Arkadaslarim dun yakin akrabamiz halamin kizi benim gecmis dogum gunum icin hediye getirmis bana hatta tel de dukkan dukkan dolastim seni de goturecrgim demisti bir magaxa ismi vrrip neyse dun getirmis uc parca ikisi kazak tarzi biri tayt buraya kadar iyi hos fakat hic birinin uzerinde etiket yok kazaklarda boncuklanmis siz olsaniz ne dusunurdunuz zorumada gitmedi degil hani ben hediyede beklememistim sagolsun getrmis ama bilemedim ki ;( kirmakta istemedim tesekkurumu sundum siz ne dusunurdunuz
Ne var bunda, etiketsiz olsa ne 0lur. Sizin için ne gibi bir sakıncası var?
Sonucta yeni alınmış, hemde 3 parça size hediye edilmiş.
Yani düşünmüş getirmis saolsun derdim ben olsam, hic hic begenmediysem kirilmasin diye 1 kere onun yaninda giyer sonra kaldirirdim bir kenara. Düşünmesi yeterli yani bence cok sorun edilecek birsey degilki
sanırım kendi giysisi diye düşünüyor konu sahibi. çünkü boncuklanmış yazmış.Ne var bunda, etiketsiz olsa ne 0lur. Sizin için ne gibi bir sakıncası var?
Sonucta yeni alınmış, hemde 3 parça size hediye edilmiş.
Kullanılmış olduğunumu düşünüyorsunuz?
sanırım kendi giysisi diye düşünüyor konu sahibi. çünkü boncuklanmış yazmış.
sorun o bence hakloda eğer doğruysa
sanırım kendi giysisi diye düşünüyor konu sahibi. çünkü boncuklanmış yazmış.
sorun o bence ,hakljda eğer doğruysa
saygısızlık bu. ben olsam verirdim geri.Kullanilmis zaten bu net belli keske zahmet etmedeydi burada zengin muhitte oturyr oradaki zenginler giymediklerini veriyrmus birkac kere koye de goyurmustu sanirum onlardan biri diye dusundum
Kullanilmis zaten bu net belli keske zahmet etmedeydi burada zengin muhitte oturyr oradaki zenginler giymediklerini veriyrmus birkac kere koye de goyurmustu sanirum onlardan biri diye dusundum
saygısızlık bu. ben olsam verirdim geri.
boncuklanmış ne demek ?
boncuklanmış ne demek ?
kullanılınca kazaklar tiftiklenir ya. onu diyorboncuklanmış ne demek ?