Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgili arkadaşlar bankacı borsaci olan varmı içinizde yada soracağım konuya alakalı olan arkadaş lar şu sıralar ev alınır mı galiba banka gözleri yüksek alsak kazanirmiyiz zarar mi ederiz evde biraz bize uyguna gelecek müteahhit sıkışmış da
sevgili arkadaşlar bankacı borsaci olan varmı içinizde yada soracağım konuya alakalı olan arkadaş lar şu sıralar ev alınır mı galiba banka gözleri yüksek alsak kazanirmiyiz zarar mi ederiz evde biraz bize uyguna gelecek müteahhit sıkışmış da
Konut kredileri çok yüksek faizlerle veriliyor şu an. Ne kadar uyguna veriyor, ne kadar peşin ne kadar kredi olacak İyice hesaplanip öyle karar verilmeli
şu sıra fazi oranları çok yüksek hele ki evin kredi tutarını %80 'İ KADAR çekersen resmen çok anlamsız olur ama elinde 100.000 tl paran var diyelim ev de 130.000belki ama şu sıra krediye girilmez mesleğim gereği açıklama yapıyorum
Evin konumu, elinizdeki para, suanki giderleriniz (kira), faiz orani, geliriniz vs. Bunlar önemli faktörler. Kalem kalem yazarsaniz degerlendirir arkadaşlar. Her zaman ev almak kar demek değil.
Bayramdan once uygun fiyata bi ev görmüştüm hemen heveslendim Tabi kredilerin bu kadar uçtuğunu bilmiyordum Bayramdan sonra devlet tekrar el atacak diyorlar umarim oyle olur Takipteyim
Bayramdan once uygun fiyata bi ev görmüştüm hemen heveslendim Tabi kredilerin bu kadar uçtuğunu bilmiyordum Bayramdan sonra devlet tekrar el atacak diyorlar umarim oyle olur Takipteyim