ev almak için fikriniz

büyük evler genelde kiraya vermek zordur çünkü genç yeni evliler iki odalı yada tek odalı evlere bakıyorlar
rusyayı bilemeyiz.krediler kaç yılda ödeniyor bilemeyiz.mesela isveçte 50 yıl ödemeli ev alınabiliyor.almanyada nasıldır bilmem rusya da bilmem.siz kendiniz karar vermelisiniz.geliriniz nedir ev almanız faydanıza mı vs

gelirimiz var şükür Ben hamilelikten dolayı çalışmıyorum eşimin işi iyi normal yani Bende üniversite okuyup çalışmayı düşünyorum inşallah beraber öderiz hemde evden gelicek kira parasınl krediyi kapatırız diye düşünüyorum 15 ve 20 senelik var iptotekler sene uzadıkca verecegin miktar azalıyor

mortgage, yani ipotekli ev kredisi için ipotek almak diyor herhalde...

anladığım kadarıyla soruların tercümesi

1) eldeki birikimin tamamını peşinata verelim mi yoksa peşinatı daha az verip birikimin birazını gezmeye tozmaya harcayalım mı, geniz gezmek isteriz diyor

rusyada resmi onaylı kira sözleşmesi yapınca gelir vergisi çıkıyormuş (e türkiyede de aynı) öyle yapınca kiracı eve zarar verse tazmin şansı oluyormuş, dğeilse evi mahvediyorlarmış.

2) daha büyük ev alsak kiracıya vercez ama sözleşmesiz versek evi mahvederler, vermesek vergi çıkar ne yapalım, diye soruyor

konu sahibi arkadaşım
biz rusyada kaç peşinata ne kadar taksit olur
ne kadar peşin vermek zorundasın
vergi dediğin ne kadar
bunları hiç bilmiyoruz ki

ben kendimde bilmiyorum inan dbskn aynen ipotek kredisi hem süresi çok oluyor hem ödemesi kolay oluyor ama aldigin paranin iki katını verion maalesef...

vaybe ne güzell neden acaba
türkiyede insanlar evlenirken bi sürü eşya alıyor
tam takım yatak odası -bazısının komodinleri sığmıyor bile 1 odaya, diğer odaya koyuyorlar.
koltuk takımı yemek masası (salona)
oturma grubu (oturma odasına)
üstüne bir de bekarlıktan kalma çalışma odası filan varsa hem eşyalar sığsın hem bebek olunca ona da ayrı oda yapcaz zaten derken bazı çiftler baştan geniş evde oturmayı tercih ediyor.

Oh ne güzel missss valla iyi yapıyorlar

kiraya vermek için ev almazdım, arsa alırdım.
eğer eviniz yoksa oturacaksanız, hiç düşünmeyin alın derdim.ama kiraya vermek için ben ev almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…