• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev aldim ama ... :(

Ailem 14.katta sitenin kafeteryasına bakan cephede oturuyor.
Yazın çocukların bisiklet, akülü araç, kovalamaca seslerinden tv yi sonuna kadar açıyoruz balkonda.
Kaldı ki 3. kat diyorsunuz...
Belirli bir saate kadar cekilir hic cit cikmasin demiyorum ama iki site arasi guvenilir bir ortam olacagindan yaz tatili hafta sonlari gece 12-1 yapilir diye tahmin ettim cok gozum korktu. Kimseyle bu yuzden muhattap olmak istemem.

Amin sağol. Evet gerçekten çok zor annemler 8. Kattalar bekarken ses nedir bilmezdim şimdi ise evimde 20 çocukla yaşıyorum sanki yazın özellikle.
Sende dilediğin gibi bir ev bulursun umarım
Beni tarif ediyosun :)) birde giris kati pencereler de patlayan gum gum top sesleri duvari yikicakmis gibi sut cekip bagirmalar belki bu kadar hassas olmazdim bunlari yasamasaydim:(

Belirli bir saate kadar cekilir hic cit cikmasin demiyorum ama iki site arasi guvenilir bir ortam olacagindan yaz tatili hafta sonlari gece 12-1 yapilir diye tahmin ettim cok gozum korktu. Kimseyle bu yuzden muhattap olmak istemem.
Aynen dediğiniz gibi yaz ayları özellikle akşamları 9 dan sonra bir işkenceye dönüşüyor.
Ailemin yaşadığı sorun hem çocuk hem hayvan sesleri, bir de üzerine teenagerların gece bir saatten sonra buluşma, sohbet gitar sesleri de ekleniyor.
Tabi bu arada ebeveynler çay kahvelerini yudumluyor, çocuklarını serbest bırakarak.
Bir gün değil, iki gün değil, yıllar boyu çekilecek bir dert bu.
Evlenmeden önce en fazla ben rahatsız olurdum bu durumdan çünkü geç vakte kadar otururdum balkonda ve resmen camları kapatarak pişmeyi göze alırdım.
O sebeple cephe değiştirme olanağınız varsa düşünün derim.
Ha bu arada teras ya da balkonunuzu yaşam alanı halinde değil de, masa sandalyeyle kısa süreli kullanacaksınız sorun olmaz.

Beni tarif ediyosun :)) birde giris kati pencereler de patlayan gum gum top sesleri duvari yikicakmis gibi sut cekip bagirmalar belki bu kadar hassas olmazdim bunlari yasamasaydim:KK43:
Seni çok iyi anlıyorum. Sabah kafamı dışarı çıkarıp bağırdığımı bilirim ki asla öyle bir insan değilim. Kadınlar bahçede hep sesleri falan yaz boyu ses çekiyorum.insan anca yaşayınca anlıyor maalesef

Aynen dediğiniz gibi yaz ayları özellikle akşamları 9 dan sonra bir işkenceye dönüşüyor.
Ailemin yaşadığı sorun hem çocuk hem hayvan sesleri, bir de üzerine teenagerların gece bir saatten sonra buluşma, sohbet gitar sesleri de ekleniyor.
Tabi bu arada ebeveynler çay kahvelerini yudumluyor, çocuklarını serbest bırakarak.
Bir gün değil, iki gün değil, yıllar boyu çekilecek bir dert bu.
Evlenmeden önce en fazla ben rahatsız olurdum bu durumdan çünkü geç vakte kadar otururdum balkonda ve resmen camları kapatarak pişmeyi göze alırdım.
O sebeple cephe değiştirme olanağınız varsa düşünün derim.
Ha bu arada teras ya da balkonunuzu yaşam alanı halinde değil de, masa sandalyeyle kısa süreli kullanacaksınız sorun olmaz.
Hamak alip sallanarak belki de uyuya kalacak esim ve bebegim. Bu yuzden gec olmadan degistirsem cok daha akillica olacak. Sadece yeme icme alani olarak kalmaz. Buyuk bir alan yazın cok guzel değerlendirilir. Birde diger taraf çam agaclarinin oldugu tarafa bakiyor. Aslinda ilk basta orayi degerlendirmem lazimdi. Ama o tarafa bakan dairelerin cogu satilmisti. Yinede sansimi deneyeceğim

Seni çok iyi anlıyorum. Sabah kafamı dışarı çıkarıp bağırdığımı bilirim ki asla öyle bir insan değilim. Kadınlar bahçede hep sesleri falan yaz boyu ses çekiyorum.insan anca yaşayınca anlıyor maalesef
Ewden ciksinlarda ne yaparlarsa yapsinlar. Birde oyle cocuklari gorunce ewde hic konusturmuyorlar galiba diye düşünüyorum hic susmadan bagiriyorlar disari cikinca

