Benim de aklımda bu varOnlara inat aldır o evi sende gir sözleşmeli çalış annen baksın biraz 2 yaşından sonra çalışmaya basla
Ev için şu indirim kampanyası var o yüzden istiyorduk 4 yıldır kiradayız bi evimiz olsun istiyoruzbirşeye yardım etmeyip bide sizden yemeye çalışan insanlardan yardım istemeniz gereksiz olmuş
inanıyorum ki benim kp de bişey almaya çalışsak elini cebine atmaz gerçi onun durumu normal
yardım etmek istese anca kredi çekebilir emekli kendisi
ama yapmaz biliyorum ne yalan söyleyeyim bende beklerim anlıyorum sizi
bence taşınmayın ev meselesini de erteleyin
iftara falan da çağırmayın derim
Benim de aklımda bu var
Aman eşin de ailesinin gerçek yüzünü görmüş işte bundan sonra kuruş vermesin kimseye. İnat için ev alınmaz ele kızıp sıkıntıya girmeyin maddi sıkıntı daha kötü.Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim 11aylık bi kızım var.Kpss çalışamadım bu yıl.2019kpss hazırlancam.Doğuda kendi memleketimizde oturuyoruz.Bu konut kampanyası çıkınca faydalanalım dedik.Arabamz var satacağız geriye kalanı kredi çekeceğz.Eşimin ailesinin durumu çok çok iyi Ama düğün vs hiçbir destekleri olmadı.Tam tersi 4 yıldır eşimin babası kardeşi abisi falan hep maddi beklentileri oldu.Çok sorunlarımz oldu onlar yüzünden eşimle.Bebeğimi bile aylar sonra gelip gördüler.Daha bebeğimi görmeye gelmemiş bi görümcem dahi var.Eltim kızım 10aylık olunca geldi.düşünün artk.
Neyse eşim babamdan yardım isticem ev için dedi.Evlerine gittik kv bana sen konuyu aç seni dinler dedi konuyu açtm açmz olaydık.Veremem borçlarım var vs vs uzattı da uzattı. Eşim çok sinirlendi ve suratı düştü. Kalk gidelim dedi.Vedalaştk geldik.
Aradan 1 hafta geçti çok güzel bi daire bulduk eşimin kyk ve araba kredisi borcu var.Onlardan birini kapatırsak ev almak için kredi çekeceğiz.Eşim kp ile gitmş konuşmaya baba bna biraz destek ol ev alayım demiş Ve kp başlamış eşime bağırıp çağırmsya çok kötü kavga etmşilr.Eşim Eve geldi bu memleketten gideceğiz ev mev yok diip durdu 3 gündür aynı şeyi söyleyip duruyor.
Şimdi kızlar ben çocuk yokken çok istiyordum farklı bi şehirde yaşamayı şöyle Ege Marmara bölgesinde küçük şirin bi ilçede.bebek olunca vazgeçtim çünkü burda annem çok destekçi.atanamzsam en azından ücretli çalıştığımda kızımı emanet edeceğim güvenilir insanlar var.Başka şehre yere taşınırsak evden çıkabileceğmi hiç sanmıyorm.Eşim görev yaptığı okulda çevre edinir ama ben eve tıkanıp kalcam ne bi ark ne akraba.Kızım okula başlamayana kadar da çalışamam.
Bi taraftan bu fırsatı kaçırmayayım onun ailesinden uzaklaşayım diyorum.
Öbür taraftan gitmim o evi aldırtayım onun ailesine inat diyorm.
Eşimin ailesini iftara çağıracaktım babasıyla arasında küslük olmasın diye ama dün eşim ağzından kaçırdı.Kp ona tartışma esnasında Seni karın mı dolduruyor demiş.Çok şaşırdm ve çok da sinirlendim.doldurmak ne demek ya Allah aşkına.
Kızlar çevremizde ev alanların yarıdan fazlasına ailesi yardm ediyor.Tek maaşla alan çok az.ki eşimn ailesi köyde daha geçen 200bine traktör aldılar .Ahırda 50ye yakın büyükbaşı var evi arabası var.Abisi keza yine aynı.Ama bize verebilecekleri bir krşları yok Ha vermek zorunda değiller belki ams Eşim 4yıldır her işlerine koştu defalarca onlara borç verdi kardeşlerinin eğitim giderlerine katkıda bulundu.Onların ise bize katkısı sıfır.
Bu dolduruş kelimesinden dolayı onları hiç iftara çağırmak istemiyorm.
Şimdi kızlar siz olsanız naparsınz.Taşınır gider misiniz annenizi babanızı da bırakıp yoksa kalır ev alır mısınz
Şu iftar ve dolduruş konusunda da fikirlerinizi merak ediyorum onlara karşı nasıl bi tavır takınayım sizce.
Eşim sadece babasıyla konuşmuyor diğerleriyle konuşuyor
Hiç görüşmüyoruz demedim kiesinizin ailesiyle hic gorusmuyoruz aramiz kotu diyosunuz.sonrada maddi destek olduk diyosunuz.oda yetmiyo bu kadar birbirinize uzakken neden israrla yardim bekliyorsunuz.benim esimin ailesi bi kurus para vermedi dugun zamani.evlenmeden once kaynimi esim okutuyodu.evlenince bi yil biz okuttuk.araba aldik kimse bi kurus vermedi bizde istemedik.sizi de anlamak zor ben buyuk konusmayayim ama boyle birinden birak iki kereyi bi kere bile bisey istemem.
