ettiğimi mi buldum?

canım ikisde aynı vardiyada çalışıyo
kardeşimde eşimi çok sever hep o varken gelmek istiyo
ayda bir plan yapcan kuzum
boşyere canını sıktıgınıa değmez
tam tersi olsa kardeşin bence eşine bu kadar katlanamz
yani ters tepki verir yorgunum falan der gibi
böyle bi durumda eşimi ara de madem topu ona at

bundan sonra öyle yapıcam
eşim istemezse bi şekilde söylücem

ayda bir plan yapcan kuzum
boşyere canını sıktıgınıa değmez
tam tersi olsa kardeşin bence eşine bu kadar katlanamz
yani ters tepki verir yorgunum falan der gibi
böyle bi durumda eşimi ara de madem topu ona at
kuzum ben plan yapsam da
kardeşim lap diye arıyor
ben hiç hayır diyemiyorum
onun kardeşi olsa ona da diyemem
bi daha eşim yorgunken filan gelcem derse yada eşim istemezse
telefonu duymuyo gibi yapçam
karıkocayız anlar heralde kardeşimde

yetişkin erkek kardeşin ne kadar gürültüsü olabilir? Üstelik eniştesini sevdiği için de gelmek istiyormuş, 3 haftada bir kez, ve sadece 1 saat hiçççte fazla değil, bana göre

hehh canım bencede açma
kapına dayancak hali yok ya uyuyordum dersin
erkek mi kardeşin

yetişkin erkek kardeşin ne kadar gürültüsü olabilir? Üstelik eniştesini sevdiği için de gelmek istiyormuş, 3 haftada bir kez, ve sadece 1 saat hiçççte fazla değil, bana göre
Vardiyalı çalışan insan için 1 dk bile fazladır.Yetişkin insanlar gürültülü konuşmaz diye bir şey yok.Eşi de sanırım,misafir geldiği zaman uyumamak gibi bir hassasiyet gösteriyor.Ya bi de evi sonuçta.İster kardeş ister ana baba rahatsız oluyorsa gelmememli.Müsait olduğu zaman gelmemli.3 Haftada 1 kez diye bir şartlama olmaz.Hem de 7 aylık evlilikte.Ablası ona gidebilir dışarda buluşulabilir çok istiyorsa.

yok canım tek başına gelmiyo kuzenlerimizi toplayıp geliyo
yada en az iki kişi gelirler
ve çok yüksek sesle konuşurlar
gerçi uyuyo olsa dikkat ederler mutlaka
aslında eşimde çok geliyorlardan ziyade uygunsuz vakitte geliyorlar diyo
bende tepki veriyorum haliyle ne bilsinler halimizi diye

esimle nasil konusmaliyim diye dusunecegine, ailenden olan insanlari ayda bir al evine.
her gelmek istediklerinde evet demiyiver.

1 dk bile fazla mı ?

oldu o halde iyi günler..

esinle niye konusuyosun? ailene soyle, baska gun gelsinler.. mecbur degilsin ki her aradiklarinda kabul etmeye.. yeni evlisiniz, basbasa kalin, ailen de geri dursun azicik, erkek evi de gelmiyormus hem..
program yapin, aradiklarinda da programimiz var deyin, zor degil.. hem senin kendi ailen, daha kolay bence soylemek..

1 dk bile fazla mı ?

Hayata kendi pencerenizden bkmayın.İş yerinde bütün gece vardiya yapmış,yorulmuş,beynen ve fiziken bitap düşmüş bir insan için 1 dk bile çoktur.Kardeşimin keyfinden daha önemlidir benim için eşimin ertesi gün işe giderken dinlenmiş bir bedenle gitmesi.

Bu arada size de iyi günler.

bekar bir erkek çok ince düşünmeyebilir, abla olarak tatlı bir dille " ablacım enişten birlikte daha çok zaman geçirelim diye, vardiya sonrası hemen uyumuyor, o nedenle geliş saatlerine daha iyi ayarla" diyebilirsiniz, böylece kırılmamış olur

Benim erkek kardeşimde öyleydi ama nedense evime gelmek istemiyor pek eşimle de muhatap olmuyor 24 yaşında ama tam bir maço hala evlenmeme alışamadı nikahta yüzünden düşen binparçaydı eşime kişisel olarak bir takıntısı yok kim olsa aynı şekilde davranıdı benim kardeş ama napayım gelmiyor diye huzurumu kaçıramam isteyen gelir isteyen gelemez ben davet ederim sadece eşimin kızkardeşide 22 yaşında o sık gelir bende alıştım gelmeyince arıyorum evimde ayrı odası var sizin içiniz fesat değil o yüzden kendinizi üzmeyin davet edin gelen gelir müsayit olmadığınız durumlarda söyleyin kimsenin darılacağı şeyler değil bunlar bence gaet ince düşüncelisinki bu kadar kafana takmışsın :)

oldukça geniş bir pencereden bakıyorum, vaktim de sevdiklerimde çok kıymetli.. Selametle

1 dk bile fazla mı ?

ya kızlar atışmayın nolur
ikinizinde söylediklerinde haklılık payı var
ben artık duruma göre idare etçem onları
ama dediğiniz gibi eşimin dinlenmesi daha önemli tabi ki

bence esin biraz hakli adam isten geliyo yorgun yani ben olsam bende oyle bi durumda misafir istemem. kendi annem bile olsa huzursuz olurum yani.

canım eşinin ailenle arası açılsın istemiyorsan kardeşin gelmek istediğini söylediğinde müsait olmadığını bunun için çok üzgün olduğnu aslında kardeşini çok özlediğini onlarla eşinin uygun olduğu vardiyada mutlaka görüşmek istediğini eşininde onları görürse mutlu olacağını söylemelisin.İnan uygun bir dille söyleyince sana alınmazlar ve tabi eşinin ailesine de aynı hoşgörüyle yaklaşmayı dene zamanla alışıcaksınız birbirinize onlara zaman tanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…