Ev alma süreci

Söz verilmeseydi asla konuyu açmazdım, okurken de çalıştım kimseye minnet duymam.
[/QUOTE]
Keşke onlarda düşünmeden konusmasalardı.
Hata yapmıslar.
Kımısı böyle ele güne karsı hava atmayı sever.
Gönüllü oldukları sürece insan çocuğuna yardım edebilir sakınca yok.
Ama vermek istemiyorlar sız kendi başınızın çaresine bakın.

Siz sonuna kadar haklısınız. Genelde en başta büyük büyük sözler verilir ama iş uygulamaya gelince kimseyi bulamazsınız. Bende aynı şeyleri yaşadığım için siz çok iyi anlıyorum.S
izin aileniz de büyük destekte bulunmuş diğer tarafın yaptığı çok ayıp.
Sizde bundan sonra mesafenizi ona göre ayarlarsınız. Güle güle oturun.

Verilen ev sözü için mi evlendiniz? Ev karşılığı mı imza attınız nikah defterine?

Verilen ev sözü için mi evlendiniz? Ev karşılığı mı imza attınız nikah defterine?
Sizce böyle düşünsem eşimle evlenir miydim, çok farklı kararlar alırdım. Ben eşimin bana olan saygı ve sevgisine gönül verdim ama geleceğimizi de düşünmek durumundayız.

Sizce böyle düşünsem eşimle evlenir miydim, çok farklı kararlar alırdım. Ben eşimin bana olan saygı ve sevgisine gönül verdim ama geleceğimizi de düşünmek durumundayız.
Evet geleceğinizi düşünmek zorundasınız. Gelecek sizin düşünecek olan da sizsiniz. Vermek istemeyen insanlardan böyle zorla para istemek çok rahatsız edici ve küçük düşürücü bence. Ayıp da bir yerde.

saygı sevgi bildiği kadar bütçe yönetmeyi de bilseymiş mesela keşke de 30-35 yaşındaki adamın "ailesinin" borçsuz evlendircem sözüne değil de (sanki 20 yaşında köyde aileyle birlik yaşayan delikanlı, askerden gelip yavuklusunu alacak) bireysel banka hesabındaki birikime bakıp plan yapsaymışsınız.

maalsef öyle hepsi birden olmuyor. --yani oluyordur da pek fazla yok öyle.

Eve sizin aileniz bu kadar katkı yapacağına keske evlenmeden size ev alsaydı, sadece sizin üstünüze olsaydı.Ailemin verdiği parayla ev alıcam kocamında hakkı olmus olacak sırf evlılık ıcınde dıye.
Ben bunu ıstemezdım, ustelık es aılesı sozlerı tutmamısken

Kimsenin sozune guvenerek yola cıkmayın bır daha he he deyıp gecırmısler sızı onları yaptıgı da hıcc hos degıl.

Bir çok arkadaşın aksine sizinle aynı düşünüyorum. Netice de ortada ev ve borçsuz düğün sözü var. Kaldı ki en başından biz karışamayız deselerdi beklentiye girmez kendi işinizi kendiniz hallederdiniz. Anladığım kadarıyla eşinizinde para yönetimi zayıf tüm yükü sırtlanmışsınız işiniz zor görünüyor kendiniz kullandıracak birisine benzemiyorsunuz ama dikkatli olun derim yine de

O da ev almamızı istiyor, zaten çalışıyor, onlar dan destek istediğim mebla için de kredi çektim zaten. Bu arada ailesinin maddi durumu kötü değil. 3 evleri var.
Ooo sizi bariz gecıstırmısler evet kımse ev almak zorunda degıl sıze herkes evını karı koca alır ama sıze soz vermısler madem oyle o lafın altına gırmeselerdı.Ben olsam gorusmeyı keserım kocam ne yaparsa yapsın

Bence verilen sözler ekstra bir durum söz konusu değil ise tutulmalı tabi ki ama zorla da olmaz malesef, ona göre de sınırlarınızı koruyabilirsiniz.
Mesela o zaman tamam demişlerdir ev için ama şuan gerçekten durumlar el vermiyordur, samimiyetle de bunu biliyorsanız, kimse para yaratacak değil tabi ki, ama benim ailem eğer ciddi miktarda yardımcı oluyorsa ve onlarda da olduğu halde bir kısmına olabildiğince söz verdikleri halde yardımcı olmuyorlarsa ben bozulurum.
Hadi herşeyi geçtim, tapuya niye karışıyorlar, hiç birşeye karışmıyorlarda.
Umarım eşiniz bu yapılanların kıymetini bilir.

O da ev almamızı istiyor, zaten çalışıyor, onlar dan destek istediğim mebla için de kredi çektim zaten. Bu arada ailesinin maddi durumu kötü değil. 3 evleri var.
3 evleri var ama haciz gelince oğullarının arabasını mı sattılar? Allah aşkına yazarken bir sayfa önce ne yazdığınızı unutmayın

Keşke bahsettiğiniz gibi olsa onları hiç bu sürece dahil etmezdim, 3 evleri var, bahsettiğiniz Haciz ailedeki birinin evlerini hacizden kendilerine aldıkları süreci kapsıyor.

Keşke bahsettiğiniz gibi olsa onları hiç bu sürece dahil etmezdim, 3 evleri var, bahsettiğiniz Haciz ailedeki birinin evlerini hacizden kendilerine aldıkları süreci kapsıyor.

Bebişim valla silemeden alıntıladın. 3 evleri mi varo zaman neye ev almakla ugrastinız, evlerden birini getirip vereceklerdi. Söze guvenen kazığı yiyor, evlenmeden tapuyu getiren getirir getirmeyenle evlilik olmaz. Şark kurnazı varyemez bunlar. Iyi yapmışsin kpyi kovarak hak etmis. KV arayinca da açma. Iyi saglam kapıya yamamıslar ogullarinı, helali hos olsun...neyse pert olunca paralarina konarsın artikSenin yerinde olsam yeni tapuyu babama devrederdim dunyanin türlü türlu hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…