• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev aldim ama ... :(

Binanin dibinde canim park maleseff ama kucuk biryer olacakmis bursada yasiyorum ben teras dediginde 20 m2 lik bir alan ama kullanisli bir yer yasam alani olacak tarzdan :)
Supermis 20 m2 harika. Biz bile 4 m2lik balkonumuza bir sedir koyduk ve orda oturmak çok keyifli. Ama ben alistim belki bilemiyorum. Çocuk sesleri çok etkilemiyor. En geç 12 de park ışıkları kapandığından herkes dağılıyor. Bir de yaz tatilinde sıcakta gündüz kimse olmaz durulmuyor parkta zaten. Çoğu kişi memleketine tatile vs gittiği için çocuk sayısı da azalıyor. İyi düşünmek lazım tabi. İnşallah hayırlı bir karar olur.

Sizi çok iyi anlıyorum, bu dertten müzdaripseniz kesinlikle almayın derim. diğer evlerde sitenin içine doğru ise anneler bağırdıkça daha çok yankı yapıyor. Kendi çocuğum olmasına rağmen anlayış gösteremiyorum, sorun ebeveynlerden kaynaklanıyor çünkü.

Çocuklardan bu kadar nefret eden birisi hamile kalmamaliydi bence:olamaz:

Evet bebekler çok hassas çıt sesine uyanirlar.. ama merak etmeyin yeni tasinacaginiz evinize bu kadar rahatsız olacağınız kadar ses gelmez.. ben girişin üstünde oturuyorum hiç ses gelmiyo.. 3. Kata hiç ses cikmaz yani Bebeğinizi uyandıracak kadar çıkmaz... yeni evinizde Güle güle en onemlisi huzurla ve saglikla oturun...
Cami kapatabilirsiniz cevabi bana farkli anlamda soylenmis gibi geldiğinden tepkimi ona gore verdim. Acikcasi hatali degilim. Gurultu meselesine gelince cit cikmasin demiyorum bu zaten mumkun degil. Ama calisan biriyim belirli saatten sonra cekmek cok zor. Suan hem giristeyim camlar tek kat acik mi kapali mi belli degil birde anneler cocuklarini disari atip hic ilgilenmiyolar en basiti örneği karsimdaki de giris katinda oturuyor ama cocugu hep benim duwarima pencereme topla vurarak bagira bagira oynuyor. Hic mi insan arkasini kontrol etmez isine de geliyor uyarmiyor. Benim bebegim dogdugunda nasil uyanicak uykusundan sicrayarak uyanir tahmin etmek hic zor degil

hamilesiniz sanırım bebişiniz geldiğinizde kendi gürültünüzden inan kimseyi duymayacaksınız bence
en azından bizde öyle oldu arkadaşım

sese kendini alıştırmaya çalış. seste uyanmam. sese tepki vermem. sesli ortam germez beni. hatta çok sessiz ortam olursa bişekilde ses çıkartırım. apartmana sorsan benden şikayet eden vardır ses konusunda. sessiz ortam feci geriyor beni. sesli ortam yaşamdır ya alıştır kendini. eğlenen çocuk sesi niye sinir etsin ki

Eger secme imkaniniz varsa kesinlikle oyun parkina bakmayan tarafi secin. Benim de evim dubleks 3. Kattandan cok daha yuksekteyim ve de park sag tarafimda kaliyor cok da buyuk bir park olmasa da cocuk sesi eksik olmuyor.

keşke benim evde parka baksa. ben balkonda kahve içerken çocuğumda parkta gözümün önünde rahatça oynasa:))

bu arada 3.kattan her ses duyulur.

bizim burda da aynı dert var.
çocuk sahiplerine sesleniyorum çocuklarınız çok terbiyesiz ve saygısızlar.
eskiden annem beni evde gürültü ettim mi hemen uyarır sustururdu çocukken.
şimdi saatlerce tepemizde top oynamalar anırarak gülmeler koşmalar
napıyon evladım altta da insan yaşıyo az sus diyen yok.
aman çocuğumu kırmayım üzmeyim engellemeyim diye diye hadsiz,kimseye saygısı olmayan bi nesil yetişti.bizim burda da 4 bina arası oynuyo çocuklar nası eko oluyo nası ses çıkıyo sanki benden 1 km uzaktaki çocuk salonumda konuşuyo gibi dediği her şeyi duyuyorum.bıktım ya bıktım vala bu çocuklar yüzünden çocuktan soğudum.

bizim burda da aynı dert var.
çocuk sahiplerine sesleniyorum çocuklarınız çok terbiyesiz ve saygısızlar.
eskiden annem beni evde gürültü ettim mi hemen uyarır sustururdu çocukken.
şimdi saatlerce tepemizde top oynamalar anırarak gülmeler koşmalar
napıyon evladım altta da insan yaşıyo az sus diyen yok.
aman çocuğumu kırmayım üzmeyim engellemeyim diye diye hadsiz,kimseye saygısı olmayan bi nesil yetişti.bizim burda da 4 bina arası oynuyo çocuklar nası eko oluyo nası ses çıkıyo sanki benden 1 km uzaktaki çocuk salonumda konuşuyo gibi dediği her şeyi duyuyorum.bıktım ya bıktım vala bu çocuklar yüzünden çocuktan soğudum.

"çocuk sahiplerine sesleniyorum çocuklarınız çok terbiyesiz ve saygısızlar" cümlenizi kendi tepenizdekilere söylediğinizi belirtirseniz memnun olurum. Tüm çocuk sahiplerini itham etmeyin. :))

"çocuk sahiplerine sesleniyorum çocuklarınız çok terbiyesiz ve saygısızlar" cümlenizi kendi tepenizdekilere söylediğinizi belirtirseniz memnun olurum. Tüm çocuk sahiplerini itham etmeyin. :))
aslında ben bahsettiğim tarzda çocuğu olan ve müdahale etmeyen her ebeveyn için konuşmuştum sadece üstümdekiler değil ama cümleyi yanlış kurmuşum.

Senin de çocuğun olacak ileride bu çocuk parkına bakan taraf avantajın olur.
3. kata ses gelir mi bilemedim ama. Benim evinde karşında çocuk parkı var, hiç ses gelmiyor benim evde 4. katta.

iki tane oğlum var evimde 2. kat site içi park tam karşım ve mesafede yok dipdibe diyim herkez rahatsız olmuyor musun diyo bende evdeki sesten dışarıyı duymuyorum diyorum ayrıca bazı artılarıda var büyük oğlan surekli gözümün önünde küçükte balkondan dışarıdaki çocuklara laf yetiştirmekten maşaallah çene yaptı :KK46:işin özü ben memnunum iyi ki parka bakan yerden almışım :KK49:

Senin de çocuğun olacak ileride bu çocuk parkına bakan taraf avantajın olur.
3. kata ses gelir mi bilemedim ama. Benim evinde karşında çocuk parkı var, hiç ses gelmiyor benim evde 4. katta.
Hic ses gelmesin diye bir amac icinde degilim sadece gec saatlere kadar oturulacak bir alan olacak belli bir saatten sonra yorgunluktan midir nedir zorlaniyor insan.

Back