kadar?
Eşyalı kiralık daireler oluyor, maddi olarak biraz zorlanirsiz belki ama rahat edersiniz

Böyle biri ile uğraşacağıma stüdyo dairede kalirim daha iyi. Ne bicim insan. Gurursuz gibi tanımadığın etmedigin adamin evine mi bekliyor BIDE KALMAYA :KK57: deli diyeceksiniz belki ama o adamin organ mafyasi olmadigi, uyuşturucu baronu olup o gece aslinda polislerin takibinde olmadigi yada zorla bir seyler yapip videoya almayacagi tehdit etmeyecegi ne malum? Ankaradaki Aleyna çakır cinayetinde o pis iğrenç mahlukat olan umutcan midir nedir i bilen bilir. O kiza sadece tehditle neleer neler yapmış
Gidin esyalarinizi toplayin açıklama bile yapmadan çıkın gidin bence. Ben öyle yapardim

Cok haklısın..
Tavir ve davranışlarından asla
Taviz verme baskalarini memnun etmek icin..
Tutumunuzu beğendim

Ev arkadaşınız hiç Müge Anlı izlemiyor sanırım ya da haberlere bakmıyor.Millet kendi öz be öz babasının abisinin tacizine uğruyor bu ne rahatlık pes vallahi! İş başvurusu yaparken bile korku kaplıyor içimi Allah’ım nolur vicdanlı merhametli güzel ahlaklı insanlar olsunlar düzgün bir yer çıksın diye.Çalışmaya diye götürülüpte pavyona satılan kızları okudum çünkü ödüm kopuyor banada olursa diye..Milletteki rahatlığa bak.Hiç mi korkmuyor elin adamının evinde bana sarkar mı tecavüz mü eder öldürür mü bir şey mi verir diye ya..Allah ıslah etsin

Apart, yurt bakın derim
Bu bana çok mantıklı geldi. En yakın arkadaşımızla bile eve çıktığımızda bir sürü sorun çıkıyor. Hazır öğrenciler evlerindeyken apartlar daha sakin ve boş olur. Kafanız daha rahat olur ve maddi olarak çok zorlamaz. Zaten faturalar vs her şey dahil oluyor

Bence ayırın evı.

Back