Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğiniz ev 200 mt çok mu eski eger çok eski değilse alınabilir, 1.kat almayın tavsiye etmem yıllarca oturdum derdi çilesi bitmiyor, şuan son kattayım iyi ki son kattayım diyorum eger yalıtımı vs iyiyse akma damlama kışın soğuk yazın sıcak derdi olmuyor 8 seneyi geçti böyle bir sorun yaşamadık.Kızlar ev alırken nelere dikkat etmeli.
Çok güzel çok konforlu 133 metrekare ama şehirin çıkışındamı
Ve şehir çıkışında olduğu için çok kar olmuyor.
Yoksa şehrin göbeğinde 200 metre kare daha eski binalar mı.
Ve ev alırken neye dikkat etmeli.
Hangi cephe alınmalı
yalıtımı iyi mi değil mi nasıl anlayacağız peki sıfır bir evde? bende ev arayışındayım şu an ve şuanki kirada olduğum ev en üst kat ve inanılmaz rutubet oluyor kışın.Bahsettiğiniz ev 200 mt çok mu eski eger çok eski değilse alınabilir, 1.kat almayın tavsiye etmem yıllarca oturdum derdi çilesi bitmiyor, şuan son kattayım iyi ki son kattayım diyorum eger yalıtımı vs iyiyse akma damlama kışın soğuk yazın sıcak derdi olmuyor 8 seneyi geçti böyle bir sorun yaşamadık.
Yaşadığınız şehire göre değişir .herkesin kriterleri farklıdır. Ben mesela şehir merkezlerinde oturmayı sevmiyorum, kalabalıktan hoşlanmam, gece korna sesi, ışıklı sokaklar ,sesler beni rahatsız ediyo. Otobüs minibüsle her yere giderim. Yaşamak için mi alıyorsunuz yatırım için mi bu da önemli. Eğer yatırım içinse arsa almanız daha mantıklı olur. Yaşamak içinde kendi yaşam tarzınıza merkez mı , merkezden uzak ev mi daha uygun ona karar verin. Çocuklarınız varsa onlar içinde bir alan oluşturabileceğiniz evi seçinKızlar ev alırken nelere dikkat etmeli.
Hangi cephe alınmalı
Cepheyi ben kuzeydoğu derim.Kızlar ev alırken nelere dikkat etmeli.
Hangi cephe alınmalı
Ben de yüksek girişte olsa giriş katları sevmem,fakat 2 bina gördüm ki giriş katları üst katlardan guzel ve albenili,şahsen üst kattansa onları alırdım:)- işinize rahat ulaşabileceğiniz bir ev olmalı.
- zaman içinde değeri artacak bir ev olmalı.
- kredi falan ödeyecekseniz kesenize uygun bir ev alın. Daha iyisi olsun diye ödeyemeyeceğiniz borcun altına girmeyin.
- güvenli bir mahalleden almaya çalışın.
-ev güneş almalı. Hem ısınmaya yardımcı olur hem küf engeller .
-içine masraf yapacaksanız onu da hesap edin. Sonradan çok yüklenebiliyor.
-çok eski bir bina olmasın.
- deprem dayanıklılığına da bakın. (Nasıl bakılır pek bilemiyorum )
-evin ısınma sorunu olmasın. Faturaları çok olan bir ev olmasın. Ben izolasyondan fayda gördüm. Evin izolasyonu var mı bence onu da sorun.
- arabanız varsa park yeri olsun. Apartmanda çok tartışma çıkabiliyor. Park yeri yeterli olmayan binalar sıkıntılı oluyor.
- merdivenle çıkmak zor oluyorsa ( ben hastayım ben de öyle bir sıkıntı oluyor ) asansörlü bir ev bakın.
- griş katı uygun fiyatlı olur ama ara katta daha rahat edersiniz.
- bence balkonu da olsun. Küçük olsa da olur.