Afiyet olsun canımHoşbulduk
Bu gün akşam davetliydi biraz gözüm döndü ne yalan sölüyeyim sonra toparladım
2 kaşık pirinç pilavı 2 tane çiğ köfteyle bol salatayla atlatım çok şükür
15 kilo geride kaldıAfiyet olsun canım
Kaç kilo verdin merak ettim
15 kilo geride kaldıdaha 15 kilom var diyetisyenim 9 versen yeter diyorda ideal kilo olarak ama ben 5 kiloda sabitlemek için vermek istiyorum bakalım tatlım kismet bakalım sen gördüğünde ne söylüyeceksin
Çok sağolİnanmıyorum
Maşallah canım süper vermişsin
Ama senin 30 kilo fazlan yoktuDiyetisyenin dediği doğru
Harikasın canımEminim seni gördüğümde çok şaşıracağım
Pes etme canım o kadar verdikten sonraÇok sağol
Canım biliyorumyani kilomda hafif bir oynama olursa onu çabuk telafi etmek adına vermek istiyorum
Bakalım son kilolar biraz zolar nasıl gidecek yoksa pes mi ederim bilmiyorum
Gercekten yorumunu merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Bu kategori maşaallah çok güzel olduYeni kategori ''Makarnalar'' olacak Şimdiden katılmak isteyenler var
İnşaallah canım birgün yaparız.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımUmarım bu yolculuğun sonu güzellikler dolu olur.
Dün ki muhabbetinizi okudum çok datlusunuz
Makarnalar demek yeni kategori valla hemen düşündüm ben hangi makarnayla katılabilirim diye hiç bir şey aklıma gelmediPek fazla makarna pişirmem sanırım ondan...Merak ettim bak şimdiden nasıl tarifler çıkacak..
İyi akşamlar azimli hanımİyi akşamlar
Yok canım bu hafta 7 li rakamı gördüm çok mutluyum 79 kilo omak bile güzel ya etmiyecem inşallah canımPes etme canım o kadar verdikten sonraBence şuan 5 kilo bile versen süper olur. Senin boyun uzun
Çok merak ettim şimdi
İnşaallah canım istediğin kiloya gelirsinYok canım bu hafta 7 li rakamı gördüm çok mutluyum 79 kilo omak bile güzel ya etmiyecem inşallah canım
Bekliyorum seni gelde gör
15 kiloyu ne kadar surede verdiniz :)Yok canım bu hafta 7 li rakamı gördüm çok mutluyum 79 kilo omak bile güzel ya etmiyecem inşallah canım
Bekliyorum seni gelde gör
Canım vucüt kitlesi büyük olunca biraz çok gidiyor benim gibiİyi akşamlar azimli hanımMaşallah 15 kilo vermişsin ben de 11 günde 3 kilo verdim dikkat ediyorum bu ara diyetteyim deyince kilo alıyorum o sebeple diyette değilim ben dikkat ediyorum yediklerime
Canım 4 ay gibi bir sürede15 kiloyu ne kadar surede verdiniz :)
Super maşallah en yakin zamanda hedefinize ulasirsiniz inssallahCanım 4 ay gibi bir sürede
Sağol canım aminSuper maşallah en yakin zamanda hedefinize ulasirsiniz inssallah
Canım vucüt kitlesi büyük olunca biraz çok gidiyor benim gibi
95 kilodan 79 düşdüm yani büyük kilolar daha çabuk gidiyor
Ben seni resminden hatırlıyorum tatlım çıtı pıtı güzel bir kadınsın kilolu olduğunu zannetmiyorum
Ballandıra ballandıra anlattılara, çok merak ettim bendeDün ki muhabbetinizi okudum çok datlusunuz
Makarnalar demek yeni kategori valla hemen düşündüm ben hangi makarnayla katılabilirim diye hiç bir şey aklıma gelmediPek fazla makarna pişirmem sanırım ondan...Merak ettim bak şimdiden nasıl tarifler çıkacak..
Gelin Hanım nerelerdesinBallandıra ballandıra anlattılara, çok merak ettim bende
Katılıp hünerlerini gösterecek misin?
Hep takip ettim ama yazamadım, Gardaşın çok çalıştırdı bugün beniGelin Hanım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?