• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev aldim ama ... :(

Ben pencere kapatmayı neden sundum çünkü öyle bir yerde pencereler kalitelidir ve kapatıldığında ses gelmez. Madem çok rahatsız oluyorsunuz eve klima Vantilatör falan alırsınız. Yani terasa da çıkıp sessiz bir ortam istiyorsanız kuş uçmaz kervan geçmez bir yerden ev alacaktiniz. Bu kadar kalabalık bir yerden değil. .
Kesinlikle arkada da Olsaniz ses gelecek. .
O zaman arka tarafa bakan ewler ilk tercihim olacak en az zararla kurtulmak adina. Terasim buyuk olacak hamak falan aliriz diye hayaller kurduk o kadar bunca cile cektim ya daga tasa baksa da gam yemem

Üst katlardan almanızı tavsiye ederim.
Önceki evim çocuk aprkına bakıyordu ama 13. kat olduğu için çok sessizdi.

En az 10. kat olsun benim tavsiyem

Üst katlardan almanızı tavsiye ederim.
Önceki evim çocuk aprkına bakıyordu ama 13. kat olduğu için çok sessizdi.

En az 10. kat olsun benim tavsiyem
Evler 3 katli yapiliyor. Birde cati katimiz olucak iste gercekten gurultulu oluyor dimi esim hic hos bakmiyor degistirmek konusuna. Ama omur boyu etkilenecegimden pisman olmak istemiyorum

Çocuk sesleri rahatsız edebilir. İki bina arasındaymış park ve 3. kat rahatsız olursunuz. 6. katta oturuyoruz mahallenin çocuk sesleri hep evin içinde .

Çocuk sesleri rahatsız edebilir. İki bina arasındaymış park ve 3. kat rahatsız olursunuz. 6. katta oturuyoruz mahallenin çocuk sesleri hep evin içinde .
Belki memnun kalirim hani buradaki cocuklar gibi olmaz aileler daha dikkatli olur diye kendimi teselli ediyorum sonra bi bakiyorum ki isimi sansa birakiyorum:KK64:

Sonuçta çocuk laf anlamaz ailelere felan soylemissin ya bilemezsn seninde öyle olmayacağını tabiki oynayacak çocuk .

3. 5. Kattanda duyulur :KK51: hamileikten sanırım çok gerginsiniz :super:
Konunun en basinda oyle bir cevap alip bide boyle cevap yazmak talihsizlik oldu acikcasi. En azindan benim açımdan gergin degilde sakin bi ev istiyorum cok mu sey istiyorum sence:anne:

Konu sahibine ne kadar yüklenilmiş öyle...k:110:kadını ancak başka bi kadın anlar.sanıyorum hamileliğinin son zamanlarında..o yüzden biraz daha hassas olunabiliyo...

Benim evim hem 1. Kat hemde tam çocuk parkının karşısı ama yatak odam koridorun donen kısmında olduğu için oğlene kadar da uyusam hiç duymuyorum bile seslerini. Oturma odamdyken tabiki duyuluyor, bende şu mantıkla on cepheyi tercih etmiştim enazından çocuğum olduğunda gonul rahatlığıyla parka gonderebileyim diye.. Bence sizin hele ki 3. Katsa kesinlikle tercih edin. 3 e kadar çok gelmez ses. Bide asıl onemli olan yatak odası orası da benimki gibi koridorun ote tarafındaysa hiç hiç kaçırma..

Konu sahibine ne kadar yüklenilmiş öyle...k:110:kadını ancak başka bi kadın anlar.sanıyorum hamileliğinin son zamanlarında..o yüzden biraz daha hassas olunabiliyo...
Cok sagolun gercekten. Hassasliktan ziyade cevabi tuhaf buldum yani samimi cevaplar beklerken. Ama sonra bilgece ile duzelttik saniyorum durumu. En azindan benim acimdan durum bu

Ve şunu da soyliyim ben evde yanlızken bile bi kahvemi alıp balkonumda çok guzel vakit geçirebiliyorum on cephe olduğum için.bizim arka cephedekiler inanın sıkıntıdan patlıyorlar çunku manzara boş arazi.

Benim evim hem 1. Kat hemde tam çocuk parkının karşısı ama yatak odam koridorun donen kısmında olduğu için oğlene kadar da uyusam hiç duymuyorum bile seslerini. Oturma odamdyken tabiki duyuluyor, bende şu mantıkla on cepheyi tercih etmiştim enazından çocuğum olduğunda gonul rahatlığıyla parka gonderebileyim diye.. Bence sizin hele ki 3. Katsa kesinlikle tercih edin. 3 e kadar çok gelmez ses. Bide asıl onemli olan yatak odası orası da benimki gibi koridorun ote tarafındaysa hiç hiç kaçırma..
Arka tarafta kaliyor canim yatak odam. Ben henuz tasinmadigim bilmediğim icin cok merak ediyorum haliyle. Birde umarim diger ailelerde cocugum ozgur buyumeli mantigi ile salip hic dönüp bakmayan turden olmazlar.

Ailem 14.katta sitenin kafeteryasına bakan cephede oturuyor.
Yazın çocukların bisiklet, akülü araç, kovalamaca seslerinden tv yi sonuna kadar açıyoruz balkonda.
Kaldı ki 3. kat diyorsunuz...

Back