- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Metrobüse binmek bir sanattır. İnenleri izleyeceksin, yerini gözüne kestireceksin ve tam inenler bittiği anda oluşan küçük boşluklardan sıyrılarak kilitlendiğin hedefe ilk adımı sen atacaksın. İlk hedef küçük boşluklar.hani metrobusun kapisinin en onunde bekledigi halde en son içeri giren ve asla kendine yer bulamayan saskin kiz var ya, iste o benim
İstanbul da çalışıyor ve ömür tüketiyoruz çoğumuz. İstanbul da oturanlardan yüzde kaçı gerçekten şehri gezerek ağız tadıyla yaşayabiliyor bilmiyorum.
Dışarı çıkarak harcanacak tutarla mutfak alış verişi yapıp evde oturuyoruz çoğumuz.
şöyle soyleyeyım annemın babamın evı yok bı emeklı maası var babamın.kardesım her ay onlara yardım edıyo...evlenecek ama hala onlara para gönderıyo göndemek zorunda yoksa gecınemezler ( ben çalışmıyorum)
eşimin anne babasındada ev yok ve görumcem evı gecındırıyo yoksa gecınemezler
ee görumcemle kardesımın ya kendı hayatları????? ömur boyunca ailelerımıze yardım etmek zorundalar.neden? bır evlerı olsaydı evlatlarına yuk olmazlardı herkes kendı hayatını dusunmeden kurardı....
ben ilerde kızım aynısını yasasın ıstemıyorum.bızı dusunmesın kendı gelecegını dusunsun ıstıyorum...şu an çok zor görunuyo ama inş Rabbım bızede ev nasıp eder borçlada olsa ben razıyım evladım için
siz nişanlısınız, eşiniz ve ailesi, eşiniz için 80.000 tl biriktirmiş, nişanlınız askere gidince bu rakamı sizin hesabınıza yatırıyorlar, birşeyler yapmanız için doğru anlamışım değil mi?
birde eşinizin ailesinin o dönem evi var mıydı?
maşallah diyeyim. Rabbim yavrunuzu da sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.evet dogru anlamıssınız :)
Evet vardı kendı evlerı.
Yanlış bilmiyorsum ölenin kredi borcu düşüyor. Yine de yanlış bilgilendirmek istemem.
Kredi çektiğinizde banka hayat sigortası yapıyor. Ölüm durumunda kalan krediyi sigorta ödüyor.
Dogru soyluyosun biz boyle plan yapiyoruz ama cok zulm bi yer gelirse zor olur sanirim ailem falan coluk cocuk olduktan sonra tekrar duzrn bozmak zor sık disini diyo 2. Sark icin ama bakalim zaman ne cikaracak karsimiza
biz seneye 4 yılı doldurup dönüyoruz eşim 10 yıllık memur oluyo o zaman, e ankaraya gitsek bi 10 yılda orası 20 senelik memur oluyo o zamana e Doğu Sivas olacak gibi zaten
artık isteğe bağlı maalesef ve genelde yapılmıyor
Kredi çektiğinizde banka hayat sigortası yapıyor. Ölüm durumunda kalan krediyi sigorta ödüyor.
Evet canım doğru isteğe bağlı.Ben 65.000 tl çekmiştim. 200 civarı bir meblağ ödüyorum her yıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?