Ev alırken nelere dikkat etmeli.

Şimdi etkenlerin bir çoğu çevreseldir sizin yaşam kültürünüze göredir

Kimi insan vardır her an elinin altında çarşı ister bir yürüyüp gidip alayım der

Kimi insan vardır ayda bir alırız der

Kimi ailede çocuk mahalledeki okula yürüyerek gitse yaşama uyar kimisi X okuluna servisle gidecek zaten mesafe önemli değil der

Kimisi son moda mutfak ister kimisi aydınlık ev ister

Örneğin yatak odam tam güneş almasa sıkıntı olmaz bana zira zaten tüm gün boş akşam da perde çekili ama gün boyu evde olan bundan rahatsız olabilir vs

Ulaşım çevredeki ailelerin yaşam kültürü işe mesafe vs önemli özellikle toplu ulaşım imkanı olmalı yani araba var nasılsa denmemeli

yok ben de boyle dusunuyordum ama, bir ara boyle bir evde kaldim, yatak odasinin penceresi havalandirma bosluguna bakiyordu,
ne olacak, zaten hep perde cekili demistim,
evi de surekli havalandiririm zaten.
Ama astimim cok ilerledi o evde, doktorum da gunes gormeli yoksa akarlar olmuyor demisti, ondan sonra mecburen tasindik.

yok ben de boyle dusunuyordum ama, bir ara boyle bir evde kaldim, yatak odasinin penceresi havalandirma bosluguna bakiyordu,
Ama astimim cok ilerledi o evde, doktorum da gunes gormeli yoksa akarlar olmuyor demisti, ondan sonra mecburen tasindik.
Ben de öyle bir evden taşındım alys,güneş uyandırsın beni demiştim,şimdi gözüme gözüme giriyor:))
Ama iyidir iyi,sadece balkonumu kuzeyde tercih ettim,iyi ki etmişim.
1 er pencere de kuzeyde tabii,ev ışıklı da silerken hiçte hoş gelmiyor,sayısız pencere:-)

Ben de öyle bir evden taşındım alys,güneş uyandırsın beni demiştim,şimdi gözüme gözüme giriyor:))
Ama iyidir iyi,sadece balkonumu kuzeyde tercih ettim,iyi ki etmişim.
1 er pencere de kuzeyde tabii,ev ışıklı da silerken hiçte hoş gelmiyor,sayısız pencere:-)

ay ben de cok severim bir suru pencere olsun, ve gercekten o evden tasindiktan sonra sagligim cok iyilesti,
o evdeyken gunluk ilac kullaniyordum ve yine hastaydim,
su an sadece mevsim gecislerinde ilac kullaniyorum.

gunes girmeyen eve doktor giriyor En Büyük KK

ay ben de cok severim bir suru pencere olsun, ve gercekten o evden tasindiktan sonra sagligim cok iyilesti,
o evdeyken gunluk ilac kullaniyordum ve yine hastaydim,
su an sadece mevsim gecislerinde ilac kullaniyorum.

gunes girmeyen eve doktor giriyor En Büyük KK
Vallahi öyle,dolaplarım kabarıyordu öylesine nemliydi ev.O kadar havalandırmama rağmen.
Hatta bir dolabi arkası kurusun diye çekince bir baktım koca bir mantar:O Abartmıyorum kayın mantarı gibiydi,dedim çıkmanın vakti geldi de geçti,en çok çocuklarım için endiseleniyordum,kurtuldum şükür.
Konu sahibine de en elverislisi nasip olsun inşallah

Maddi olarak hangisi uygunsa onu secerdim..Artik bu zamanda butce darsa seçim skalası da daraliyor.Merkezi olmasi ilk tercihim her zaman..

O konuda haklısın

Benim dediğim evlerin penceresi dışarı bakıyor da daha arada vs

Back
X