How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Et yemeyen misafir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmaya🙄 Akliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
Kuru fasulye
Soğan biber domates kavurup domates olmayınca salça
Zeytinyağlı kuru fasülye oluyor yanına pilav klasik Türk mutfağı menüsü 🤣

ya bence rakıdan başka yemek masası içkisi yok. ben yakıştıramıyorum en azından.
çukurcuma da 49 diye bir yer vardı. onların hem pizzaları hem de şarapları çok güzeldi. desperate housewine ları vardı çok severdim. müzik olan akşamlarda giderdik.
umarım pandemide kapanmamıştır.
Burda da aynı dediğin gibi minik bir italyan restoranı vardı. Pizzaları ve şarapları efsaneydi. Hatta cuma akşamları müziği bir arkadaşımız yapıyordu bi dönem dadanmıştık resmen her cuma gidiyorduk. Ama kapandı maalesef 🥺

Burda da aynı dediğin gibi minik bir italyan restoranı vardı. Pizzaları ve şarapları efsaneydi. Hatta cuma akşamları müziği bir arkadaşımız yapıyordu bi dönem dadanmıştık resmen her cuma gidiyorduk. Ama kapandı maalesef 🥺

bizim bi de sevdiğimiz gümüşsuyu'nda chef mezze vardı. çok güzel bir boğaz manzarası, kaliteli rakı ve sadece meze :)
90lar çalıyor ama bangır bangır dans edilecek seste değil, oturduğun yerde kıpırdanıyorsun.
hem sohbet hem müzik hem kaliteli yemek.
kapandı :(

bizim bi de sevdiğimiz gümüşsuyu'nda chef mezze vardı. çok güzel bir boğaz manzarası, kaliteli rakı ve sadece meze :)
90lar çalıyor ama bangır bangır dans edilecek seste değil, oturduğun yerde kıpırdanıyorsun.
hem sohbet hem müzik hem kaliteli yemek.
kapandı :KK43:
Güzel mekanlar kapanınca çok üzülüyorum ben yav. Alışıyorsun, müdavim oluyorsun hatta işletmeciyi falan tanıyorsun hop kapanıyor.

Şu an bizim keyifle gideceğimiz bir rakı balıkçı yok mesela. Müdavimi olduklarımız hep kapandı. Pandemi falan derken sık da çıkamadık. Yeni mekan bulamadık kendimize. Belediyenin restoranına gidiyoruz 😂

Merhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmaya🙄 Akliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
internette çeşitli çeşitli sebze yemeği tarifleri varrr çıkarırsınız bence güzel şeyler stres yapmayın

ben pek şarapcı değilim. hele kırmızı 40 yıl içmesem 80 yıl aramam.
casal mendes'ciyim daha çok :)
o da makarna gibi daha hafif yemekle gidiyor.
bir de şarap bana masa başı değil de daha ziyade sehpa başı içkisi gibi geliyor.
yani zaten yemişsindir üzerine aperatifle birşeyler izler veya dinlerken içmeli gibi.
Casal mendes ben de cok severim. Yari tatlı/tatlı şaraplardan hoşlanıyorum. Kirmizi şarap sirke hissi veriyor. Doluca safir de cok lezzetli. Resmen tatli bir şarap. Makarnayla o da yakisir diye düşünüyorum. Denemediysen öneririm.😊

Güzel mekanlar kapanınca çok üzülüyorum ben yav. Alışıyorsun, müdavim oluyorsun hatta işletmeciyi falan tanıyorsun hop kapanıyor.

Şu an bizim keyifle gideceğimiz bir rakı balıkçı yok mesela. Müdavimi olduklarımız hep kapandı. Pandemi falan derken sık da çıkamadık. Yeni mekan bulamadık kendimize. Belediyenin restoranına gidiyoruz 😂

sizin belediyelerin yerlerinde alkol var mı ? istanbulda yok

Casal mendes ben de cok severim. Yari tatlı/tatlı şaraplardan hoşlanıyorum. Kirmizi şarap sirke hissi veriyor. Doluca safir de cok lezzetli. Resmen tatli bir şarap. Makarnayla o da yakisir diye düşünüyorum. Denemediysen öneririm.😊

ah tam benim damak tadım işte :) deneyeceğim mutlaka. teşekkür ederim öneri için.

Beennn :rolleyes::rolleyes: eti hiç sevmem.

Pilav yanına yeşil mercimek köftesi. 3. Olarak mantar yapabilirsin. Çorba da yoğurt çorbası ohh

Ya da fırında makarna yanına mücver yanına sarma yanına mercimek çorbası

Ya da kuru dolma yanına taze fasulye yanına elma dilim patates yanına yayla çorbası.

Ya daaa …. Neyse yeter 😝

Aklıma gelen birkaç tarif bi de sebzeli pizza veya kaşarlı pide
Zeytinyağlı sarma, kuru dolma patatesli mantı (hıngel)

Beennn :rolleyes::rolleyes: eti hiç sevmem.

Pilav yanına yeşil mercimek köftesi. 3. Olarak mantar yapabilirsin. Çorba da yoğurt çorbası ohh

Ya da fırında makarna yanına mücver yanına sarma yanına mercimek çorbası

Ya da kuru dolma yanına taze fasulye yanına elma dilim patates yanına yayla çorbası.

Ya daaa …. Neyse yeter 😝
Acıktın mı 🤣
Kuru fasulyeyi etsiz soğan biber domates ile dene bayılıyorum 😍 sebze 😍 etsşzde olmuyır ya çok aramam ama olursa da kavurma 🤣

Acıktın mı 🤣
Kuru fasulyeyi etsiz soğan biber domates ile dene bayılıyorum 😍 sebze 😍 etsşzde olmuyır ya çok aramam ama olursa da kavurma 🤣
Acıktım valla. Evde yemek de yok. 🥺Et yiyorum ama sadece kıyma. Ona da bu yıl başladım. Sorunca gaza geldim. 😆

bu arada yumurta yiyorlarsa şöyle güzel yumurtalı bir piyaz olabilir.
yemiyorlarsa da bol tahinli yumurtasız bir piyaz da güzel olur.

Sadece et yemiyorlar, hicbir sekilde hayvansal gida tüketmeseler gercekten ayvayi yemistim😂
Bana vegan misafir gelmişti. Mercimek çorba, imam bayıldı, yanına pilav ve salata, Zeytinyağlı biber dolması ve soya sütüyle su muhalebisi yapmıştım.

Benim eşim et yemiyor, üstüne üstlük kızarma hariç sebze de yemiyor. Ben her gün yaşıyorum bu derdi. Zor yani :KK43:

Benim eşim et yemiyor, üstüne üstlük kızarma hariç sebze de yemiyor. Ben her gün yaşıyorum bu derdi. Zor yani :KK43:
Eşinize büyümesini öneriyorum. Et yememeye saygi duyuyorum ama sebzeyi de sadece kizartma olarak yemek şımarıklık.

Back