Hamak alip sallanarak belki de uyuya kalacak esim ve bebegim. Bu yuzden gec olmadan degistirsem cok daha akillica olacak. Sadece yeme icme alani olarak kalmaz. Buyuk bir alan yazın cok guzel değerlendirilir. Birde diger taraf çam agaclarinin oldugu tarafa bakiyor. Aslinda ilk basta orayi degerlendirmem lazimdi. Ama o tarafa bakan dairelerin cogu satilmisti. Yinede sansimi deneyeceğim
Biz de balkonu bahçe oturma gruplu, ayrı masa takımlı, tv ile kullanan insanlarız.
Yani yaz ayları geldi mi evdeki salon ve oturma odası kapanır, balkon mevsimi başlar.
Böyle olunca sorun teşkil ediyor maalesef.
Diğer cehpelerin güneş alma saatlerini de göz önünde bulundurarak seçiminizi yapabilirsiniz.
Hiçbir şey değişmezse, açacaksınız tv yi benim gibi, barım barım bağırtarak izleyeceksiniz ki o seslerden rahatsız olmayasınız.

Biz de balkonu bahçe oturma gruplu, ayrı masa takımlı, tv ile kullanan insanlarız.
Yani yaz ayları geldi mi evdeki salon ve oturma odası kapanır, balkon mevsimi başlar.
Böyle olunca sorun teşkil ediyor maalesef.
Diğer cehpelerin güneş alma saatlerini de göz önünde bulundurarak seçiminizi yapabilirsiniz.
Hiçbir şey değişmezse, açacaksınız tv yi benim gibi, barım barım bağırtarak izleyeceksiniz ki o seslerden rahatsız olmayasınız.
Omur gecmez oyle walla :((

Artık sessiz bir yerde oturmak neredeyse imkansız ama bende 3.kata fazla bir ses geleceğini düşünmüyorum ama siz seslerden fazlasıyla illet etmişsiniz eğer gönlünüz rahat etmiyorsa öbür binadan alın derim

Artık sessiz bir yerde oturmak neredeyse imkansız ama bende 3.kata fazla bir ses geleceğini düşünmüyorum ama siz seslerden fazlasıyla illet etmişsiniz eğer gönlünüz rahat etmiyorsa öbür binadan alın derim
Sorun şu normal saatler içerisinde tahammül edilir ama geç saatler de kimsenin gürültüsünü çekmek istemem :(

Önceki evim 3.kattaydı ve sitenin çocuk parkına bakıyordu arka cephemiz. Kışın sorun yoktu ama baharın gelişinden havalar soğuyana kadar yani aylarca çocuk sesi, çığlıkları, şarkıları inanılmaz rahatsız ediciydi. Hele yaz akşamları gece 12 ye kadar sesler kesilmezdi. Ne uyuyabilirsin ne dinlenebilirsin. Bir de komşu sitelerin çocukları da eklenirdi. Ben o seslerden çok çektim. Şu an oturduğumuz sitede 14.kattayız. Değil çocuk, araba sesi bile duymuyorum ve çok mutluyum.

Ben de sitenin parkina bakan cephede oturuyorum, evim 6. Kat oldugu halde gunduz cam acmiyorum. Neyse ki bizim park aksam 9 gibi kapatılıyor. Sonra rahatiz. Ama soyleyeyim havuza cephe oturanlar benden daha sikayetci ki tahmin edebiliyorum cunku aramizda epey bir mesafe oldugu halde bazen bize kdar geliyor cigliklari.

Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.

Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis:KK43:( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu:KK43:
Gürültüden çok fazla etkilenmezsin canım; evin 3.katta olacağı için. Üstelik parka baktığı için evinin değeri daha fazla olacak. Elbette oturmak için alıyoruz evi ama bir de satarken ki ederini de düşünmek zorundayız. Evin arkaya bakan dairelerden daha hızlı ve daha pahalıya satılır. Alan her zaman kazanır. Diyelim ki park çok gürültülü oluyor; evin yalıtımı iyi olacağı için cam kapalıyken ses almaz; sadece yazın camları açtığında rahatsız olursun. Bütün gün de cam açık oturacak değilsin ya

3. Katta oturuyorum evim dubleks karşı binanın zemin katında ki 12 çocuklu kreşin seni tüm gün evde hele yazın cam açıkken. Terasım karşı tarafa baktığı halde ses geliyor. Size de geleceğine emin gibiyim

Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.

Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis:KK43:( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu:KK43:
parktan gürültü geliyor ancak balkona çıkıp oturdugunuzda bir cıvıltı bir hareketlilik oluyor.ayrıca manzarası da olmuş oluyor evin.yani eviniz manzaralı diye değerlenir.içinizi ferah tutun.

nasipse sadece bir kaç ay içerisinde o gürültü evinizin içinde olacak :D

Back