- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi deniz_1988
-
ben şimdiden başladım zaten araştırmaya
bu sene olmasada seneye kesin alıcaz inş.
valla 2 senede bıktım kiracılıktan
ev sahiplerinden
seninle aynı durumu yaşıyorum bende
duvara çivi çakamıyoruz
kiracıyız diye
kelimesi kelimesine katılıyorum sana
çok haklısın tatlım
befer profiline baktım da gaziantepte yaşadığını gördüm bende gaziantepte yaşıyorum
ee bu çok güzel işteo gün bize ev sahibi geldi işte bir cay içmeye o zaman fark ettim anacım elektirikler atıyor bide o yüzden buz dolabm arızalanmıstı servisi aradım yaptılar ama adam sürekli elektirik kesilmesinde oluyor bu dedi oturdugum ev eski bina benim ev sahibimle konustuk elektirikci getirdi bütün evin elektirik aksanı değişmesi gerektini 2 bin lire ya mal olucanı söledi 3 aylede tamam dediler eşit verelim kiradan düşeriz dediler ama ev sahibi kabul etmedi kendi evin olsa hiç değilse gönlünce yaparsın ama işte olmuyor birde cocuk oldunu düşünsene bizim klimayla ısınıyoruz şalter durma bir atıyor en sonunda eşim bu böyle olmaz dedi bu sene veya bir sonraki sene kendimize göre br ev bakmaya başlasak iyi olur dedi ki haklıydı bakalım almanyadan o gün oglu geldi onunla konustuk o biraz daha ılımlıydı ama neyse bakalım bizde o gün baktık izmir gültepede annemlerin turdu yerde veler 50000 tl lik yerler var orası biraz daha ucuz kayın validemle konustuk siz begenin benim bir kaç taksidim kaldı onları bitireyim size ben cekerim dedi ama bakıcaz işte
evet biliyorumöyle mi canım merhaba
bizim burada ev fiyatları çok uçuk biliyorsundur az çok
evet biliyorum
ama ben zaten o kadar pahalı bakmıyorum
karataştan uygun evler bakıyorum epey varda zaten
ee bu çok güzel işte
kayınvalide destek olacakmış ne güzel
hayırlısıyla ev sahibi olursunuz inşallah canım
ben az önce bir bankaya kredi başvurusu yaptım
mesaj geldi kredi başvurunuz kabul edilmemiştir dedi
sanırım adıma 2 tane daha kiredi var ondan kabul etmediler.
aaa öyle miahh canım işte o uygun evler garaj tapulu o yüzden çok şasırdım 120bine var dedin sonra antepteyım dedin inan sasırdım.
sen neden işten ayrılmayı düşünüyorsun bu arada.
ayrıca 80m2 yere nasıl 700 kira oduyorsun ya ev nerdeki?
bu arada benim evimde küçük 90 m2 gelmez 500 ödüyorum
valla helal olsun kayınvalidene kıymetini bilo senin yaptın ihtiyaç kredisi tatlım ev kredisi başka bir şey direk iletişim bilgilerinden ulaş ve eşinin kimliğini senin kimlik nurmaranı ver ve olumlumu olumszmu olabilecegini ören zaten ben sizinkileri anlamadım insan evladı için yaşar dogurduktan sonra evlendirip başından attıklarınıımı zannediyorlar ne Allah razı olsun kayın validemden şimdi hak yemez olmaz bazen anlaşamasakta ne zaman dara düşşek elni uzatır
aaa öyle mi
bilmiyorum da bulunur herhalde yaa hele bir kredi ayarlansın da
gerekirse babamla konuşurum bu konuyu
ben çetinkaya'ya çok yakın oturuyorum
ev 80m2 diyo eşim ben pek anlamam da
işte 700 veriyorduk mayısta 1 sene dolacak 800 olacak
bizde çıkmayı düşünüyoruz
sen nerde oturuyorsun
kirada mısın?
