etiketsiz kiyafet mi ?

Tüylenmesi farklı, tiftiklenmesi farklı yıkanmadan hiç bir kazak tiftiklenmez. Bende öğrencilik döneminde 2 yıl part time mağazacılık yaptım. İkisini çok rahat ayırt edebilirsin.

Neden rencide edilsin ki karşı taraf?
lale tabiiki rencide edilir. yaş gününde kullanılmış eskimiş kazakları biri bana getirse ,birde bu zenginse onları fakirlere dağıtıyorsa bende rencide olurum. onun kazaklarına muhtaç değilimki. hemde eskilerine

Son düzenleme:
Aynen desene öyle bir şey. :) Rengini değiştireceğim bu renk kazağım var falan de bakalım ne diyecek

Canim gerek yok ki buna yikadim bazanin altina kaldirdim ihtiyaci olana vermeyi dusundum ama sorarsa ayip olmain diye kaldirdim

bu dahada beter. kullanmış üstelik. öyleki kazaklar tiftiklenmiş. kulllanırkende etiketleri kesmiş. bende etiketleri alıralmaz keserim. çoğı çok uzun oluyor ve batıyor çünkü
evet 10 tane etiket oluyor nerdeyse :S saygısız bir davranış olmuş karşısındaki saf yerine koyuyor birde

Evet boncuk boncuk kazaklar hani yeni aldim deyip te boyle karsilasinca uzuldum yoksa asla kirmadim tesekkur de ettim
Boncuklanmış derken ''tüylenmiş'' mi demek istiyorsunuz?
Ben ilk mesajda ''boncuklanmış'' diye okuyunca üzerine boncuk işlenmiş zannettim

Ben pekte rencide edici olduğunu düşünmüyorum sonuçta akrabası kuzeni yakını bu tür şeylerde rahat olmak normal..

İyi de kişinin kullanılmış kazak getirdiğini bile bile konuyu deşmenin anlamı ne?
Neden bu kadar abartıldığını anlamadım.

Ayıp etmiş bence etıketsiz olması sorun değilde kullanılmış olduğunu soyluyorsunuz kırıcı bir durum haklısın.ama yınede bzomayıp tesekkuretmişsin

İyi de kişinin kullanılmış kazak getirdiğini bile bile konuyu deşmenin anlamı ne?
Yok canım abartılıcak bişey bunda niye abartılsın ki.. Hepimiz burda fikir beyan ediyoruz sonuçta..

Etiketi olmayan ürünler genelde iyi markaların az defolu ürünleridir .Benim hoşuma giderdi şahsen

Bugunlerdeki ruh halim sanirim ondan ☺

birde bazıları nerdeyse 15 cm. kesiyorum hepsini:)
mangonun etiketleri de çok uzun oluyor bazen
aklıma birşey geldi bir tanıdığımız babanneme elbise getirmişti hediye gecelik hepsi etiketsizdi
ama o kadının huyu öyle imiş.herşeyi yıkayıp sonra kullanırmış hediye etse de yıkayıp verirmiş ilginç
konu sahibininki öyle olamaz sanırım

Boncuklanmış derken ''tüylenmiş'' mi demek istiyorsunuz?
Ben ilk mesajda ''boncuklanmış'' diye okuyunca üzerine boncuk işlenmiş zannettim
bak şöyle benim bir hırkam var yün. kullandıkça üstünde yünler boncuk boncuk toplandı. tüy kesme makinasıyla toparladım. keserek. :)

Ya güzelim muhtaçsın demedim ki eminim o arkadaş da aynısını düşünmemiştir.
Belki evde beğendiği bir eşyayı getirmiştir.
Durumu yoktur.
O da mahcup olmak ister mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…