ben senin yerinde olsam almazdımparka bakan yerden.. hele ki sitenin o tarfından, binalar arası yankı yapar ses, geç saatlere kadar gençler top oynar,büyükler oturur,InsaAllah memnun olurum ewin odalarini falan cok sewdim cunku.
Esim illede bi oturup deneyelim dedi. Pari cok buyuk olmayacakmis insaAllah amacina uygun kullanilir.ben senin yerinde olsam almazdımparka bakan yerden.. hele ki sitenin o tarfından, binalar arası yankı yapar ses, geç saatlere kadar gençler top oynar,büyükler oturur,
sabahın köründe küçük çocuklar çıkar okula gitmeyen,
ben de sesten hiç hazzetmem, üst kat olması falan youn alanından gelecek sesi çook da değştirmeyecek,
yani ben olsam başka yerden ev bakardım kesin..
Cok dusuncesizce dimi cocugu ewden atmaya bakiyolar kafam rahat etsin diye birde ben cok gordum cocugu benim ewimin onunde oynuyor gurultude yapiyo rahatsiz edecek kadar ama hic tinlamiyor annesi. Ben calisanim o ew hanimi ben cekiorum birazda o ceksin bisey olmaz diyor heralde.Ayy bizim parka yakın değilde ne oluyor. Her yaz sabah 9 akşam 9 sokak inliyor. Asagidakilerde küçük çocuk yok, yukarıdakiler yolluyor bu tarafa. Şikayet etmekten bıktık tınlayan yok, onların kafa rahat olsun da gerisi önemli değil. Evde hasta var desemde fayda etmedi. Karşılaşmayan bilmez, çocuklar oynamasın mi der geçer ama bu öyle bir olay değil. Çok değişik, insanlari düşünmeyen aileler var. Al kendi kapinda oynat. Niye uzaklara yolluyorsun? Bide kendi evimiz
Canım öncelikle hayırlı olsun yeni eviniz,Esim illede bi oturup deneyelim dedi. Pari cok buyuk olmayacakmis insaAllah amacina uygun kullanilir.
Sanki ben başkasının çocuğunu sabahtan akşama kadar gürültüsünü dinlemek zorundayim. Elinsaf yahuCok dusuncesizce dimi cocugu ewden atmaya bakiyolar kafam rahat etsin diye birde ben cok gordum cocugu benim ewimin onunde oynuyor gurultude yapiyo rahatsiz edecek kadar ama hic tinlamiyor annesi. Ben calisanim o ew hanimi ben cekiorum birazda o ceksin bisey olmaz diyor heralde.
Cok tesekkurler bu yonden bakinca bende sewdim ewimi simdi. Farkli bir yol gosterdin sagoll:))Canım öncelikle hayırlı olsun yeni eviniz,
Eğer arka tarafta kalan odan varsa yatak odası yaparsın, kafan rahat olur, bence evini değiştirme,
bak sen de bebek bekliyorsun, bir kaç yıl içinde senin de ihtiyacın olacak o parka, bebeğin gözünün önünde oynamış olacak, boşuna stres yapma şimdiden,
Eğer uzun soluklu kalmayı düşünüyorsanız çocuğun büyüyene kadar yaşarsınız sonra da kafanıza uyan başka bir ev alırsınız.
yaradan sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunu
:)))) oda kotu bi durum dimi ama haklisiniz devir o yone dogru gidiyor.aman bebeler artık parka mı iniyo hepsi pc başında vakit geçiriyo muhtemelen o park boş olur
Canim haklisin da gurultuden cok cektim kiradayim diye sineye cekebildim. Ama bu kendi ewim olacak. Bu yuzden merakim nasil oluyor acaba bu evler diye.Insanlar parka bakan yerden alır asıl -ki çocuk göz önünde olsun diye.
Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu
Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Not:Firmanin internet sitesinden projesine baktim diger tarafa bakan dairelerin hepsi satilmis( Ben yandim valla yine gurultulu gunler beni bekler sanirim kaderim bu
4. kattayiz. On ve yanımızda park var. Ve evet çok gürültü geliyor. Hele bir de basket ya da futbol sahası varsa tamam. Pat güm top sesleri, küfürler havada ucusuyor. Ama park tam bina dibinde olmayacaksa sorun olmaz. Bir de camı kapatınca azalıyor haliyle. Ama bir teras sefasi yapabilir misiniz bilemedim. Ona bakarsanız yola yakınsa sabaha kadar araba sesi felan daha çok can sıkıcı . Ama dediğim gibi park uzaksa sesler çok etkilemez. Ya da en kötü satar başka yerden alırsınız . 3. Kat idealdir bence. Teras daire değişik hangi il merak ettim.Arkadaslar suanda kiradayim giris katta oturuyorum felaket derecede cocuk gurultusune maruz kaliyorum. Bu yuzden ev alirken hep onceligim sessizlikti. Simdi 48 dairelik bir projeden ew sectim hep teredutte kalarak. Evin kullanim alani odalar cok kullanisli 3. Kat dubleks bir daire. Ama kafama takilan birsey war. Evim 300 m2 lik cocuk oyun alanina bakiyor. Bu proje dahilinde yapilacak bir park. Ben acaba diger tarafa bakan yerden mi ew secsem? Bu sekilde oturup memnun olan veya olmayan bayanlar gorusleriniz benim icin cok onemli. Esim 3. Katta olacağımızdan pek etkilemez bizi gürültü diyor. Ama projeye gore karsilikli iki bina arasinda kalan bu parkta aileler eminim gec saatlere kadar ewe cagirma geregi duymaz cocuklarini.Bu arada cocuk onlar tabi gurultu olacak diyenlere cevabim BIKTIM Saat kavrami olmayan ailelerin laftan anlamayan cocuklarindan arkama bakmadan kacmak istiyorum.
Canim suanda bnde giris kattayim bu yuzden biktim aslinda dusundum de en alt kat kapali otopark benim evim 4. Kat sayilir terasinda 5. Kata falan denk geliyor. Benim ki en ust kat zaten ustunde baska daire olmayacak.Kaç katli apartman keşke üst katlarda alsaydın iz 3.kata gürültü gelir çünkü
Birde gece geç saatlerde değildir uyku saati değildir gündüz nasıl bu kadar rahatsız ediyor sizi ! Bende giristeyim bu arada
Binanin dibinde canim park maleseff ama kucuk biryer olacakmis bursada yasiyorum ben teras dediginde 20 m2 lik bir alan ama kullanisli bir yer yasam alani olacak tarzdan :)4. kattayiz. On ve yanımızda park var. Ve evet çok gürültü geliyor. Hele bir de basket ya da futbol sahası varsa tamam. Pat güm top sesleri, küfürler havada ucusuyor. Ama park tam bina dibinde olmayacaksa sorun olmaz. Bir de camı kapatınca azalıyor haliyle. Ama bir teras sefasi yapabilir misiniz bilemedim. Ona bakarsanız yola yakınsa sabaha kadar araba sesi felan daha çok can sıkıcı . Ama dediğim gibi park uzaksa sesler çok etkilemez. Ya da en kötü satar başka yerden alırsınız . 3. Kat idealdir bence. Teras daire değişik hangi il merak ettim.
Suanda giris katta oturuyorum ve butun gun aksama kadar duwar ve pencereme toplarla sut cekilip mac yapiliyor. Yatak odam ve oturma odamda bunlara maruz kaliyorum pencerelerde tek kat nasilsa kiraci oturacak diye masraftan kacinilmis. Bagirmalar cagirmalar hepsi ewimin icinde gibi. Sizce durum böyleyken cok mu sey istiyorum. Bide bebegimi nasil uyuturum diye uykum kacti simdiden..Allah saglıkla kucagınıza almayı naip etsin bebeginizi fakat..
Çocuk sesi fobiniz varsa dışarısı yerine öncelikle kendi çocugunuza alışmanız zor olcaktır. Sizin evin içindeki sese alıştıktan sonra dışardaki vız gelir emin olun:))
Bendemi gariplik var acaba çünkü oturduğum mühite 1.5 yıl önce taşındım. Çok sessiz sakin bi yer. Eşimle konuştugumuzda aynı fikirdeyiz hiç çocuk sesi yok nekadar boş..çocuk sesi duydugumda sokakta yaz geldi diyordum eski evimde..
Çocuklen 5.kattan ustumuze kaynar su hatta çaydanlık ustu boşaltan olurdu sanırım bunun etkisi kalmış hiç kızmam sokaktaki çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?