valla helal olsun kayınvalidene kıymetini bil
yaa ailelerede haksızlık etmek istemiyorum aslında
benim eşim geçen sene para batırdı
aileler çok paralar verdiler hepsi battı gitti
şimdide ellerini çektiler üzerimizden
ama biz bi başımıza nasıl ev alıcaz en azından bu konuda da destek olmaları lazım
hani ellerinde olmasa anlarım da ee durumları da var
canım belkide bürüt olarak 80m2 dir bilemiyorumkiradayım canım üniversiteye varmadan benim evimde. iki oda bir salon küçük şirin bir yer.
ama çetinkayanın orda 80m2 ben hiç duymadım ya kaç oda kaç salon?
bu arada canım bankaya bir ev ile gitmen gerek. banka sana hoş geldin al para demezsen önce evi bulacaksın sonra onlar ekspre çıkaracaklar bu paraya değermi diye kredide olduğu müddetçe ev senin değil esasında bankanın ipotekli oluyor. ayrıca 3 taksit aksatırsan dönülmez bir yola giriyor kredi evini kaybetme durumu var.
tokilere hiç bulaşma derim çok basit evler. standartları çok düşük evin içindeki kalite çok düşük ucuz ev alacaksın ama sürekli içine masraf yapacaksın oda bir sorun
borsada 100,00 den fazla para kaybettine iş yaptıki kuzum para batırdı
borsada 100,00 den fazla para kaybetti
ailesi arsalarını ipotek edip krediyle bankalara olan borcunu kapattılar şimdide krediyi ödüyorlar
2 abisi ve babası yani
orası öyle tabibencede o biraz sizinkilerin size yardım etmesinde bir engel olmus tatlım ama bankaya evi begenin öle gidin evi arastırıp zaten veriyorlar krediyi
borsada 100,00 den fazla para kaybetti
ailesi arsalarını ipotek edip krediyle bankalara olan borcunu kapattılar şimdide krediyi ödüyorlar
2 abisi ve babası yani
canım belkide bürüt olarak 80m2 dir bilemiyorum
2+1 evim ama eşyam çok olduğu için sığamıyoruz
zaten bide çocuğum olsa oda moda kuramam yani o derece
g.antep yardım vakfının hemen yanında benim ev
ev bulmak kolay iş iyice araştırırız bize en uygun evi buluruz ama kredi işi canımı sıkıyor
eşime çıkmazsa ev almamız çok zor
çünkü kendi adıma kredi çekmemede ailem müsade etmez.
eğer ev alırsak gerekirse iyice toparlanana kadar çalışırım o sorun değil
öncelikle eviniz hayırlı uğurlu olsuncanım merhaba.
inşallah dilediğinizce olur ve biran önce alırsınız istediğiniz evi bizde 3 ay oldu aldık allahın izni ile tabi şimdi konut kredisi fazileri çok yükseldi bize göre.sen başvuru yapınca eşini de kefil göstermek istiyolar eğer adına kredi çıkmıyor ise kefil istiyolar maaşın düşükse ve osadece krediyi karşılıcak gibiyse çıkmıyor açık sölim bize banka kayınpedrim kefil olacaktı bende çekemedim çünkü kayınpederimin ikametgahını bizim evde gösterdik 2 mmaş gibi göründü birde eşimin maaşı tam gösterildi bunun için 110 bin küsüre kadar çıktı ama çok uğraştık tabi.şuda var çok ev sahibi yada mütahitler 70 80 den fazla kredi çektirmiolar bize şükür sınır koymadı ondan dolayı alabildik gerçi istanbulda ev yüksek fiyat sen ailemde yardımcı olur diyosun bakarsın peşinat baya çıkarsa krediyi çok yüklü çekmenize gerek kalmaz.hakınızda hayırlsı olsun.
teşekkürler canımne diyeyim şekerim allah yardımcın olsun. bu arada krediyi sen çekersen ev senin adına olur.
bence şu piyasa darlığında biraz sabret nakit bırıktır elinde. zam gelirsede daha buyuk belkı aynı kıraya başka yere gecersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?