Mrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev almak mi yoksa beklemek mi
- Konu Sahibi mylittlem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Kira 2200 tlKira ne kadar ödüyorsunuz peki ?
Bu çok önemli bir karar. Faizler düştü ben bu süreçte almayı düşünürdüm.
- 28 Ocak 2009
- 33.804
- 55.284
- 1.123
Beklemek derim yada daha uygun fiyatli evlere bakin derim evet geliriniz iyi ama 4 bin kredi +6 bin diger odemeler zaten 10 bin oluyor ne yiyip ne iceceksiniz 6 binin icinde mutfak masrafı yokmus.Mrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
Mutfak haric toplamda 6 bin olucak 4 bin konut krrdisi cekinceBeklemek derim yada daha uygun fiyatli evlere bakin derim evet geliriniz iyi ama 4 bin kredi +6 bin diger odemeler zaten 10 bin oluyor ne yiyip ne iceceksiniz 6 binin icinde mutfak masrafı yokmus.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
Toplam borç 6 bin olacak değil mi ? Elinize yine 4 bin kalacak ?Kira 2200 tl
Zaten ev kirası da az değil. Ben olsam çeker alırdım.
Zor olur ama sonunda da rahat edesiniz.
Ev satilacagi icin ev sahibi de bizi zor durumda birakti daha yeni tasinmistik.Acaba almaya calissak mi dedik ama bana da mantikli gelmiyor korkuyorum yaniBence bu işler akıl danışarak olmuyor , bunu en iyi siz bilirsiniz çünkü .
Kredi çekmek şu an pek mantıklı değil bence , önce elinizdeki parayı faiz altın gibi şeylerle değerlendirip sonra girişim yapın derim .
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Evet kötü olmuş , taşınmak ayrı bir iş masrafı ayrı , keşke baştan belirtseymiş .Ev satilacagi icin ev sahibi de bizi zor durumda birakti daha yeni tasinmistik.Acaba almaya calissak mi dedik ama bana da mantikli gelmiyor korkuyorum yani
Yani yeni tasindik buraya..Ev almayi dusunmuyorduk suan satilacagi icin acaba dedik.Daha uygun bir ev bulamaz mısınız?
Evet bastan soylemediEvet kötü olmuş , taşınmak ayrı bir iş masrafı ayrı , keşke baştan belirtseymiş .
- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- 28 Ocak 2009
- 33.804
- 55.284
- 1.123
Toplam aylik odeyeceginiz miktar mi kredi ve diger odemelerle 6 bin olacak ben ayri zannetmistim size 4 bin kalacak geriye bilemedim ama yinede aylik 6 bin cok,satabileceginiz araba filan var ise satip pesinati cogalta bilme imkaniniz var mi.Mutfak haric toplamda 6 bin olucak 4 bin konut krrdisi cekince
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
10 yıldır ev kredisi ödüyoruz bir kaç aya bitiyor sonunda , ama tabiki çektiğimizde faizler çok düşüktü , pek bişi anlamadık , süre uzun geliyor ama geçiyorda cidden , yalnız sizin meblağ yüksek .Evet bastan soylemedi