bunlar hep hormonlardan boşver gel biz çıkalım
bende böle bir sitenin çocuk parkına bakan bi dairenin 7.katında oturmama rağmen parktaki çocuk seslerinden delirdiğimi bilirim bitmek tükenmek bilmeyen çığlıklar.taşındım ve kurtuldum.tam da dediğiniz gibi gece geç vakitlere kadar aman Allahım gırtlakları patlamak bilmiyor yazarken hatırladım gerildim.Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu
Projeden dediğin için güvenlik izin vermiyor geç saate kadar orda oynamalarına.benimde evim aynen o şekilde idi hiç ses olmuyor korkma.ben hiç bakmadım üstelik öyle aldım tam kapı önü parl havuzlar ve tenis için ayrılmıs bölüm var inan rahatsız etmiyor güle güle sağlıkla otur yeni evindeArkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu
Benim bebegim oraya tasindiginizda 1 yasinda olacak nasipse. Kaldi ki cocuk bagiris cagirislari cigliklari kadar illet ettirmez. Bende dikkat ederim ağzim yandi bir kere.Bebeginiz gece gaz sancilariyla bagirirken cikan gurultuden oturu komsulariniz rahatsiz olacak muhtemelen. Bu durum icin bir cozum dusundunuz mu?
Buna cozum bulursaniz parkta oynayan cocuk sesine de cozum bulunabilir belki. Camlariniz yazin acik olacak ve bebegin sesi rahatlikla komsular tarafindan duyulacak.
Yani demek istiyorum ki bebeginiz dogduktan sonra emin olun sese bu kadar duyarli olmayacaksiniz. Aksine duyarli olanlara kizacaksiniz. Tahammul gostermedikleri icin.
Gercekten mi deneyeyim bunu tsk ederim ☺3. kata ses gelir.hem de çok güzel rahatsız eder.size şöyle bi fikir verebilirim bazen firmalar birkaç daireyi kendine saklıyor ve satılmış gösterebiliyor.ısrar ederseniz itiraf ediyor.başımıza geldi çünkü durumu anlatıp ısrarcı olun bakalım belki diğer cephede satılmamış ama satılmış gibi gözüken dairelerden bulabilirsiniz.
Bizim parkimiz bu kadar büyük degil canim iki kaydirak bir salincak birde oturulacak banklar var. Aslinda bana kalsa hic yapmasalar da olurben olsam çocuk parka yakin seçerdim.
neden mi?
bebeginizin cani parka gitmek istiycek.. hemen salincak sallar çikarsin eve...
senin böle bahsedince ben böle hayal ettim
senin de cocugun oldugunda gürültü yaparsa bende sana bu cocuk gürültüsünden bıktımı yazıcam. saatsiz cocuk büyütüyorsun uyut cocugunu sustur koştıurma dicem.Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Ayy cok etkilendim. Kusura bakmayinda ben cocugumu disari salip git nerde gurultu yaparsan yap ama benim basimi sisirme mantigiyla başkasının kapisinin onune topla duwara sut çekmesi icin gondermeyecegim icin no problem.senin de cocugun oldugunda gürültü yaparsa bende sana bu cocuk gürültüsünden bıktımı yazıcam. saatsiz cocuk büyütüyorsun uyut cocugunu sustur koştıurma dicem.
senin bebegin gecenin 2 sinde cııggggllıkkkk cıgglık aglayacak gazı olacak yada uyanacak sadece karnı ac olacak. kolayında da uyumayacak aglayaacaak . bende senin profiline gelip yazaacagım aglatma cocugunu, git başka yere cekemem senin sesini. gürültünün de saati olur cekemem sizi. yazıcam.Sorun şu normal saatler içerisinde tahammül edilir ama geç saatler de kimsenin gürültüsünü çekmek istemem
cocugun hiperaktif olursa görürrüz bakalımAyy cok etkilendim. Kusura bakmayinda ben cocugumu disari salip git nerde gurultu yaparsan yap ama benim basimi sisirme mantigiyla başkasının kapisinin onune topla duwara sut çekmesi icin gondermeyecegim icin no problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?