Canım yarışma devam ediyorOylamanın bitmesine 3 gün var Herşey olabilir
Ben oyumj baskasina vermistim,ordan cektim sana verdimCanım yarışma devam ediyorOylamanın bitmesine 3 gün var Herşey olabilir
Canım ben yarışmaya sürekli katılıyorum 2 yıldan sonra ilk defa bu kadar oy aldımyöneticiler katıldığında 2 tane 1.olmalı bence: )))))))
duruşları yeter dermişim, nihahaha: )))))
Teşekkür ederim canımBen oyumj baskasina vermistim,ordan cektim sana verdimoy verdigim kisi 1. Olamiyosa sen ol 
Ben birinci olmuyorum, en azından favorim olsunCanım yarışma devam ediyorOylamanın bitmesine 3 gün var Herşey olabilir
Yok yok kizmazTeşekkür ederim canımArkadaş sana kızmasın
Görüşürüzzz  Ben biraz çıkıyorum hanımlar.Sonra yine görüşürüz
Nerdesin sen haaaa nerdesiiinnn   Ben birinci olmuyorum, en azından favorim olsun
Canım ben yarışmaya sürekli katılıyorum 2 yıldan sonra ilk defa bu kadar oy aldım
2 yıl önce Et yemeklerinde 1. olmuştumDaha sonra katıldığım yarışmalarda en fazla ilk 3'e girebildim yada 5
Ben biraz çıkıyorum hanımlar.Sonra yine görüşürüz
Yok canım yanlış anlamıyorum sen rahat olTamam canim, sakin beni yanlis anlama olurmu? Hani kotu niyetle falan soylemedim hic.
Iyi olan kazansin ins: ) : *
Bu arada Bu aralar canakta etlii sebze yemegi yaptim 2-3kere: )
Pismesi oldukca uzun ama baya lezzetli oluyo: )
Soganda lezzeti kacirdi, bi daha koymadim, ama sarimsak iyi oluyo, salca hic koymadim domates var.
Oyh dedigin gibi Bu topik bana dokunmaya basladi: ))))))
Olsada yesek: DDDD
Teşekkür ederim:) Beğenmenize sevindimDomates çanağında fındık köfte çok ilginç bir yemek ilk defa gördüm + 1: )
Amin canım günaydınGünaydın TÜRKİYE günaydın Kadınlar kulübü
Yüzünüzdeki gülücük evinizde ki yemek kokusu hiç eksik olmasın , hep sevgi dolu yaşayın sağlıkla inşaallah
Ballandıra ballandıra anlattılara, çok merak ettim bende
Katılıp hünerlerini gösterecek misin?
Günaydın tatlım
Ne güzel dileklerGünaydın TÜRKİYE günaydın Kadınlar kulübü
Yüzünüzdeki gülücük evinizde ki yemek kokusu hiç eksik olmasın , hep sevgi dolu yaşayın sağlıkla inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?