How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Et yemeyen misafir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Merhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmaya🙄 Akliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?

yeşil mercimekli börek yapın ara sıcak olarak mesela çok güzel oluyor :)
ana yemek şu an aklıma gelmedi.
bir de hiçbir hayvansal gıda mı tüketmiyorlar sadece et mi ?
yiyorlarsa bol bol yoğurtlu mezeler yapabilirsiniz mesela.

Etli yaptiginiz yemeklerden eti cikarin olsun bitsin. 😬 Ben etli sebze yemegini çok yaparim mesela, et yemeyen misafirim olsa direkt eti cikartirak sebze yemegini verirdim. 😁

Bruksel lahana, karnabahar, brokoli, havuç, patates haşliyorum üstüne beşamel sos. Normalde bu yemegi etle yaparim ama etsiz de yukardaki gibi yenir bence. 🙄

Zeytinyağlıları dayayacaksınız başka yolu yok ki.

Nasıl bir yemek olacak? Alkollü mü alkolsüz mü? Alkollüyse eşlik edecek içki ne olacak? Bunları bilmeden öneri vermek zor.

Google yapın vejeteryan menü örnekleri mutlaka olur. Süt ürünleri yiyorlar mı? Süt yerlerse

- Meze olarak her şey olur
- Başlangıç olarak güzel bir Çin böreği lahane ve havuçlu olabilir
- Ana yemek olarak sütlü lahana, bu tarif
Kıymasız patlıcan yemeği de olur

- Ortaya güzel bir salata
- Tatlı her şey olur

Streslik bir durum yok, mutfağımızda tonla sebze yemeği var korkmayın :KK200:

Merhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmaya🙄 Akliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
Misafir bulduğunu yemeli

Peynirli, patatesli, patlıcanlı vs. Börek
Z.yağlı sarma dolma türevi
Z.yağlı pilaki türevi
Çorba zaten 1500 çeşit var gönlünüzw göre seçersiniz
Sebze sote kabak kapya biber soğan baharat vs.li
Kremalı peynirli makarna ya da ne bileyim kremalı mantarlı makarna
Aklıma geldikçe yazcam buraya shahsjdkshahdkd

Back