Beni sevdiğini , saydığını , bütçesine göre sevebileceğim şeyler aldığını düşünürdüm. Kazaklar boncuklanmışla tüylenmeyi kastettiğinizi düşünüyorum. Giyildiği için tüylendiğini sandığınız içinde bu konu açıldı sanırım ki.
Mağazalarda indirim dönemlerinde tezgahlarda o kazaklar alt üst edile edile tüylenebiliyor. Adı sanı bilinen mağazalarda reyonlar talan edilince , soyunma kabinleri önündeki raflarda biriken ürünlerde de bu durum görülebiliyor.
İçiniz rahat olsun , tüy temizleme makinaları ile o tüylerden kolayca kurtulabilirsiniz. Marketlerden 7,5 tl ile 20 tl arasında değişen fiyat aralığında ulaşabilirsiniz.
lale tabiiki rencide edilir. yaş gününde kullanılmış eskimiş kazakları biri bana getirse ,birde bu zenginse onları fakirlere dağıtıyorsa bende rencide olurum. onun kazaklarına muhtaç değilimki. hemde eskilerineNeden rencide edilsin ki karşı taraf?
Aynen desene öyle bir şey. :) Rengini değiştireceğim bu renk kazağım var falan de bakalım ne diyecek
evet 10 tane etiket oluyor nerdeyse :S saygısız bir davranış olmuş karşısındaki saf yerine koyuyor birdebu dahada beter. kullanmış üstelik. öyleki kazaklar tiftiklenmiş. kulllanırkende etiketleri kesmiş. bende etiketleri alıralmaz keserim. çoğı çok uzun oluyor ve batıyor çünkü
Boncuklanmış derken ''tüylenmiş'' mi demek istiyorsunuz?Evet boncuk boncuk kazaklar hani yeni aldim deyip te boyle karsilasinca uzuldum yoksa asla kirmadim tesekkur de ettim
Ne yalan söyleyim.. bende yeni öğrendim..
Okypte söyleyince herhalde etiket yerine boncuk dikilmiş diye düşündümkurcalamadım
Ben pekte rencide edici olduğunu düşünmüyorum sonuçta akrabası kuzeni yakını bu tür şeylerde rahat olmak normal..
birde bazıları nerdeyse 15 cm. kesiyorum hepsini:)evet 10 tane etiket oluyor nerdeyse :S saygısız bir davranış olmuş karşısındaki saf yerine koyuyor birde
Yok canım abartılıcak bişey bunda niye abartılsın ki.. Hepimiz burda fikir beyan ediyoruz sonuçta..İyi de kişinin kullanılmış kazak getirdiğini bile bile konuyu deşmenin anlamı ne?
Neden bu kadar abartıldığını anlamadım.
Boncuklanmış derken ''tüylenmiş'' mi demek istiyorsunuz?
Ben ilk mesajda ''boncuklanmış'' diye okuyunca üzerine boncuk işlenmiş zannettim
İyi de kişinin kullanılmış kazak getirdiğini bile bile konuyu deşmenin anlamı ne?
Neden bu kadar abartıldığını anlamadım.
Neden rencide edilsin ki karşı taraf?
mangonun etiketleri de çok uzun oluyor bazenbirde bazıları nerdeyse 15 cm. kesiyorum hepsini:)
Neden rencide edilsin ki karşı taraf?
bak şöyle benim bir hırkam var yün. kullandıkça üstünde yünler boncuk boncuk toplandı. tüy kesme makinasıyla toparladım. keserek. :)Boncuklanmış derken ''tüylenmiş'' mi demek istiyorsunuz?
Ben ilk mesajda ''boncuklanmış'' diye okuyunca üzerine boncuk işlenmiş zannettim
bak ne yap,kullandığın kıyafetlrden bıktığını etiketini keserek yaş gününde ver kuzenine. yeni aldım de,:)
lala tabiiki rencide edilir. yaş gününde kullanılmış eskimiş kazakları biri bana getirse ,birde bu zenginse onları fakirlere dağıtıyorsa bende rencide olurum. onun kazaklarına muhtaç değilimki. hemde eskilerine