Tatlı Tarifi Etimekli Profiterol (Resimli)

Dün akşam yaptım bende tatlıyı , üzgünüm bekleyemedim 1 gece , şu an dolapta yarıdan biraz fazla duruyor...:kedi: Offf çok güzel , hafif oldu... Ben dadanırım şimdi buna , bunun yanında metabolizma hızlandırıcı çay , içecek tarifi de rica etsek
2006 ,cokacimcoook

Yapın arkadaşlar bu gecede annemlere yaptım. Yaparken yanımdaydılar ama göstermedim etimekleri, yerlerken nasıl yaptın içndekileri dediler. işte dedim hamuru tutturuyorsunuz sonra pişirip tek tek parçalıyorsunuz:))Daha sonra söledim etimek oldugunu, çok beğendiler çok. Hem hafif hemde gerçekden leziz. Ben bu sefer çikolata sosunu kendim yaptım çok daha iyi oldu.2 kaşık kakao, 1 kaşık buğday nişastası,1 bardak süt, 2 kaşık şeker vede evde varsa bitter çikolata. Pişirin sonra ara ara kabuk tutmaması için karıştırın eğer çk katı olmuşsa oda sıcaklıgında sütle açabilirsnz sosu.Daha sonra etimekli muhallebinin üstüne dökün:))Tekrardan eline yüreğine sağlık 2006...
Ne numaracısın moonxlight..kaydirigubbakcemile3
Demek hamuru tutuyorsun:hulya:..pişiriyorsun..çok hoşsun valla..opuyorumnanaktan
Afiyet olsun ellerine sağlık..kaydirigubbakcemile5

Dün akşam yaptım bende tatlıyı , üzgünüm bekleyemedim 1 gece , şu an dolapta yarıdan biraz fazla duruyor...:kedi: Offf çok güzel , hafif oldu... Ben dadanırım şimdi buna , bunun yanında metabolizma hızlandırıcı çay , içecek tarifi de rica etsek
2006 ,cokacimcoook
Hohohohover, süpürür döver di değil mi?kaydirigubbakcemile3o reklam..
1 gece bekletmeye pek luzum yok..O kadar yaptıktan sonra kimse 1 gece bekleyemez bu tatlıyı..birkaç saat yeterli,etimeklerin yumuşaması için..Afiyet olsun..
Benim ihtiyacım olmadığı için:eek: metabolizma hızlandırıcı çaya tarifte bilmiyorum yaa..Boşver ye gitsinnnn..zemuszemus

109286.gif

Ayne öyle yaptım bende " yedimmmm gitttiiiiiiiiii" . Dün akşam yaptım , saat:KK14:00 itibariyle bitirdik. Oğluşum bayıldııııııı süprizzzzz. Eşimde " hımmm çakma profiterol ha?" diye diye bir güzel yedi. Dedim ya tehlikeli bu tatlıkaydirigubbakcemile3

Ayne öyle yaptım bende " yedimmmm gitttiiiiiiiiii" . Dün akşam yaptım , saat:KK14:00 itibariyle bitirdik. Oğluşum bayıldııııııı süprizzzzz. Eşimde " hımmm çakma profiterol ha?" diye diye bir güzel yedi. Dedim ya tehlikeli bu tatlıkaydirigubbakcemile3

Çakma ama laf aramızda ,İnci Past.nin o ünlü profiterolüyle de pek fark yok arada..
Nerdeyse birebir aynı..kaydirigubbakcemile3

Tabiiiii canım , biz evde profiterol yaparızda ınci'ninkiyle aynı olmazmı..... Yokmu başka evde denenmiş bildiğiniz sütlü kolay tatlı tarifi..... Kolay olsun , uğraştırmasın ama çokkkkda lezzetli olsun , hee birde hafif olsun ..kaydirigubbakcemile3

Hovercim ben çok hamarat değilim zaten..:hulya:
Aynen dediğin gibi nerde kolay uğraştırmayan ve hafif tarifler varsa, valla onlar yapıyorum..
Yaptıklarımda bilinen şeyler..Bisküvili pudingli tatlılar,Hazır pasta tabanıyla yapılan pastalar falan..
Çok bilmem öyle..basit şeyleri severim..
kaydirigubbakcemile3

not aldım en yakın zamanda denicem teşekkürler 2006model .... kaydirigubbakcemile5

kremşantimi hazırladım, muhallebi ce sosun soğumasını bekliyorum...
etimeklerimi de çırptım.. sabırsızlıkla bekliyorum birleşmelerini...cokacimcoook

X