- 20 Kasım 2009
- 104
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne numaracısın moonxlight..kaydirigubbakcemile3Yapın arkadaşlar bu gecede annemlere yaptım. Yaparken yanımdaydılar ama göstermedim etimekleri, yerlerken nasıl yaptın içndekileri dediler. işte dedim hamuru tutturuyorsunuz sonra pişirip tek tek parçalıyorsunuz:))Daha sonra söledim etimek oldugunu, çok beğendiler çok. Hem hafif hemde gerçekden leziz. Ben bu sefer çikolata sosunu kendim yaptım çok daha iyi oldu.2 kaşık kakao, 1 kaşık buğday nişastası,1 bardak süt, 2 kaşık şeker vede evde varsa bitter çikolata. Pişirin sonra ara ara kabuk tutmaması için karıştırın eğer çk katı olmuşsa oda sıcaklıgında sütle açabilirsnz sosu.Daha sonra etimekli muhallebinin üstüne dökün:))Tekrardan eline yüreğine sağlık 2006...
Hohohohover, süpürür döver di değil mi?kaydirigubbakcemile3o reklam..Dün akşam yaptım bende tatlıyı , üzgünüm bekleyemedim 1 gece , şu an dolapta yarıdan biraz fazla duruyor...:kedi: Offf çok güzel , hafif oldu... Ben dadanırım şimdi buna , bunun yanında metabolizma hızlandırıcı çay , içecek tarifi de rica etsek
2006 ,cokacimcoook
Ayne öyle yaptım bende " yedimmmm gitttiiiiiiiiii" . Dün akşam yaptım , saat00 itibariyle bitirdik. Oğluşum bayıldııııııı süprizzzzz. Eşimde " hımmm çakma profiterol ha?" diye diye bir güzel yedi. Dedim ya tehlikeli bu tatlıkaydirigubbakcemile3
Yapın kızlar..Bu tarif tüm yurda dağılsınkaydirigubbakcemile3YAA NE GÜZEL Bİ TARİF İLK FIRSATTA DENİCEM
teşekkürler
mmmm cokacimcoook
ellerine sağlık canım süper oluyor bu tatlı
Harika görünüyorr (
not aldım en yakın zamanda denicem teşekkürler 2006model .... kaydirigubbakcemile5
:lepi: opuyorumnanaktan