Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten artık vermiyorum.Maaşından yardım etmeyi bırak, para isteyeceğine ev alacağım diyip para verme.
Onlar seni düşünmüyorsa sen niye daha evin yokken yardım ediyorsun
O evin satılmasından yana değilim. Çünkü her gün daha da gelişen bir yerde. Bir de metro yapılıyor. Şuan 200 binlik ev iki katından fazlasına çıkacak çünkü evin tam önünden metro geçecek.Bence en güzeli abinizin oturduğu evi satın, parayı aileniz 2 ye bölsün. Abinizde elindeki parayı ister peşinat yapsın isterse kirada otursun. Evlatlar arasında kız erkek ayrımı olmaz, aileniz dengeyi kuramıyorsa en çok onlar üzülür.
Aileniz evi abinize bırakıyor ve her ay para yardımı yapıyor. İlginç..
Ohoo ben neler istemıyorum ki.
Mesela ev, araba, yazlık da fena olmaz :)
Ama gelin görün kenarda bin lira para yok. Ee haliyle hayal olunca ortada sorun da olmuyor.
Yüklü miktar ev borcuna girmek için kimseden para isteyemem.
Aileniz düşünse kendileri verir zaten.
Katılıyorum size
Ama aile haksızlık yapıyor en azından o 1000 tl yi konu sahibine vermeleri gerek
Abiyi de kötü niyetli buldum açıkçası
Valla bizde çok tembihledikte.. Yanlışlıkla olmuş :)abinizde ayranı yok içmeye..yapmayaymış 2. çocuk bu insanlar ne içiyorlarsa
abiniz anladigim kadariyla pencil biri ben ailenizin yerine olsan abinize yardim icin ginderdikleri 1000 lirayi keserim gerekirse kredi cekip sizin ev almaniza yardim ederim yoksa bu evlatlar arasinda ayrim olur zaten o abinizin oturdugu ev elinde sonunda satilacak yarin miras paylasiminda sorun olacak benim bildigim kadariyla bir gayri menkul cok degerliyse miras paylasimunda ilk once o satilirYok zaten artık vermiyorum.
Eşim de izin vermez zaten artık.
O evin satılmasından yana değilim. Çünkü her gün daha da gelişen bir yerde. Bir de metro yapılıyor. Şuan 200 binlik ev iki katından fazlasına çıkacak çünkü evin tam önünden metro geçecek.
Bi ara babam gözünü kararttı satacaktı da bir ton olay yaptılar. Rezillik.
1600 tl ıle 10 sene gecınmek sızı korkutmuyormu
faturalarla 600 tl gıttı zaten
eger sartlar ıyı yonde degısmezse kı bunun konusulacak bır yanı yok
her ay 1000 tl sıze yetmek zorunda sıgara ıcmemek ve gezmemek zorundasınız
yaz tatıllerınıde dusunun
aılenız en basta abınıze ev vererek onun ayakları uzerınde durmasını engellemıs
ayrıca kac aıle kendı kıraya cıkıp ev verırkı.
ıyı bır davranıs ama sonuc olarak ıkı kardes arası kesın net haksızlık ve kendılerını zora sokmuslar
gerek yokmus
herkez kendıne guvenerek evlenseymıs
Daha kötüsü benim düğün zamanı annem o ay verememiş. Kızıma bir bilezik daha yapacağım demiş.
Sonuç: torunlarını göstermedi.