etiketsiz kiyafet mi ?

Sinirlenmekte haklısın ben olsam bende sinirlenirdim. Hiç getirmesin zaten geçmiş doğum günün, neden hediye verme telaşına düşmüş ki. Çok ayıp yaptığı ben olsam geri verirdim sen iyi bir şey dememişsin.

Konu sahibi sinirlenmekte çok haklısın mağaza gezdim diyipte evdekini getirmek insanı resmen salak yerine koymak. Tepki vermemişsin onun seviyesine de inmemişsin bu da güzel ama mesafemi koyardım bu gibi kişilere.
koymadan önce ben verirdim geri ayrıca.

yeni mallarda zaten mağaza kokusu oluyor.. kullanılmış şeyi getirdiyse ayıp etmiş gerçekten.. gidip verin birine bence..

eski şeyi sana niye getiriyor ki muhtaç olsan anlarım da
böyle insanlar var etrafımda hediye diye evde alıp daha önceden kullanmadıkları alakasız üstleri hediye diye veriyor
ve bunun ne verdiği kişiye faydası oluyor ne de aklınca hediye verdiğini sandığı insanlara.çünkü kullandıklarını da görmedim kenara atıyorlar
şimdi bu hediye mi

Sinirlenmekte haklısın ben olsam bende sinirlenirdim. Hiç getirmesin zaten geçmiş doğum günün. Çok ayıp yaptığı ben olsam geri verirdim sen iyi bir şey dememişsin.

Gunahini almayim diye iyice baktim hic birinde etiket zaten yoktu boncuk boncuk goruncede zoruma gitti sonucta ben hediyedr istememistim

Arkadaslarim dun yakin akrabamiz halamin kizi benim gecmis dogum gunum icin hediye getirmis bana hatta tel de dukkan dukkan dolastim seni de goturecrgim demisti bir magaxa ismi vrrip neyse dun getirmis uc parca ikisi kazak tarzi biri tayt buraya kadar iyi hos fakat hic birinin uzerinde etiket yok kazaklarda boncuklanmis siz olsaniz ne dusunurdunuz zorumada gitmedi degil hani ben hediyede beklememistim sagolsun getrmis ama bilemedim ki ;( kirmakta istemedim tesekkurumu sundum siz ne dusunurdunuz

Beni sevdiğini , saydığını , bütçesine göre sevebileceğim şeyler aldığını düşünürdüm. Kazaklar boncuklanmışla tüylenmeyi kastettiğinizi düşünüyorum. Giyildiği için tüylendiğini sandığınız içinde bu konu açıldı sanırım ki.

Mağazalarda indirim dönemlerinde tezgahlarda o kazaklar alt üst edile edile tüylenebiliyor. Adı sanı bilinen mağazalarda reyonlar talan edilince , soyunma kabinleri önündeki raflarda biriken ürünlerde de bu durum görülebiliyor.

İçiniz rahat olsun , tüy temizleme makinaları ile o tüylerden kolayca kurtulabilirsiniz. Marketlerden 7,5 tl ile 20 tl arasında değişen fiyat aralığında ulaşabilirsiniz.

Kullanılmış oldğunu düşünüyosan ben olsam açardım telefon derdim ki değiştirme ihtimalimiz var mı? Mağazaya birlikte gidelim bu bana büyük yada küçük geldi diyebilirsin yada sevmedim beğenmedim tarzım değil vs. ozaman anlarsın neyin ne olduğunu..

Aynen desene öyle bir şey. :) Rengini değiştireceğim bu renk kazağım var falan de bakalım ne diyecek :KK51:

Kendi giysisi ya da kendisine verilen bir giysi ise de dert etmeyin ayol.
Verin işte ihtiyacı olan birine.

eski şeyi sana niye getiriyor ki muhtaç olsan anlarım da
böyle insanlar var etrafımda hediye diye evde alıp daha önceden kullanmadıkları alakasız üstleri hediye diye veriyor
ve bunun ne verdiği kişiye faydası oluyor ne de aklınca hediye verdiğini sandığı insanlara.çünkü kullandıklarını da görmedim kenara atıyorlar
şimdi bu hediye mi
bu dahada beter. kullanmış üstelik. öyleki kazaklar tiftiklenmiş. kulllanırkende etiketleri kesmiş. bende etiketleri alıralmaz keserim. çoğu çok uzun oluyor ve batıyor çünkü

bence geri verme boşver at bi kenara giyme birine verirsin bir daha yapmaz heralde
insanlık sende kalsın

Kullanilmissa ayip tabiki kirilirdim. Ama etiket yoksa kendisimi soktu acaba bilemedim :S

X