ettiğimi mi buldum?

belki yorgunluğuna denk geliyor.. çok yoğun olduğumda kimseyi görecek halim olmuyor. eşin haklı kardeşin kırılacak diye eşin kırılıyor fark ediyorsan... kardeşini de kırmadan anlatabilmelisin. sen beceremiyorsan annenler halleder.

Daha yeni evlisiniz.. esinle acik acik hislerini düsüncelerini paylas.
Iletisim önemli. Yanlis anlasilmalar ile ugrasmayin sonradan..

Kardeşine anlat trip yaparsa da yapsın kendi bilir

Uyuyor geç gelin dediniz diye tavır yapıyorsa gelmesin

Bu kadar tepenize çıkarıp şımartmayın bir gün de hayır deyin eşiniz de değer verildiğini görsün

canım o açıdan haklısın ama ben sadece annesi ve kızkardeşinin bize kahvaltıya gelmesine durumuna özel bişey söylemek istemiştim aslında..
yani bir kez olsun bana da gelebilirlerdi..
ama ne bir kez aramak nede gelmek..
üstelik evimin önünden geçiyolar ve ben her görüştüğümüzde bigün gelin diye söylerim mutlaka, rahatsız ediyomuş gibi hissetmesinler çağırmış olayım diye..
zoruma gitmişti sadece..

Eşinle değil ailenle konuşmalısın bence aradığında müsayit değiliz planımız var de ne var bunu demekte ?

canım evli değilim sölznedim attım 1 hafta oldu ne kadar akıl veririm bilmem inan.. birincisi onu seviyorsan zaten kaybetme kaybedince değerini anlıyorsun ikincisi onunla konuş derim öncelikle rahat ettir yorgunluğunu al rahatlasın biraz sonra al korkularını anlat seni dinlicektir.. inan tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır yakında burda prof olurum bende :)

mesele şu ki eşim sabah işten gelip uyumuyor pazarları
sırf biz birlikte vakit geçirelim diye
adam uyumayıp misafir ağırlayınca sinir oldu haliyle:S
uyuyor bilsinler kardeş .Söyleme ne yaptığınızı herkese .
insanlar da bir tuhaf olmuşlar

:) evet kapmışsın işi
canım söyledim açıkça ailem bize fazla mı geliyor seni rahatsız mı ediyo bu durum kafama çok taktım dedim
sadece bazen uygunsuz zamanlara denk geliyo bişey yok üzülme dedi
ama aslında çok değil kardeşim 7 ayda 4 kez geldi
annem ve babam sadece 2 kez geldiler
onun ailesi hiç gelmediği için sanırım o da pek istemiyo

CANIM KONUŞUYORUM ZATEN SÖYLÜYORUM
AMA NE EŞİMİ NE KARDEŞİMİ İNCİTMEK İSTEMİYORUM
niye incitesin kardeşini ya da eşini birbirinize vakit ayırmanız lazım kardeşin eğer buna alınıyorsa anormallik ondadır ben erkek kardeşimi zorla evime getiricem nerdeyse :) eşiminde kızkerdeşinide kendi kardeşim gibi severim onada iki günde bir ne zaman gelcen diye soran benim eşim gelmesin yeaa diye söylenir :) yani anlatmak istediğim kardeşler candır ama önce eşin gelmeli bunada alınan kırılan olursa kafana takma bir süre sonra alışırlar :)

canım aslında kardeşim de çok sık gelmiyo
7 ayda 4 kez geldi
bence çok fazla değil
ama hep uygunsuz bi vakti buluyo (çocukluğundan beri böyle her ne yapsa insanların uygunsuz vakitlerini bulur, ne bileyim anahtarını evde unutur ben banyodayken ısrarla zili çalardı mesela)
bide onun kardeşleri hiç gelmedi
eşimde benimkilerde öyle olsun istiyo sanırım
çağırdıkça gelsinler diye düşünüyo olabilir

kızz sen neden dertlendin hadi dertlendin beni neden çağırmıyon
döverim seni
benim taktik biri arıyorsa
aşkım seninle konuşmak istiyorlar
aşkım bi yere gidilecekse bak sana ne diiyorlar
gelmek isteyenlere de bazen biz dışarı çıkcaz
plan yaptık

saymayın bide gelişlerini ya onalr sizi büyüten emek veren insanlar tabıkı ozeliniz var ama konuşabiliyorsanız ne güzel onlaa konuştuysan fazlasına gerek yok bence ailene dersen alınır kırılırlar günah..

Eşine saygılı olmalısın bu konuda bence ...hele vardiyalı çalışıyorsa bu resmen bencillik ,hayır demesini öğren melisin

kuzum sana yazcaktım konuma bi bak diye
valla bi iş bi buraya bak filan atladım
canımsın
ya benim adam evlenince bi değişti
nişanlıyken tabi benimle olmak için kardeşlerim kuzenlerim hep bişeyler yapardık
şimdi hep yorgunum uykum var başbaşa kalalım bahaneleri
yani bak bunlar konu dışında sorunlarım
asosyal oldu
sanki nişanlıyken çalışmıyodu yorulmuyodu

Eşinle konuşacak bir durumun yok.Ailene set koyacaksın.7 aylık evlilikte bu gidip gelmeler hoş değil.Eşin de vardiyalı çalışıyormuş.Çalışan insan için yarım saat bile dinlenebilmek ne kadar önemli biliyor musun? 7 aylık evlilikte bu misafircilik,gelip gitmeler gereksiz ve fazla.

yok tabi ki normalde saymıyorum geliş gidişlerini
sadece burda ne aslında eşimi rahatsız edecek kadar da sık gelmediklerini anltabilmek için şöyle bi düşündüm de yazdım öyle
onun aileside benimkilerde daha da sık gelse ben daha çok sevinirim
ama eşim istemiyor

eee bebeğim adamın derdi başka
fırsat yaratmaya çalışıyor
artık karısısın istediğini yapmak için fırsat yaratıyor
ozaman nişanlıymışın
benimkide değişti çok yorgun geliyor
kimseyede katlanamıyor
ama sonra kendi çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…