Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Hayırlı Akşamlar:KK15:
Bugün kolay ve pratik bir mantı denedim:kk77:
Hamuru açıp kahve fincanı ile kesip kapattım.:KK45:
1 saatte 5 kişilik mantı hazır:KK8:
Aceleniz var ve mantı yapmak istiyorsanız tavsiye ederim:kk77:

Eki Görüntüle 1297074
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:oyyyss topıge gırer gırmez kocaman onumde acıldı :KK6:elıne saglık canımm cok guzel gorunuyor

:oops:Sen görmesen iyi olurdu:KK30:
Teşekkür ederim canım:KK60:Nasılsınız bugün:nazar::anneadayı::nazar::KK46:
Allahtan yemek yemıstım canım o yuzden ssorun yok:KK48:cok sukur ıyıyız bugun bıraz kazalar atlattık aama cok sukur rabbım korudu az daha popo ustu dusuyordum bereketten son anda dız ustu kurtardım ayagım bırden kayıverdı , pazartes doktora gıdıcem bakalım ıcım rahat etsın dıye hemde su muallakta kalan cınsıyetımızıde aradan cıkartırım dıye dusunuorum :) sen nasılsın canım

Allahtan yemek yemıstım canım o yuzden ssorun yok:KK48:cok sukur ıyıyız bugun bıraz kazalar atlattık aama cok sukur rabbım korudu az daha popo ustu dusuyordum bereketten son anda dız ustu kurtardım ayagım bırden kayıverdı , pazartes doktora gıdıcem bakalım ıcım rahat etsın dıye hemde su muallakta kalan cınsıyetımızıde aradan cıkartırım dıye dusunuorum :) sen nasılsın canım
Çok geçmiş olsun canımo_OAllaha emanet olun :nazar::anneadayı:Tabi canım aklın takılmasın:KK19:
Evet cinsiyeti öğrenme zamanı gelmiş:KK46::nazar:
Ben iyiyim canım çok şükür:KK60:Sabah kahvaltıyı parkta yatık sonra market alışverişi ve diğer parkları ziyarette bulunduk:KK48:Sonra eşimin nöbeti vardı çabuk ama güzel yemek ararken mantı yapmaya çalışırken buldum kendimi:kk77:Eşim işe gitti :KK53:sizlere bakıp mutfağı toplamaya gideceğim:KK55:

Çok geçmiş olsun canımo_OAllaha emanet olun :nazar::anneadayı:Tabi canım aklın takılmasın:KK19:
Evet cinsiyeti öğrenme zamanı gelmiş:KK46::nazar:
Ben iyiyim canım çok şükür:KK60:Sabah kahvaltıyı parkta yatık sonra market alışverişi ve diğer parkları ziyarette bulunduk:KK48:Sonra eşimin nöbeti vardı çabuk ama güzel yemek ararken mantı yapmaya çalışırken buldum kendimi:kk77:Eşim işe gitti :KK53:sizlere bakıp mutfağı toplamaya gideceğim:KK55:
sagol canım benım :KK68:cınsıyetım 15 haftalıkken kesın dıye dumbur duduk etmıstık canım doktor pıpımızı bıle gostermıstı:KK70: ama bu doktor goremedı kız olabılır dedı 2-3 gun once oylece kaldık anlıcan 1 ay bekleyecegız dedı ben catlarım bır ay:mad:
oyyy ne guzel olmus parkta kahvaltı buggun burasıda cok guzeldı bızde azıcık yuruyus yapalım dedık cıktık oyle ama az daha sakata gıdıyordumo_Oelıne saglık cok guzel gorunuyor cnm :kk77: sen de rabbıme emanet ol :KK68:

sagol canım benım :KK68:cınsıyetım 15 haftalıkken kesın dıye dumbur duduk etmıstık canım doktor pıpımızı bıle gostermıstı:KK70: ama bu doktor goremedı kız olabılır dedı 2-3 gun once oylece kaldık anlıcan 1 ay bekleyecegız dedı ben catlarım bır ay:mad:
oyyy ne guzel olmus parkta kahvaltı buggun burasıda cok guzeldı bızde azıcık yuruyus yapalım dedık cıktık oyle ama az daha sakata gıdıyordumo_Oelıne saglık cok guzel gorunuyor cnm :kk77: sen de rabbıme emanet ol :KK68:
Hayırlısı olsun canım:nazar:Rabbim gönlünüze göre versin:KK46:
Hava çok güzel gidiyor:nazar:Rahat ol canım birşey olmaz inşaallah:KK46:
Sağol canım:KK19:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuzumm şimdiden tebrikkkk ederim :D bu arada mantın şahane görünüyor tarif eklesene cnm gerçi şuan yapamam diyetim :D

Çok sağol canım ama tebrik için daha erken:KK60:
Canım acelem vardı o nedenle yapım aşamalarını çekemedim..:KK43:Ama bu şekilde kesip, bu şekli verdim..:kk77::KK39:Kahve fincanı büyüklüğünde bir çay bardağı veya kahve fincanı ile kesiliyor..
Hamurunda 3 yumurta 1 su bardağı süt-1.5 çay bardağı su var..
Yumuşak bir hamur yapılıyor..İç malzemesi soğan,kıyma,maydanoz,baharat ve tuz..:kk77:
images
hinkali31.jpg

Kenarlardan kalan hamurları kestim çorba için kullanacağım:kk77:

Son düzenleme:
Buraya niye giremiyorum anladınız mı :KK12:çin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz:mad: mantılar makarnalar havada uçuşuyor:KK51:leblebimi alırda gider mantı yerine yerim :KK72:

senin gibi birisi bana onay verdiyse yaparım herhalde :KK45:
Estağfurullah canım:KK60:
Ben geldimmm kimse yok mu :KK73:
Ben varım:KK73:
Buraya niye giremiyorum anladınız mı :KK12:çin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz:mad: mantılar makarnalar havada uçuşuyor:KK51:leblebimi alırda gider mantı yerine yerim :KK72:
:oops:Pardon hemşom:KK30:Ne yapayım bu şekli ilk defa denedim göstermek istedim:kk77:
Sana mantı yok leblebi yersin:KK45:

Back