Tatlı Tarifi Etimekli Profiterol (Resimli)

benim eşim tatlı hiç sevmez belki arada bir yaş pasta yer.geçen haftalardan bu tarifi denemeye karar verdim ve eşim 2 tabak yedi..çok güzel oldu canım ya çok sağol ...

benim eşim tatlı hiç sevmez belki arada bir yaş pasta yer.geçen haftalardan bu tarifi denemeye karar verdim ve eşim 2 tabak yedi..çok güzel oldu canım ya çok sağol ...

Ne güzel..tatlıyı sevmeyen eşin beğendiyse ,demek tarifimiz güzelmiş kızlar..:lepi:

Yedirmez miyim Heidiye..Peter, Dedesi İsviçrenin yarısı yedi bundan..Keçiler bile yedi..cokacimcoook

merhabaa 43 günlük bir bebeğim var geçen hafta iki aileyi birden yemeği çağırmıştı eşim yemekleri yaptım tatlı çok zor bişey yapamazdım malum bebek var sonuç süper hem zamanı almıyor hemde çok leziz bayanlar tarifini istedi hemenn eline yüreğine sağlıkk

merhabaa 43 günlük bir bebeğim var geçen hafta iki aileyi birden yemeği çağırmıştı eşim yemekleri yaptım tatlı çok zor bişey yapamazdım malum bebek var sonuç süper hem zamanı almıyor hemde çok leziz bayanlar tarifini istedi hemenn eline yüreğine sağlıkk

Ah..Canım Bebeğin:ecrin_bebek: analı babalı büyüsün inşallah..ömrü uzun olsun..

Afiyetler olsun..

çok güzel görünüyor 2006model Şeniz
bende yapıcam ama yarın çikolata sosu almam lazım.ovv ağzım sulandı.:ecrin_bebek:

canım süper bir tarih çok teşekkür ederim, yaptım ve herkes çok beğendi.
Sabah dilimledim yani buzdolabında kalınca dilimlenmesi kolay oluyor....
Hem pratik hem çok lezzetli hiç kalmadı saol arkadaşım
Şeniz

Kuzenim sömestr tatili için bana misafirliğe geldi..ona da yaptım..çok beğendi..tarifini istedi..yapıp hava atacakmış arkadaşlarına..kaydirigubbakcemile3

ben de bunun bi benzerini yapıyorum etimek yerine halleyleri kırıp koyuyorum nefis oluyor cokacimcoook bunu da en kısa zamanda denicem canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor

önceki akşam yengeme yapmıştım, dün akşam misafirlerine ikram etmiş özellikle çocuklar bayılmış :))
Hepsi tarifini istemiş :))

X