Ev aldim ama ... :(

Kim çekmek ister ki sahil tarafında benimde evim bende basket topundan barından uyuyamıyorum...
işte hal böyle olunca ya ıssız bir yerden ev alacaksınız. daha sakin yada sahil bar yanı ortası üstü yer tercih etmeyeceksiniz.

Cami kapatabilirsiniz cevabi bana farkli anlamda soylenmis gibi geldiğinden tepkimi ona gore verdim. Acikcasi hatali degilim. Gurultu meselesine gelince cit cikmasin demiyorum bu zaten mumkun degil. Ama calisan biriyim belirli saatten sonra cekmek cok zor. Suan hem giristeyim camlar tek kat acik mi kapali mi belli degil birde anneler cocuklarini disari atip hic ilgilenmiyolar en basiti örneği karsimdaki de giris katinda oturuyor ama cocugu hep benim duwarima pencereme topla vurarak bagira bagira oynuyor. Hic mi insan arkasini kontrol etmez isine de geliyor uyarmiyor. Benim bebegim dogdugunda nasil uyanicak uykusundan sicrayarak uyanir tahmin etmek hic zor degil

Çocuk olunca çok rahat edersin öyle düşün

Bizim parkimiz bu kadar büyük degil canim iki kaydirak bir salincak birde oturulacak banklar var. Aslinda bana kalsa hic yapmasalar da olur
benim evim böle olsa daha iyi:)
özeniyorum lüks dairelere valla:) benim evim müstakil.. bahçeli..
mesela 40, kata çikip manzaraya seyredesim var yatagimin üstünde...

çocuk sesleri,bağırışları nedense bana güzel geliyor.kuş cıvıltısı gibi algılıyorum, o sesleri,kahkahaları.

bu yüzden ,çocuk parkına bakan evleri severim.mesela daha önce oturduğum ev,istanbulun sahil tarafındaydı.çay bahçelerinden gelen müzik sesi,insanların sesleri beni hiç rahatsız etmez.camlarım açık çokta güzel uyurdum.
şimdi ise ana caddelerden birindeyim ve,araba sesleri müthiş rahatsız ediyor.ilk işim,buradan taşınıp,parka bakan bir yer bulmak.

konu sahibi,evi nereden aldınız?ciddi soruyorum.istanbul'daysa,ben de düşünüyorum.

Benim eski evimde aynı şekildeydi özellikle yazın çok rahat etmiştim balkondan bakmam yetiyordu

Sizin belli ki gurultu yapma oraniniz bir hayli fazla. Konuda bahsedilen yas grubu 0-1 yas arasi degil 10-15 yas arasi gurultusu cekiyorum ben burada. Yeterince de cektim sessizlik istemek cok mu ? Bende esimde en cok bu konuda hassas oluruz. Benim alt katimda ki cok sansli biri olur. Ne penceresine sofra bezi silkelerim ne de cocuk kostururum. Dubleks olan 2. Kata yonlendirir gurultusunu bitek ben cekerim kiyamam cekmek zorunda degil.

Bursadayim ben. Ya aslinda belki bende sewerim ama burada ki canawarlar yuzunden boyle hassaslastim. Bide anneler cok onemli bir iki tanesi disinda kimse ilgilenmiyor uyarmiyor. Cocuk kawgalarinda bile hatali olan kendi cocugunu koruyor. Hic soz ettirmeme çabası war. Isten gelince gurultuden dolayi hungur hungur agladim mesela hamileyim dinleneyim diye uzaniyorum duwari yikiyorlar resmen. Uyarinca hic duymamazliktan geliyorlar

Ya insanlar site adabı bilmiyor. 120 m2 3+1 evde oturuyoruz. Komşum çocuğunu kapı önünde oynatıyor. Kapı önü dediğim benim dairemin de baktığı apartman içi. Kızımı uyandıracaktı kaç kere uyardım. Böyle dengesiz komşuların da olabilir. Gürültüden kaçış yok...

anlasıla cok bıkmıssınız sesden anlıyorum ben sızı
cocugun odasını evın en sessız en dipdekalan yerıne yapabılırsınız ozaman rahat edersınız ben oyle yaptım
burda gece 12 ye kadar cocuklar oynuyor yaz gelınce belkı daha fazla bıle olablır :) duvarıma carpan bı top sesınden se oynama gulusme seslerını tercıh ederım o sesı bebeklerde sevıyor

emın olun bebısınız ıcın en ıyısı olucak parka yakın ev gurultu yuzunden vazgecmeyın derım :)
saglıkla sıhhatle dogsun buyusun ınsallah

benim evim böle olsa daha iyi:)
özeniyorum lüks dairelere valla:) benim evim müstakil.. bahçeli..
mesela 40, kata çikip manzaraya seyredesim var yatagimin üstünde...
Ayy keske ben otursam senin ewinde. Tanidigim herkesin hayalinde de senin ki gibi bir ew var bence degerini bil kapmasinlar:)

Aminn insaAllah memnun olurum zira baska sansim yok ama en azindan duwarima ve pencereme top vurulmayacagindan dolayi cok mutluyum :)

ben küçük çocuk parkı zannettim.hani kaydırak,salıncak falan.çocuk grubu 10-15 yaşındaysa zor.ergen gürültüsü zorlayabilir.ama yine de iyi tarafından düşünün.3.kattaymışsınız.giriş katta ki kadar rahatsız olmazsınız.alın oturun,memnun kalmazsanız,satarsınız.zira park,bahçe gibi yerlere bakan evlerin değeri,artar.

Yükseğe çıkıldıkça ses gelmez üst katlarda boşluk varsa değiştirmeni tavsiye ederim..

Umarim komsularim iyi cikar. Olay burada bitiyor aslinda

InsaAllah memnun olurum ewin odalarini falan cok sewdim cunku.

Suan oturdugum ewde bu mumkun degil 1 yil daha sabretmem gerek ama kendi ewimde arka tarafta kalan odayi bebegime ayiricam planim bu yonde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…