Etkisinden Kurtulamadıgım Bir olay ..

xxTosPikkxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
242
2
96
İstanbul
Bundan 3 yıl önce kadar ölümden korkar oldum ondan öncesi bir yakınımızın psikolijisi bozulmus ve ölüm korkusu varmıs sokaga bile cıkamıyorumus annem söylediginde hiic olur mu öyle sey nasılsa birgün hepimiz ölecegiz dedim ..

Sonra kardesimin sınıftan bir arkadası vardı hayat dolu yasamayı seven hayalleri olan bir kızdı .. O kadar mutlu bir insandı ki kardesim okuldan her geldiginde bana hülyadan bahsederdi .. Hic yüz yüze gelmedigim halde kardesim sayesinde cok iyi tanıyordum onu ..

Ailesi iyi degildi yani bes kardesti ve tek kız hülya idi.Abisin'de ne ararsanız var hırsızlıktan 5 ay hapis yatmıs , esrarkes , aynı zaman da asker kacagı .. Telefona bile izin vermeyen bir abisi vardı hülya'nın ..

Ama hülya ailesine inat hayatı hızlı yasayan bir kızdı .. Bircok erkek arkadası olmustu arka arkaya ve bir gün bir yakınları sevgilisiyle görüyorlar hülya'yı ve hemen ailesine söylüyorlar . Abisi duyunca deliriyor ve hülya'yı dövüyor .. Hülya dayanamayıp evden kacıyor o cocugun evinde sabahlıyor ve birlikte oluyorlar sonrada karakola gidip kendi rızasıyla birlikte oldugunu söylüyor .. Ve beni aileme vermeyin beni öldürürler diye yalvarıyor polislere ..

Hülya 2 gün oluyor okula gitmiyor kardesim arıyor telefon kapalı .. Ben tesadüfen gazete alıyorum o gün birde ne göreyim hülya ölmüs!!!! Sok oluyorum kardesime nasıl söylesem bilemiyorum ama söylemem gerekiyor ve söylüyorum inanamıyor tabii o aglıyor ben aglıyorum öss sınavına aglayarak girdik ve neticede ben basarılı olamadım sınavdan ilk cıkan bendim cünkü ..

Olay söyle oluyor karakoldan alıyorlar hülya'yi eve götürüyorlar bir odaya kilitleyip,akrabaları topluyorlar ölüm fermanını yazıyorlar kısacası .. Görev abisine veriliyor hülya'yı evden cıkarıp,cocukla bulusturuyor abisi ve aksam 22:00 sıralarında hülya,erkek arkadası ve abisi bir araya geliyorlar nihayet ..

Abisi silahıyla o cocugu kafasından vuruyor ve cocuk oracıkta can veriyor .. Sonrada hülya'ya dogrultuyor silahı 4 kursunda ona sıkıyor .. Etraftan hülya'nın abi yapma dedikleri söyleniyor .. Hastaneye götürüyorlar hülya'yı ama malesef ki kurtaramıyorlar .. Cenazesini belediye defnediyor o kadar acı ki ..:1no2:

Abisi sorguda cocugu öldürecektim ama hülya'nın da psikolojisi bozulur diye onuda vurdum diyor .. Bütün aileyi göz altına alıyorlar ve 4.kardes herseyi anlatıyor aslında namus cinayeti oldugunu ve görev abime verildi bana verilseydi bende yapardım diyor ..mafoldumben

İste ben bu olaydan sonra ölümden korkar oldum o kadar hayat dolu bir insana ölümü yakıstıramadım .. Artık ölümden o kadar korkuyorum ki bende yolda yürüyemez hala geldim ve cok kısa bir zaman önce babaannemi kaybettim .. Simdi de sıra dedecigim de canım dedem kanser ve hastalıgı cok ilerledi ve kendisi bilmiyor :1no2:

Hergün kahroluyorum resmen artık ölümü ensemde hissediyorum .. Niye yasıyorum ki , neden bu mücadele diyorum diploma icin ugrasıyorum yarın ölsem hersey yarım kalmayacak mı ne önemi kaldı o diplomanın yada yaptıgım baska seylerin diyoruum senağlamasenağlama

Nasıl önüne geçilir ne denir bilmiyorum ki Kendi söylediğin cümleye dön hepimiz bir gün öleceğiz mutlaka ama belki çok mutlu öleceğiz bilemezsin ki alnımızda ne yazıyorsa o olur.Hiç ölmeyecek gibi yaşamamız gerek geride bırakacaklarını düşünmemelisin.Olayların etkisi çok olmuş üstünde çok duygulandım böyle cahiller de var Allah kahretsin ki .. :gitme:

Senin tanık olduğun olay, dünyanın ne kadar ehemmiyetsiz bir şey olduğunu göstermiş..Yazdıklarını okurken ne kadar çok malayani işlerle uğraştığımı bende fark ettim...
Belkide bu olayları yaşaman senin açındna bir lütuftur..Bu dünyadan tamamen elini ayağını çekmen,heleki bu çağda imkansız..
Fakat dünya hayatın için elinden geleni yaparsın,ölüm korkusu seni sardığı içinde -ki ahiret inancın varsa- ibadetlerini yerine getirmen çok yardımcı olur...Bunaldığın zamanlarda kuranın mealii okuyabilirsin...
Eminim ibadetlerini yerine getirince daha çok rahatlarsın..
Birde yazdıklaırnı okurken Cahit Sıtkının biyografisini okuyorum sandım...Sana çok benzeyen bir şair:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…