Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

Karşılık olarak o yumruğu afedersiniz g.tüne hak ediyor o arkadaş. Birkaç yıl sonra haberlerde görmek istemeyiz seni. Terk et bu adamı.

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
valla dayagı yıyen sensin
artık o kadarı senın gururuna kalmıs :KK66:

Ayyyyy canım yedi aydır çıkıyodunuz demek? Çokmuş ya valla bak. Yedi ay. Tabi sevgilinse giyinişine laf etme hakkına sahip. YEDİ AY ÇIKMIŞSIN TAPULU MALISIN DİMİ? Sana vurabilir hakarette edebilir sevgilisisin.

Senin gibi kadınları anlamıyorum sen bu herife nası bi yüz verdinde senin giyimine karışıp sana vurabiliyor? Türk kadınları böyle ama sevgili oldun mu biriyle senin yaşamın kalmıyor özelin kalmıyor.
Az kendinizi bilin, bi ilişkiye başlasanızda bu hayat sizin.

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
Bu gercek bir soru mu?tabiiki bitirmelisin
Ayrilmak icin ölmeyi mi bekliyorsun?

Vurmak var vurmak var
benim eşimde bana belim açıldı diye vurmuştu ama espirili bir şekilde
görmiyim bir daha dedi
gerçi eli çok ağırdı beyaz tenliyim bir de iyi bir kızarmıştı
üzüldü sonra bir daha yapmadı
ciddiyse yol yakınken ayrıl

bence ayrılma, yumruk yemek her mazoşist genç kızın hoşuna gider. sorun sende.. allahım bir gün kızım olursa bu kafada olmasın nolur.. ayrıca hata 2- bana nasıl vurusun annem babam değilsin demek. anne babanında sana vurmaya özellikle giyim tercihinden dolayı şiddet uygulamaya hakkı yok. şiddeti bu kadar kolay kabullenmeyin. eve böcek giriyor da öldüremiyoruz içimiz gidiyor bir kediye vuramıyoruz gitsin diye size vurulmasını nasıl bu kadar kolay kabul ediyorsunuz. sokaktaki kediden evdeki böcekten değersiz mi bedeniniz ruhunuz?

Bir konu açıp okuyor cevap vermiyorsun ne iş? Böyle yaparak inandırıcılığını kaybediyorsun burada insanlar sana bir şey yazıyor sen profilini güncelliyorsun

'Bu hareketimin hosuna gitmesi lazim' demesi nedir ya? Sirf kiskanmak icin mi kiskanmis, duzgunce uyarmak varken vurmak niye. Ben olsam hemen ayrilmam ama acik acik konusurum rahatsiz oldugumu ona gore sonra kararimi veririm canim

Ayrılma kız. Ne var kıskanmış çocuk. Türkiye burası her adam mini eteği kabul etmek zorunda değil. Tamam vurması yanlış ama kıskanınca elinden kaçmıştır. Ben böyle ufak şeylerden ayrılmayı doğru bulmuyorum, hem adam seni kıskanmasa daha mı iyi. Kıskandığına göre seni sahiplenmiş. Sen de mini etek giymezsin bundan sonra sevgilin istemediğini belli etmiş.

Yumruğu yiyip daha ayrılayım mı diye sorduğuna göre böyle yorumlar bekliyorsun galiba :KK14: Zira aksi olsa orada bu adamı bırakırdın

arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında

arkadaşlar kusura bakmayın. zaten şakalaşırken de. tokat atıyodu. hakaret ediyodum oda tokat atıyordu alışma bence müsaade etmem dedim. yine yaptı şok oldum kendine güvendiriyordu aslında
müsade etmişsinya... sen hakaret ediyordun o tokat atıyordu.. böyle ilişki olmazki. devam edersen daha çok şok eder seni.

X