Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun canım
Kaç kilo verdin merak ettim
15 kilo geride kaldı daha 15 kilom var diyetisyenim 9 versen yeter diyorda ideal kilo olarak ama ben 5 kiloda sabitlemek için vermek istiyorum bakalım tatlım kismet bakalım sen gördüğünde ne söylüyeceksin

15 kilo geride kaldı daha 15 kilom var diyetisyenim 9 versen yeter diyorda ideal kilo olarak ama ben 5 kiloda sabitlemek için vermek istiyorum bakalım tatlım kismet bakalım sen gördüğünde ne söylüyeceksin
İnanmıyorum
Maşallah canım süper vermişsin
Ama senin 30 kilo fazlan yoktuDiyetisyenin dediği doğru
Harikasın canımEminim seni gördüğümde çok şaşıracağım

İnanmıyorum
Maşallah canım süper vermişsin
Ama senin 30 kilo fazlan yoktuDiyetisyenin dediği doğru
Harikasın canımEminim seni gördüğümde çok şaşıracağım
Çok sağol
Canım biliyorum yani kilomda hafif bir oynama olursa onu çabuk telafi etmek adına vermek istiyorum
Bakalım son kilolar biraz zolar nasıl gidecek yoksa pes mi ederim bilmiyorum
Gercekten yorumunu merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum

Pes etme canım o kadar verdikten sonraBence şuan 5 kilo bile versen süper olur.Senin boyun uzun
Çok merak ettim şimdi

Dün ki muhabbetinizi okudum çok datlusunuz
Makarnalar demek yeni kategori valla hemen düşündüm ben hangi makarnayla katılabilirim diye hiç bir şey aklıma gelmedi Pek fazla makarna pişirmem sanırım ondan...Merak ettim bak şimdiden nasıl tarifler çıkacak..

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum

İyi akşamlar azimli hanım Maşallah 15 kilo vermişsin ben de 11 günde 3 kilo verdim dikkat ediyorum bu ara diyetteyim deyince kilo alıyorum o sebeple diyette değilim ben dikkat ediyorum yediklerime
Canım vucüt kitlesi büyük olunca biraz çok gidiyor benim gibi
95 kilodan 79 düşdüm yani büyük kilolar daha çabuk gidiyor
Ben seni resminden hatırlıyorum tatlım çıtı pıtı güzel bir kadınsın kilolu olduğunu zannetmiyorum

Sağol canım çıtı pıtı aynı zamanda selülit cenneti bir hatunum azcık kilo alayım belirirler hemen 52 nin üzerine çıkmamam lazım...Seni azminden dolayı tebrik ediyorum hiç kolay değil..

Yanlız burayı diyet topiğine cevirdik kimse yarışmaya katılmıyaca konu birde makarna

Ballandıra ballandıra anlattılara, çok merak ettim bende
Katılıp hünerlerini gösterecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…