- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
Hani kazak yıkandıkça böyle üstü pütür pütür olur ya yuvarlak yuvarlak nasıl anlatsam bilemedim umarım anladın :)
anladım canım teşekkür ederim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani kazak yıkandıkça böyle üstü pütür pütür olur ya yuvarlak yuvarlak nasıl anlatsam bilemedim umarım anladın :)
koymadan önce ben verirdim geri ayrıca.Konu sahibi sinirlenmekte çok haklısın mağaza gezdim diyipte evdekini getirmek insanı resmen salak yerine koymak. Tepki vermemişsin onun seviyesine de inmemişsin bu da güzel ama mesafemi koyardım bu gibi kişilere.
Eğer öyleyse ayıp etmiş.Kullanilmis zaten bu net belli keske zahmet etmedeydi burada zengin muhitte oturyr oradaki zenginler giymediklerini veriyrmus birkac kere koye de goyurmustu sanirum onlardan biri diye dusundum
kullanılınca kazaklar tiftiklenir ya. onu diyor
Yani hani kazak turu seyleri kullaninca boyle tuylenir ya zamanla o iste
Sinirlenmekte haklısın ben olsam bende sinirlenirdim. Hiç getirmesin zaten geçmiş doğum günün. Çok ayıp yaptığı ben olsam geri verirdim sen iyi bir şey dememişsin.
Arkadaslarim dun yakin akrabamiz halamin kizi benim gecmis dogum gunum icin hediye getirmis bana hatta tel de dukkan dukkan dolastim seni de goturecrgim demisti bir magaxa ismi vrrip neyse dun getirmis uc parca ikisi kazak tarzi biri tayt buraya kadar iyi hos fakat hic birinin uzerinde etiket yok kazaklarda boncuklanmis siz olsaniz ne dusunurdunuz zorumada gitmedi degil hani ben hediyede beklememistim sagolsun getrmis ama bilemedim ki ;( kirmakta istemedim tesekkurumu sundum siz ne dusunurdunuz
teşekkür ederimm . onun adı demek boncuklanmaymış yeni öğrendim valla
Kullanılmış oldğunu düşünüyosan ben olsam açardım telefon derdim ki değiştirme ihtimalimiz var mı? Mağazaya birlikte gidelim bu bana büyük yada küçük geldi diyebilirsin yada sevmedim beğenmedim tarzım değil vs. ozaman anlarsın neyin ne olduğunu..
Aynen desene öyle bir şey. :) Rengini değiştireceğim bu renk kazağım var falan de bakalım ne diyecek
bu dahada beter. kullanmış üstelik. öyleki kazaklar tiftiklenmiş. kulllanırkende etiketleri kesmiş. bende etiketleri alıralmaz keserim. çoğu çok uzun oluyor ve batıyor çünküeski şeyi sana niye getiriyor ki muhtaç olsan anlarım da
böyle insanlar var etrafımda hediye diye evde alıp daha önceden kullanmadıkları alakasız üstleri hediye diye veriyor
ve bunun ne verdiği kişiye faydası oluyor ne de aklınca hediye verdiğini sandığı insanlara.çünkü kullandıklarını da görmedim kenara atıyorlar
şimdi bu hediye mi
Ne yalan söyleyim.. bende yeni öğrendim..
Okypte söyleyince herhalde etiket yerine boncuk dikilmiş diye düşündüm kurcalamadım
Ben pekte rencide edici olduğunu düşünmüyorum sonuçta akrabası kuzeni yakını bu tür şeylerde rahat olmak normal..Neden rencide edilsin ki karşı taraf?