Ev almalimiyim

afakan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
144
23
sevgili arkadaşlar bankacı borsaci olan varmı içinizde yada soracağım konuya alakalı olan arkadaş lar şu sıralar ev alınır mı galiba banka gözleri yüksek alsak kazanirmiyiz zarar mi ederiz evde biraz bize uyguna gelecek müteahhit sıkışmış da

sevgili arkadaşlar bankacı borsaci olan varmı içinizde yada soracağım konuya alakalı olan arkadaş lar şu sıralar ev alınır mı galiba banka gözleri yüksek alsak kazanirmiyiz zarar mi ederiz evde biraz bize uyguna gelecek müteahhit sıkışmış da
Konut kredileri çok yüksek faizlerle veriliyor şu an. Ne kadar uyguna veriyor, ne kadar peşin ne kadar kredi olacak
İyice hesaplanip öyle karar verilmeli

şu sıra fazi oranları çok yüksek
hele ki evin kredi tutarını %80 'İ KADAR çekersen resmen çok anlamsız olur
ama elinde 100.000 tl paran var diyelim ev de 130.000belki
ama şu sıra krediye girilmez
mesleğim gereği açıklama yapıyorum

Ayni konu bizim de gundemimizde
Eylul ayinda krediler tekrardan dusecekmis haberlerde okuyorum. Beklemedeyiz bakalim insallah duser de alabiliriz.

Evin konumu, elinizdeki para, suanki giderleriniz (kira), faiz orani, geliriniz vs. Bunlar önemli faktörler. Kalem kalem yazarsaniz degerlendirir arkadaşlar.
Her zaman ev almak kar demek değil.

Bayramdan once uygun fiyata bi ev görmüştüm hemen heveslendim Tabi kredilerin bu kadar uçtuğunu bilmiyordum
Bayramdan sonra devlet tekrar el atacak diyorlar umarim oyle olur
Takipteyim

Bayramdan once uygun fiyata bi ev görmüştüm hemen heveslendim Tabi kredilerin bu kadar uçtuğunu bilmiyordum
Bayramdan sonra devlet tekrar el atacak diyorlar umarim oyle olur
Takipteyim
Devlet bankasında bir çalışan 0,98 ile 45 günlük kampanya yapılacağını bunun hazırlığında olduklarını soyledi

X