Dert sayilmaz ama sinirkiyim paylasmak istiyorum. Bir ev arkadasiyla kalıyorum/kaliyordum. Kızla normal zamanda iyiyiz hosuz ama mesela bir yere kizkiza gidicez diyoruz, pat 2 erkek geliyor bir veya üc degil hep 2. ve benim hep geldikten sonra haberim oluyor. Sürekli bana birilerini ayarlama peşinde erkek arkadasimdan ayrildim diyorum boşver takil diyor. Ama ben rahatsiz oluyorum. Mesela bu cagirdigi kisiyle öpüşüp koklasip cilvelesiyor yanindaki adamin da benden beklentisi oluyor surat asınca geriliyoruz. Eski elektrik ve su faturasini ödemediği icin 3 gündür elektrik ve su yoktu evde. İlk gün aksam haberim oldu eve geldim yarin actiricam dedi tamam dedim dedi ki iste ben x'de kalıcam(adam 35 yasinda) sen de gel kal hayır dedim, yarin oldu ise gittim geldim ses soluk yok hiç, ben zannediyorum ki ev arkadasim halletmiştir ne telefonumu sarja taktım ne kalacak yer ayarladım ne de duş aldım. Eve geldim gece 9 da ,elektrik su yok kendi ortada yok kavga ettik. Dedi ki ben sana alternatif sunuyorum x'e gel diyorum sen erkekler seni yiyecekmis gibi davraniyorsun diyor.Mağarada büyümrdim ama samimiyetim olmayan ortak noktam olmayan birinin kadın/erkek farketmez niye evinde kalayım ? Kendi kira verdiğim evde kalmak istemem anormal mi ? Param yok diyor bir yere girip calismiyor hep etrafindaki erkeklere ödetiyor her seyini. Ertesi gün ise gideceğim icin cafede telefonumu sarj ettim iğrenc bir kahbeye 15 lira verdim, sac yikattim 10 lira verdim, powerbank aldım 45 verdim. Köpeğimle kalıyordum normalde o evde kalamayacağım gittigim arkadasiminda hayvanlarla arasi bozuk olduğu icin (baska yer bulamadım) köpeğimi gecici olarak bir yere vermek zorunda kaldım.Sırf bana 2 satir mesaj yazıp haber vermediği için bir günde 100 lira masraf yaptım üstelik köpeğimle de 1 hafta ayri kalicam. Evden ayrildim ve suclu benmişim, sinirlenmekte haksiz miyim ?