ev anlaşmazlığı

birdertlibasim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
78
90
hanımlar merhaba hepinize. aslında bir şey sormayacağım ama kafam çok karışık belki akıl verirsiniz. önceki konumu bilenler vardır belki taşınma aşamasındayız ev bulursak. iki ev seçeneğimiz vardı olmadı. birinde son dakika vergi masrafı vs diye 3 bin lira daha eklediler üstüne bir de ev sahibi kapı komşusuydu istemedik. diğeri de ben tefe tüfe anlamam ikinci yılda %60 yansıtırım dedi. yine tamam dedik haber vereceğim dedi bir şey yok hala ortada. babam istanbuldan yanımıza gelecek. eşim de ev tutmak istemiyor gelsin burada yaşarız diyor ev 2+1 😂 en başta sordum babamın gelmesiyle ilgili ne düşünüyorsun vs çok isterim anlaşıyoruz biz babamla vs dedi, babam da zaten elini beş kuruş cebine attırmayacak ev taşınma masrafları vs. şimdi ev sahipleriyle bir türlü anlaşamadık, eşim görüşüyor bana söylüyor ben babama izah ediyorum falan bir iletişim sorunu oluyor arada. mesela eşime tefe tüfe mevzusunu emlakçı söylemiş o bize söylemediği için son anda haberimiz oldu. başka bir ev üç depozito istediğini eşime söylemiş bize söylemedi yine boşu boşuna gidip evi gördüm vs. eşim böyle yapınca babam da neden böyle yapıyor ben anlamadım diyor, adam eşim okey verdi diye işini gücünü ayarladı 4ünde çıkıp gelecekti taşınsaydık. eşim de babama kızıyor yok bana emir verip duruyor her istediğini yapamam, 3+1 tutalım neyinize yetmiyor diye. ben de babamla konuş bu düşüncelerini diyorum. babam uysal anlayışlı biridir hani yanlış anlayacağını bilsem konuş demem zaten. farkındayım çok karmaşık yazdım her şeyi ama benim de kafam bir dünya. son bir ekleme yapayım, ben zamanında boşanmak istedim eşimden anlaşması çok güç, o başka bir başlığın konusu yormayayım sizi. babam istemedi, sen bir yandan ben bir yandan toparlarız dedi eşim için. ben de babama karşı çıkmak istemedim açıkçası, şu an geldiğinde biraz da eşimin yanlışlarının düzeleceğini umuyor. yemin ederim film gibi hayatımız varmış şimdi yazınca farkettim allah bilir siz ne düşüneceksiniz… eğer sorunuz olursa da cevaplayacağım okumaktan yorulmayın :)

Kardesle yaşamak neyse de babayla yaşamak olmaz bence evli insanlar babayla nasıl yaşayacak adam rahat edemez evlilik hayatınız biter resmen alt üst olsa neyse evlilik için çok tehlikeli bir adım

Çok tehlikeli sular gibi geldi bana.
Sallantıda evliliğe babayla beraber yaşamak bomba koymak gibi olmayacak mı?
ben zaten boşanma konusu ortaya gelse hayır demem, babam da yaşadıklarımı bildiği için yanımda olup bize de çeki düzen vermek istiyor bir yandan. evi de dubleks tutacağız herkesin kendine ait alanı olması için

X