Canım hiç üzülme yaşadığın yeri de terketme . Bende aynı 4 yıllık evliyim. 1 yıl oldu evimizi aldık. Bizde destek görmedik. Düğün takılarımı bozdurup kredi çektik. Anne baba bile olsa bazen işin içine para girince olmuyor. Verirsen iyisin istersen senden kötü Yok. Millete ağız eğeceğine bankaya borçlan. Onlara inat evini al mutlu olmaya bak. Ve bunu görmelerine izin ver.Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim 11aylık bi kızım var.Kpss çalışamadım bu yıl.2019kpss hazırlancam.Doğuda kendi memleketimizde oturuyoruz.Bu konut kampanyası çıkınca faydalanalım dedik.Arabamz var satacağız geriye kalanı kredi çekeceğz.Eşimin ailesinin durumu çok çok iyi Ama düğün vs hiçbir destekleri olmadı.Tam tersi 4 yıldır eşimin babası kardeşi abisi falan hep maddi beklentileri oldu.Çok sorunlarımz oldu onlar yüzünden eşimle.Bebeğimi bile aylar sonra gelip gördüler.Daha bebeğimi görmeye gelmemiş bi görümcem dahi var.Eltim kızım 10aylık olunca geldi.düşünün artk.
Neyse eşim babamdan yardım isticem ev için dedi.Evlerine gittik kv bana sen konuyu aç seni dinler dedi konuyu açtm açmz olaydık.Veremem borçlarım var vs vs uzattı da uzattı. Eşim çok sinirlendi ve suratı düştü. Kalk gidelim dedi.Vedalaştk geldik.
Aradan 1 hafta geçti çok güzel bi daire bulduk eşimin kyk ve araba kredisi borcu var.Onlardan birini kapatırsak ev almak için kredi çekeceğiz.Eşim kp ile gitmş konuşmaya baba bna biraz destek ol ev alayım demiş Ve kp başlamış eşime bağırıp çağırmsya çok kötü kavga etmşilr.Eşim Eve geldi bu memleketten gideceğiz ev mev yok diip durdu 3 gündür aynı şeyi söyleyip duruyor.
Şimdi kızlar ben çocuk yokken çok istiyordum farklı bi şehirde yaşamayı şöyle Ege Marmara bölgesinde küçük şirin bi ilçede.bebek olunca vazgeçtim çünkü burda annem çok destekçi.atanamzsam en azından ücretli çalıştığımda kızımı emanet edeceğim güvenilir insanlar var.Başka şehre yere taşınırsak evden çıkabileceğmi hiç sanmıyorm.Eşim görev yaptığı okulda çevre edinir ama ben eve tıkanıp kalcam ne bi ark ne akraba.Kızım okula başlamayana kadar da çalışamam.
Eşimin ailesini iftara çağıracaktım babasıyla arasında küslük olmasın diye ama dün eşim ağzından kaçırdı.Kp ona tartışma esnasında Seni karın mı dolduruyor demiş.Çok şaşırdm ve çok da sinirlendim.doldurmak ne demek ya Allah aşkına.
Kızlar çevremizde ev alanların yarıdan fazlasına ailesi yardm ediyor.Tek maaşla alan çok az.ki eşimn ailesi köyde daha geçen 200bine traktör aldılar .Ahırda 50ye yakın büyükbaşı var evi arabası var.Abisi keza yine aynı.Ama bize verebilecekleri bir krşları yok Ha vermek zorunda değiller belki ams Eşim 4yıldır her işlerine koştu defalarca onlara borç verdi kardeşlerinin eğitim giderlerine katkıda bulundu.Onların ise bize katkısı sıfır.
Şimdi kızlar siz olsanız naparsınz.Taşınır gider misiniz annenizi babanızı da bırakıp yoksa kalır ev alır mısınz
Şu iftar ve dolduruş konusunda da fikirlerinizi merak ediyorum onlara karşı nasıl bi tavır takınayım sizce.
Canım eğer gidersek 3 aylık tatilde eşim buraya ailAman bal gibi fırsat çıkmış kocanı, çocuğunu alıp uzak bi yerde bağımsız bi hayat kurmak için değerlendir işte. Yapan yapar, yapana teşekkür edersin, yapmayan yapmaz, yapmayana eyvallah dersin. Asla gidip kimseden para istemem çok berbat bi durumda değilsem, eşime de asla müsade etmem. Kaç yaşında insanlarız, kimsenin bize lutüf etmesine fırsat vermem. Bunlarla kafa yoracağına sınava çalış, atan, minnetsiz bi hayatın olsun derim.
Hayırlı olsun canımCanım hiç üzülme yaşadığın yeri de terketme . Bende aynı 4 yıllık evliyim. 1 yıl oldu evimizi aldık. Bizde destek görmedik. Düğün takılarımı bozdurup kredi çektik. Anne baba bile olsa bazen işin içine para girince olmuyor. Verirsen iyisin istersen senden kötü Yok. Millete ağız eğeceğine bankaya borçlan. Onlara inat evini al mutlu olmaya bak. Ve bunu görmelerine izin ver.
Yarın bir gün sen o evi aldığında gelen akrabalarına evi kendileri almış gibi gezdirirler ona da şaşırma. Hatta onlara ev aldık olur adı şimdiden söyleyim.Canım eğer gidersek 3 aylık tatilde eşim buraya ail
Hayırlı olsun canım
Bsşka şehirde yaşamak gözümü korkutuyor zaten dediğin gibi bankaya olsun olcaksa
Bakalım artık hayırlısı inşallah
İyiki yardım etmediler zatenYarın bir gün sen o evi aldığında gelen akrabalarına evi kendileri almış gibi gezdirirler ona da şaşırma. Hatta onlara ev aldık olur adı şimdiden söyleyim.
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?