- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi deniz_1988
-
teşekkürler kızlar yorumlarınız için
ama asıl sorun şu ki eşime kredi çıkar mı?
evet bunu biliyorum tatlım ama benim eşime çıkmaz bence çünkü kendileri bankalarla epey sorun yaşadı avukatlık oldu da
düzenli ödediği herhangi bir kredi varsa hemen veriolar
maaş düzeneeği de gerekli , iş yeri onaylarda tamamdır
banka ile görüşürsünüz cnm kolaylık versin rabbimmm
evet bunu biliyorum tatlım ama benim eşime çıkmaz bence çünkü kendileri bankalarla epey sorun yaşadı avukatlık oldu da
sağlıklı bir bilgi için arasam iyi olurbunu bir bankadan 10 dak öğrenebilirsin
müşteri hizmetlerine sen bile gitsen olur
onların bunu yapacağını sanmam canım
peki kredi cekebilecek baban,kayınpederin varmı?:44:
aynen öyle canım
bi odayı minicik zaten odalarıda
depo gibi kullanıyorum eşyalar eve sığmadı diye herşeyi oraya bıraktım
evde wc olarak sadece klozet var
ve kimse bizde kalmak istemiyor rahat edemedikleri için
ev yeni güzel bir ev
mahallede güzel
merkezde heryere ulaşım kolay ama neye yarar evimi dilediğim gibi kullanamıyorsam
zaten ev almamız için destekte bulunan kimse yok
kendi başımıza halletmemiz lazım malesef
evet canım çok doğru söylüyorsun öğleden sonra arayıp bikaç bankayla görüşücemdeneyın tatlım bankalarla konusun gidin internetten arastırın puanınızı yükseltmeye calısın kredi kartları kullanın zamanında ödrseniz zaten o puan yükselir ipotekleyekleri için kendinize göre makul bir evde bulursanız cok olumsuz sonuc cıkacagını ben zannetmiyorum olumsuz olsada hiç değilse bankalar zaten size nedenini anlatacaktır neden olmadına dahl ozamanda onun cözüm yollarına gidersiniz hemen alamazsanızda seneye almaya calısırsınız hiç değilse
kimseden hayır yok bu zamanda canımsunlara bak yaaa kendi evladıda o evde oturacak sonucta
kriztanem baya umutlandım ama hadi hayırlısı artıkbenim eşimde bbankalarla sorun yaşadı tatlım bazen hala yasıyor ama o gün ismini vermiyim bir bankadan 20 000 tl lik keredi kartı istermisiniz diye aradılar belli olmaz yani
evet canım çok doğru söylüyorsun öğleden sonra arayıp bikaç bankayla görüşücem
mayısta evden çıkmamız lazım tekrar kiraya çıkacağıma
kendi evime taşınırım daha iyi
ev alırsam iş yerimde destek olur diye düşünüyorum
en azından bi kaç bin lira verir her ay maşımdan azar azar düşer
ben şimdiden başladım zaten araştırmayabencede eşinlede internetten falan ev bakmaya başlayın bazen ev sahipleri cok anlayıssız oluyorlar bizim önceki ev sahibi kirayı bir gün geciktirdik diye bizi rezil etmişti bizde o yüzden evden cıktık şimdki iyi ama bir kaç seneye kalmaz bizde ev almayı düşünüyoruz kirada cok zo bir civi caksan bile düşünyorsun laf olurmu diye
kriztanem baya umutlandım ama hadi hayırlısı artık
zaten ev almamız için destekte bulunan kimse yok
kendi başımıza halletmemiz lazım malesef
kelimesi kelimesine katılıyorum sanayani deneyin tatlım denemekte fayda var bazen de gıcıklıkta yapmıyorlar değil ama hiç değilse denedim olmadı dersin yarın bir gün başka eve cıksan kiraya acaba deneseymiydim urasmasamıydım diye içinde ukte kalmasın olumluda olsa olumsuzda olsa sizde kendinize göre bir yol cizersiniz sonucta ikinizde calısıyorsunuz yarın bir gün sen dogum yaptında işte uzaklasmak zorunda kaldında ozaman ev alma durumunuz daha cok zorlaşır şimdiden urasın olmasa dahi urastık ama olmadı dersiniz hiç değilse
3,4 bin daha bulunabilir o kadarını sıkıntı yapmıyorum açıkçası
120,000 tl ye çok güzel vede uygun evler var yaşadığım şehirde
20,000 tllik altınım var 10,15 belkide daja fazla ailem yardım da bulunabilir.
hiç konuşmadığım için bu konuyu net bişey söyleyemiyorum ailemle ilgili
ama gerekirse o kadar peşinatta bulunabilir.
benim için sorun olan şey
kredi işi nasıl halledilebilir.
bahsettiğim gibi eşime kredi çıkmıyor.
ben çeksem adıma sonra işi bıraktığımda sbununla ilgili sorun yaşar mıyım bilemiyorum işte
teşekkürlerÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun . Aynen kiraya boşa para vermektense kendi evinde kiracı ol en güzeli. Ayrıca sizin üzerinize kredi çıkabilir neden çıkmasınki eşinizde sizin kefiliniz olur.Bankalar ev kredilerinde kendilerini zaten garantiye alıyorlar her halukarda o nedenle bir sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. zaten evi ipotek ediyorlar .
Araştırmalar geçin ve uygulayın derim. Bu arada size kredi çıktı diyelim sonrası bankayı ilgilendirmezki işten çıksanız bile banka kredinin zamanında ödenip ödenmediğiyle ilgilenir senin çalışıp çalışmadağınla ilgilenmez. ama kredi çekerken çalışıyor olmanız şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?