online alım satımdan kasıt nedir meselaYa araba alın değerleniyor motor alın değerleniyor diyenlere nedense çok güldüm… Değerlenmiyor arkadaşlar o arabalar motorlar falan… Siz yine bir kaç zaman sonra o parayla bundan önceki aldığınız; örneğin 35k ise 6 ay sınra 45k ya da aynı şeyleri alabiliyorsunuz… sadece rakam artmış gibi görünüyor size bizim bundan 1.5 sene önce aoo lüks denen aracımız şuan evet daha yüksek fiyata satıyoruz ama paranın değeri düştü şuanda. Bu arayı kaçırıyorsunuz… Arsa evet olabilir ama uzun vadeli yatırım… Ben sizin yerinizde olsam 150-200k ile online alım satım yapıp para kazanan insanlar gibi değerlendiririm ama tabi vaktiniz olması lazım… bunu araştırmanızı öneririm becerebilirseniz, ben becereceğimi sanmadığım için denemedim. Ha beceremem derseniz de harcayın gitsin çünkü gün geçtikçe o paranız da eriyecek. 4 gün önce anneme aldığım yüz kremi dün %70 zamlanmış
borsa falan mı
valla bana en makul borsa geliyor şu sıralar
zaten bi öğrenme süreci var
ufak parayla da girilebilir, neden olmasın
oturduğum yerden öğrenebilirim
dediğiniz durum paranın değeri düştüğü için oluyor aslında
dolar ve euro bazında düşünsek onların fiyatlarını, gözümüze bu kadar çok büyük bir fark olarak gelmeyecek
bana mesela altın yanlış yatırım diyenler oldu
dolara boşuna para koymuşsun diyen oldu
ama ben o parayı altın ve dolar yapmamış olsaydım
tlde kalsaydı mesela asla
200 bini göremezdim
geçen gün merkez bankası faiz artışı yapınca
azıcık da olsa gram alıverdim
düşüşü alım fırsatı olarak gördüm
geçici bir düşüş olacağını tahmin ettiğim için öyle yaptım