etiketsiz kiyafet mi ?

bu dahada beter. kullanmış üstelik. öyleki kazaklar tiftiklenmiş. kulllanırkende etiketleri kesmiş. bende etiketleri alıralmaz keserim. çoğu çok uzun oluyor ve batıyor çünkü
Bende kaç dakikadır biz buna boncuklanma demiyoruz diyip kelimeyi bulamıyordum. Teşekkürler

Tüylenmesi farklı, tiftiklenmesi farklı yıkanmadan hiç bir kazak tiftiklenmez. Bende öğrencilik döneminde 2 yıl part time mağazacılık yaptım. İkisini çok rahat ayırt edebilirsin.

Kazakları görmedik. Ancak mağazalarda indirim dönemlerinde outlet e giden kıyafetler çuvallarla toplanır sonrasında ilgili mağazaların outletlerinde satılamaz ise etiketleri kesilip kilo ile toptan satılır. Bu kıyafetler daha küçük esnaflarca veya pazarda tezgah açan kişilerce alınır. 2.el olmadıkları halde yünlü ürünlerde tüylenme görülebilir.

konu sahibi o kadar kesinliğe kavuşsun istiyorsan bence sor deki sanki giyilmiş gibi canım sana acaba hatalı ürün mü sattılar de

ya arkadaşlar en dandik şeyde bile etiket oluyor birisi kullanmış ve rahatsız olduğu için etiketi kesmiş bende kesiyorum bu resmen hakaret hiç almasın yani gitsin 1 milyoncudan biblo alsın 3 liraya 5 liraya daha iyi olurdu

Ya güzelim muhtaçsın demedim ki eminim o arkadaş da aynısını düşünmemiştir.
Belki evde beğendiği bir eşyayı getirmiştir.
Durumu yoktur.
O da mahcup olmak ister mi?
lale kız zenginmiş. zaten eskilerini fakirlere dağıtıyormuş. demin yazdı konu sahibi.

hmmm maddi gücü varmış kızın bilmiyordum giymeyiverin olsun bitsin :)

lale kız zenginmiş. zaten eskilerini fakirlere dağıtıyormuş. demin yazdı konu sahibi.

Tamam güzelim zengin olsun,trilyoner olsun.
O zaman o da onun terbiyesizliği olsun.
Yine de ben olsam etiketti,değişim kartıydı diye kurcalamam.
Hayatta ne dertler var,boncuklanmış 2 kazak,3 tayta mı kafa yoracam derdim ben olsam...

bende kurcalamam. ama bir çift laf ederim laleciğim ya. duramam. :)

Sevgili yoneticim size zahmet konuyu kapatabilir misiniz kinu farkli yerlere gidiyorda. Ben sadece kirildigimi dile getrmek istedim acaba yanlis mi dusundum diye ama yanlis anlasildim tesekkur ederim herkese kiymetliyorumlari icin canim arkadaslarim

Sevgili yoneticim size zahmet konuyu kapatabilir misiniz kinu farkli yerlere gidiyorda. Ben sadece kirildigimi dile getrmek istedim acaba yanlis mi dusundum diye ama yanlis anlasildim tesekkur ederim herkese kiymetliyorumlari icin canim arkadaslarim
konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…