Bende kaç dakikadır biz buna boncuklanma demiyoruz diyip kelimeyi bulamıyordum. Teşekkürlerbu dahada beter. kullanmış üstelik. öyleki kazaklar tiftiklenmiş. kulllanırkende etiketleri kesmiş. bende etiketleri alıralmaz keserim. çoğu çok uzun oluyor ve batıyor çünkü
Tüylenmesi farklı, tiftiklenmesi farklı yıkanmadan hiç bir kazak tiftiklenmez. Bende öğrencilik döneminde 2 yıl part time mağazacılık yaptım. İkisini çok rahat ayırt edebilirsin.
o kızı kandırırken kız rencide olmuyormu?
lale kız zenginmiş. zaten eskilerini fakirlere dağıtıyormuş. demin yazdı konu sahibi.Ya güzelim muhtaçsın demedim ki eminim o arkadaş da aynısını düşünmemiştir.
Belki evde beğendiği bir eşyayı getirmiştir.
Durumu yoktur.
O da mahcup olmak ister mi?
lale kız zenginmiş. zaten eskilerini fakirlere dağıtıyormuş. demin yazdı konu sahibi.
bende olmasa yinede kullandığım şeyi getirmem hediye olarak. bu saygıdır karşındakinehmmm maddi gücü varmış kızın bilmiyordum giymeyiverin olsun bitsin :)
bende kurcalamam. ama bir çift laf ederim laleciğim ya. duramam. :)Tamam güzelim zengin olsun,trilyoner olsun.
O zaman o da onun terbiyesizliği olsun.
Yine de ben olsam etiketti,değişim kartıydı diye kurcalamam.
Hayatta ne dertler var,boncuklanmış 2 kazak,3 tayta mı kafa yoracam derdim ben olsam...
lale kız zenginmiş. zaten eskilerini fakirlere dağıtıyormuş. demin yazdı konu sahibi.
konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorumSevgili yoneticim size zahmet konuyu kapatabilir misiniz kinu farkli yerlere gidiyorda. Ben sadece kirildigimi dile getrmek istedim acaba yanlis mi dusundum diye ama yanlis anlasildim tesekkur ederim herkese kiymetliyorumlari icin canim arkadaslarim