ettiğimi mi buldum?

valla alınırsa da kendi bilir canım
bir alınır iki alınır yalana da gerek yok bu durumda
eşin haklı eşin değil ailenle konuşmalısın..

Aynini esinizin ailesi yapiyor olsa ve sizde yorgun olsaniz kizardiniz anlayis beklerdiniz biraz empati yapin bence anneniz soylesin karfesinize her yeni evli basbasa kalmak ister ne varki bunda canim :)

anneme açıkça söylüyorum
mesela bazen ctesi sizi bekledim belki gelirsiniz diye diyo
anne diyorum biz haftasonu bi yere gitmiyoruz
kendimize vakit zor buluyoruz filan..
o anlıyo tabi kızım haklısınız diyo
ama kardeşimde vardiyalı çalıştığı halde anlamıyo..
bi kere geleceklerdi yine kuzenler filan bende biraz geç gelmelerini söyledim
enişten evde uyuyo işe gitçek dedm
vay efendim tamam rahatsız etmezlermiş
aman enişte bey uyusun biz gelmeyiz bi sürü konuştu
geldiler, tavırlı tavırlı yemek yedik oturdu gitti
işte öyle bi pozisyon oluşturmak istemiyorum

Aynini esinizin ailesi yapiyor olsa ve sizde yorgun olsaniz kizardiniz anlayis beklerdiniz biraz empati yapin bence anneniz soylesin karfesinize her yeni evli basbasa kalmak ister ne varki bunda canim :)
evet canım işte empati yapınca eşime hak veriyorum
bide onun ailesi hiç gelmediği için
benim kardeşlerim anlayışlı hiç gelmiyolar gibi bi kapıya çıkıyo sonuç

eşinle deil ailenle konuşmalısın..ya onlarla dışarda görüş yada eşim uyucak işten yeni geldi başka zaman görüşelim falan de...ailenin anlayışla karşılaması lazım..

enişten vardiyalı çalışıyor o uyuyorken dışarıda görülelim de.Anlayış göstermezlerse de kendi sıkıntıları .

Sizin aileniz siz yokken sadece eşiniz için geldiler mi? Muhtemelen gelmemişlerdir o halde neden "bir kere bile eşim yokken gelmediler" diye tepki koydunuz?
Eşinizin ağırlaması iyi olmuş yine, benim eşim olsa yatar uyur, yorgunum der.

cnm bence en mantıklı olanı öyle bir durumda kardeşin aradığında geri çevirmen olacak en azından vardiye saatlerine göre ayarlamasını rica edebilirsin ben olsam kardeşime durumu çekinmeden söylerdim.. kimse aile huzurumdan önde değil cnm..

ne güzel kendinizi eleştirebiliyorsunuz. tebrik ederim

enişten vardiyalı çalışıyor o uyuyorken dışarıda görülelim de.Anlayış göstermezlerse de kendi sıkıntıları .
mesele şu ki eşim sabah işten gelip uyumuyor pazarları
sırf biz birlikte vakit geçirelim diye
adam uyumayıp misafir ağırlayınca sinir oldu haliyle:S

siz hiç gelinine oturmaya giden kayınvalide görümce duymadınız mı?
peki damadına kahve içmeye giden kayınvalide duydunuz mu?

siz hiç gelinine oturmaya giden kayınvalide görümce duymadınız mı?
peki damadına kahve içmeye giden kayınvalide duydunuz mu?
Aile dediğiniz sadece kayınvalideden oluşuyorsa bilemem ama benim erkek kardeşim kilometrelerce uzakta olmasına rağmen eşimle ayrı muhabbetleri vardır ve sadece onunla takıldığı olmuştur misal. Damadıyla takılan kayınpederler de vardır. Bunda alınacak bir durum varsa eşiniz de kardeşinizin siz yokken gelmemesine laf edebilirdi, hemcinsler sonuçta.

o alıncak bu kırılcak diye hep siz düşünürseniz her şeyi kocanızlada kavga etmek zorunda kalırsınız.kim alınırsa alınsın anlasınlar durumunuzu biraz.eşiniz çok sabırlı bile davranmış.iş sizde bitiyor konuşun güzelce kırmadan eşimin iş saatlerine göre alıyorum misafir diyin olsun bitsin.

Eşiniz haklı vardiyalı çalışıyormuş yorgun olduğu içinde tatil gününde dinlenmek istiyor haklı olarak... Bence eşinize değilde ailenize anlatın bu durumu uygun bir dille.. Hafta sonunu yada tatil gününüzü bulmasınlar gezmeye..

Kendi ailesini sorun etmez. Cunku ailesinin yaninda rahattir. Yorgunsa cani isterse ailesinin yaninda ceker kafayi yatar. Ama sizin ailenizin yaninda bunu yapamaz.
Ben esinizi cok hakli buldum.

eşiniz çok haklı aileniz anlayışsızmış adam uykusuzsa niye geliyorlar ki bence sen söylemelisin cok hasta uyuyor falan diye sonra evliliğini istemeden zedelerler olan sana olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…