Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef beta hcg baktırdık 10.gün değer 7 çıktı umutlandım ama çatlatma iğnesinin etkisiymiş sonradan düştüHayırlı olsun tuttu mu acaba aşınız
Bir sıkıntımız yok aslında ve doktora gidince de daha çok stres oluyorum o yüzden tekrar yaptırmayı düşünmüyorum doğal yolla deneyeceğiz, benim ilk aşılamamdı ilişkiyle aynı eşinizden alınan örneği ilişki gibi şırıngayla naklediyorlar bi etkisi yok o kadar ama tutunca da bir ihtimal tutuyorYaa üzülmeyin şimdi napcaksnz banada aşılama yapcaklar orda ama biliyorum ki aşılamanın etkisi çok az
Aynen bn bugün stresten bayılacaktmBir sıkıntımız yok aslında ve doktora gidince de daha çok stres oluyorum o yüzden tekrar yaptırmayı düşünmüyorum doğal yolla deneyeceğiz, benim ilk aşılamamdı ilişkiyle aynı eşinizden alınan örneği ilişki gibi şırıngayla naklediyorlar bi etkisi yok o kadar ama tutunca da bir ihtimal tutuyor
Aşılanınca da acaba tuttu mu demekten beta hcg gününü saymaktan stres oluyor insan o yüzden siz siz olun stres yapmamaya çalışın çok zor biliyorum ama aklınızı farklı şeylerle meşgul edinAy
Aynen bn bugün stresten bayılacaktm
Valla çok zor şuan aşılama öncesi strest atmak için tatile gtcmAşılanınca da acaba tuttu mu demekten beta hcg gününü saymaktan stres oluyor insan o yüzden siz siz olun stres yapmamaya çalışın çok zor biliyorum ama aklınızı farklı şeylerle meşgul edin
Bir de elinizden geldikçe verilen ilaçdan farklı hiç bir ilaç kullanmayınValla çok zor şuan aşılama öncesi strest atmak için tatile gtcm
Peki bişey sorcm bnm hsg testim yoktu onu yatırcam tam olarak aşılamayı ne zaman başlatırlarBir de elinizden geldikçe verilen ilaçdan farklı hiç bir ilaç kullanmayın
Çatlatma iğnesinden önce ona bakarlar diğer gün çatlatma iğnesi yaparlar ondan iki gün sonra aşılamanız olurPeki bişey sorcm bnm hsg testim yoktu onu yatırcam tam olarak aşılamayı ne zaman başlatırlar
Yaa biz merkezde değiliz sürekli git gel yapmamız lazım işten izin ayrı sorun hayırlısı olsun bakalmÇatlatma iğnesinden önce ona bakarlar diğer gün çatlatma iğnesi yaparlar ondan iki gün sonra aşılamanız olur
Hayırlısı olsun hakkınızda dilerim tutar mutlu haberler alırsınızYaa biz merkezde değiliz sürekli git gel yapmamız lazım işten izin ayrı sorun hayırlısı olsun bakalm
Merhaba bende orda yaptırıyorum 4cü kez yaptırdım 2aşılama 1iptal oldu yumurtam gelişmedi buda 4cü bakalım inşallah bukez tutar normalde her aşılama da şans yükseliyor diyorlar ama negatifle sonuçlandı bu arada 2femera 2klomen kullandımKızlar temmuzun 27 si gibi etlik zübeyde hanım da aşılama oldum ilk aşılamam burda aşılama olup tutan var mı yardım lütfen