Ev aldim ama ... :(

Giriş kata gelen sesle üçüncü kata gelen ses bir olmaz ayrıca 300 m2 lik alanda çocuklar gelip hemen binanın önünde oynuyacak Değiller ya.
Egeliler Allah gönendirsin derler Allah gönendirsin hayırlı uğurlu olsun

Bebeginiz gece gaz sancilariyla bagirirken cikan gurultuden oturu komsulariniz rahatsiz olacak muhtemelen. Bu durum icin bir cozum dusundunuz mu?
Buna cozum bulursaniz parkta oynayan cocuk sesine de cozum bulunabilir belki. Camlariniz yazin acik olacak ve bebegin sesi rahatlikla komsular tarafindan duyulacak.

Yani demek istiyorum ki bebeginiz dogduktan sonra emin olun sese bu kadar duyarli olmayacaksiniz. Aksine duyarli olanlara kizacaksiniz. Tahammul gostermedikleri icin.

bende böle bir sitenin çocuk parkına bakan bi dairenin 7.katında oturmama rağmen parktaki çocuk seslerinden delirdiğimi bilirim bitmek tükenmek bilmeyen çığlıklar.taşındım ve kurtuldum.tam da dediğiniz gibi gece geç vakitlere kadar aman Allahım gırtlakları patlamak bilmiyor yazarken hatırladım gerildim.

ben olsam çocuk parka yakin seçerdim.
neden mi?
bebeginizin cani parka gitmek istiycek.. hemen salincak sallar çikarsin eve...
senin böle bahsedince ben böle hayal ettim

Projeden dediğin için güvenlik izin vermiyor geç saate kadar orda oynamalarına.benimde evim aynen o şekilde idi hiç ses olmuyor korkma.ben hiç bakmadım üstelik öyle aldım tam kapı önü parl havuzlar ve tenis için ayrılmıs bölüm var inan rahatsız etmiyor güle güle sağlıkla otur yeni evinde

3. kata ses gelir.hem de çok güzel rahatsız eder.size şöyle bi fikir verebilirim bazen firmalar birkaç daireyi kendine saklıyor ve satılmış gösterebiliyor.ısrar ederseniz itiraf ediyor.başımıza geldi çünkü durumu anlatıp ısrarcı olun bakalım belki diğer cephede satılmamış ama satılmış gibi gözüken dairelerden bulabilirsiniz.

Benim bebegim oraya tasindiginizda 1 yasinda olacak nasipse. Kaldi ki cocuk bagiris cagirislari cigliklari kadar illet ettirmez. Bende dikkat ederim ağzim yandi bir kere.

Gercekten mi deneyeyim bunu tsk ederim ☺

ben olsam çocuk parka yakin seçerdim.
neden mi?
bebeginizin cani parka gitmek istiycek.. hemen salincak sallar çikarsin eve...
senin böle bahsedince ben böle hayal ettim
Bizim parkimiz bu kadar büyük degil canim iki kaydirak bir salincak birde oturulacak banklar var. Aslinda bana kalsa hic yapmasalar da olur

Allah anlayışlı insanların içine düşürsün, çocuklarda kabahat yok
Yetiştiremeyen anne babalarda var
Yerinden kalkmadan "dur,yapma,sus bakim,geliyorum şimdi" diyen rahat ebeveynler sıkıntılı. Yarın onların da aileleri öyle olacak, bu iş nesilden nesile gidiyor yani
Eğitim ailede başlar

senin de cocugun oldugunda gürültü yaparsa bende sana bu cocuk gürültüsünden bıktımı yazıcam. saatsiz cocuk büyütüyorsun uyut cocugunu sustur koştıurma dicem.

3 katlı bina demişsiniz bir mesajınizda,dolayısıyla parka degilde tam tersi istikamete bakan dairedende sesi alırsınız,terastayken özellikle, tek çözüm daha üst kata çıkmak, oda mümkün değil belliki.
Sizinde çocuğunuz olacak,bol bol ağlayacak sebepsiz yere,bazen dakikalarca,büyüyüncede delirircesine koşacak,zıplayacak,kendinizi hazırlasanız iyi olur derim ,şahsen hiç put gibi oturan çocuk görmedim.

Çocuk sesi neşedir huzurdur benim için. . Bende parka yakın oturuyorum sesleri o kadar guzelki yaşamayı hatırlatıyor bana..ustelik 2 covugum var 9 aylik ve 5 yasinda .. parktaki cocujlari izlyip mutlu oluyolar.. hava guzel olunca 1 2 saat cikarip hava aldiriyorum.. valla cok memnunum.. yaşlaninca zaten sessizlik isticek beden... sizde hamileyseniz çocuk doğduğunda o parklar çok işinize yarayacak.. ilk zamanlar yine rahatsız olursunuz ama cocuk büyüdukçe çocugu indirip oynatirsiniz.. 3.kat ise yüksektir çok etkilenmezsiniz bence..
Ayrıca tutumunuz ve uslubunuz çok sert buraya bişey danisiyosaniz biraz daha ince olmayı deneyebilirsiniz..

O zaman o evi almayin. Sehrin sakin bir semtinden mustakil bir ev alin. Sakinlik diz boyu..

hamılesıniz

bebısınız sabah aksam aglayacak :)napacaksınız ozaman
ustelık cocuklu aıleler ıcın park ınanılmaz konforlu ozellıkle ıcınde parkı olan sıte ıcınde eve tasındım 4 aylık kızım var bu rahatlıgı yasamak ıcın
5.katdada olsanız ses gelıyor degısecek bırsey yok bence bunla yasamayı ogrenın

bence sızde bı garıplık var :) arkadas pencereyı kapatın derken cok haklıydı cok ses gurultu oldugunda camı kapıyı kapatırız ne varkı bunda tersledınız

sormussunuz oyuzden her acıdan yorum gelıyor kımsenın sıze garezi yokkı

hayırlı olsun sımdıden evınız bence cocuk sesıne alısın ve ınanın bı sure sonra o ses en sevdıgınız sey olacak hayatı seslerı ve cocukları bıraz daha sevmeye bakın

senin de cocugun oldugunda gürültü yaparsa bende sana bu cocuk gürültüsünden bıktımı yazıcam. saatsiz cocuk büyütüyorsun uyut cocugunu sustur koştıurma dicem.
Ayy cok etkilendim. Kusura bakmayinda ben cocugumu disari salip git nerde gurultu yaparsan yap ama benim basimi sisirme mantigiyla başkasının kapisinin onune topla duwara sut çekmesi icin gondermeyecegim icin no problem.

Sorun şu normal saatler içerisinde tahammül edilir ama geç saatler de kimsenin gürültüsünü çekmek istemem
senin bebegin gecenin 2 sinde cııggggllıkkkk cıgglık aglayacak gazı olacak yada uyanacak sadece karnı ac olacak. kolayında da uyumayacak aglayaacaak . bende senin profiline gelip yazaacagım aglatma cocugunu, git başka yere cekemem senin sesini. gürültünün de saati olur cekemem sizi. yazıcam.

Ayy cok etkilendim. Kusura bakmayinda ben cocugumu disari salip git nerde gurultu yaparsan yap ama benim basimi sisirme mantigiyla başkasının kapisinin onune topla duwara sut çekmesi icin gondermeyecegim icin no problem.
cocugun hiperaktif olursa görürrüz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…