• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Nevoş ben de seviyorum ama yapmıyorlar bana hamsi.:mad: Hamsi memleketinde hamsisiz kaldım.:mad:Çok faydalı tabi.Geçen diyorum ki hamside şu şu faydalar varmış.Hiç oralı olmuyor ablam.:KK12:Fırın,buğulama idare ediyoruz işte.:cry:

Hadi iyi akşamlar herkese.:KK37:
Çok ilginç nasıl Karadenizlisiniz:confused::KK48:
Buğulama sevmiyorum..Bazen fırın tepsisine koyup ekmek fırınına götürüyoruz öylede güzel oluyor:kk77:
İyi Akşamlar canım:KK68:

İyi akşamlar kızlar, Cumartesi erkek kardeşimin düğünü var o yüzden pek uğrayamıyorum, kına da yarın :KK53: O yüzden anca pazar günü gelebilirim aranıza merak etmeyin beni uğrayamazsam:KK53:

İyi akşamlar kızlar, Cumartesi erkek kardeşimin düğünü var o yüzden pek uğrayamıyorum, kına da yarın :KK53: O yüzden anca pazar günü gelebilirim aranıza merak etmeyin beni uğrayamazsam:KK53:
Hayırlı olsun canım:KK9:Allah kolaylık versin:KK19:Mutluluklar diliyorum:KK36:
Seni Pazar'dan sonra yine buralarda görmek istiyoruz:KK60:

Hayırlı olsun canım:KK9:Allah kolaylık versin:KK19:Mutluluklar diliyorum:KK36:
Seni Pazar'dan sonra yine buralarda görmek istiyoruz:KK60:
Teşekkür ederim abla, ne zor işler ya yaşlandım valla, bi atlatabilsek :KK53:
Tabi gelirim, çatlarım meraktan, hem haftaya mantı yapmayı denicem buralardayım yani :KK54::KK19:

Teşekkür ederim abla, ne zor işler ya yaşlandım valla, bi atlatabilsek :KK53:
Tabi gelirim, çatlarım meraktan, hem haftaya mantı yapmayı denicem buralardayım yani :KK54::KK19:
Yok canım ne yaşlanması:nazar:
Tabi düğün telaşları çok zordur:KK19:Ama bunlar tatlı telaşlar:DKolay,eğlenceli ve sorunsuz geçer inşaallah:KK60:
Sen şimdi ne güzel olursun düğünde:nazar::rolleyes:
Tamam canım her zaman bekliyorum:KK9:Eğlencemiz hiç bitmesin:KK74:

Yok canım ne yaşlanması:nazar:
Tabi düğün telaşları çok zordur:KK19:Ama bunlar tatlı telaşlar:DKolay,eğlenceli ve sorunsuz geçer inşaallah:KK60:
Sen şimdi ne güzel olursun düğünde:nazar::rolleyes:
Tamam canım her zaman bekliyorum:KK9:Eğlencemiz hiç bitmesin:KK74:
Şimdiye kadar sorunsuz geçti şükürler olsun:KK73:Görcez bakalım güzel mi olcaz tipsiz mi olcaz :KK53: Kuaförlere güvenim yok hiç maymun edip gönderiyor bazıları bi de çok güzel oldun demezler mi dalga geçer gibi :KK11:

Şimdiye kadar sorunsuz geçti şükürler olsun:KK73:Görcez bakalım güzel mi olcaz tipsiz mi olcaz :KK53: Kuaförlere güvenim yok hiç maymun edip gönderiyor bazıları bi de çok güzel oldun demezler mi dalga geçer gibi :KK11:
Çok şükür canım:nazar:Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşaallah:KK19:
İnşaallah herşey istediğin gibi olur:KK60:Bu konuda sana katılıyorum.:KK12:Umarım şanslı gününde olursun:KK73:

Canım ben avatardakinden daha güzelim o tamamen stüdyo mucizesi:KK70::KK70:
Evet genel de çok mutluyumdur , dün yaşadığım dünde kalır nasıl bir kafaya sahipsem kötü anıları unutuyorum yani anlıycan kafa hep güzel:KK70:Çöpleri sadece köpekler kediler eşeler diyip arkama bile bakmıyorum süper oluyor:KK66:
eminim çok güzelsindir canım ben o anlamda demedim yaa albumundeki o resmi yorumu görünce öyle dedim :confused:

valla çok iyi yapıyorsun canım ben asla öyle olmaıyorum helde bu yaşta :mad:

Herkese oyunuzu kullanın diyorum ben oy vermemişim ya:KK57::KK48:
Aklı bir karış havada gördüm kendimi:confused:
Tüm katılımcıların ellerine emeklerine sağlık çok güzel tariflerin olduğu bir kategori oldu.
Ben bizzat yapıp denediğim ve çok beğendiğim tarife oy verdim.
Ev yapımı lavaş ve tantuni yerim seniiiiiiii:D

Herkese oyunuzu kullanın diyorum ben oy vermemişim ya:KK57::KK48:
Aklı bir karış havada gördüm kendimi:confused:
Tüm katılımcıların ellerine emeklerine sağlık çok güzel tariflerin olduğu bir kategori oldu.
Ben bizzat yapıp denediğim ve çok beğendiğim tarife oy verdim.
Ev yapımı lavaş ve tantuni yerim seniiiiiiii:D
Canım çok teşekkür ederim:KK36:
Egunal'cım geçen kulaklarını çınlattık:KK19:Tüm Ediler yeni kategoriye katılsın kim daha becerikli diye konuşuldu.Ben de'' Efser,Meg,Lisabella katılır'' dedim:DSonra aklıma sen geldin seni söyledim:KK45:Ama Egunal katılmasın o yenilmez yarışmacı dedim:rolleyes:İnanmayız gelsin katılsın görelim hünerlerini dediler:KK30::rolleyes::KK73:

Canım çok teşekkür ederim:KK36:
Egunal'cım geçen kulaklarını çınlattık:KK19:Tüm Ediler yeni kategoriye katılsın kim daha becerikli diye konuşuldu.Ben de'' Efser,Meg,Lisabella katılır'' dedim:DSonra aklıma sen geldin seni söyledim:KK45:Ama Egunal katılmasın o yenilmez yarışmacı dedim:rolleyes:İnanmayız gelsin katılsın görelim hünerlerini dediler:KK30::rolleyes::KK73:

Öncelikle imzana bayıldım yerim onu ben:KK48:
Ne ara konuştunuz bunu kaçırmışım bak.
İnanmıyorlar demek hünerlerime:KK48:
Benim 4 birinciliğim var bi kere:63::KK48:
Zirvede bıraktım yarışmayı:KK48:
Bak ukala günlerime geri döndüm birden:D:KK48:
Şaka bir yana cidden ediler arası yarış mı düşünüyorsunuz güzel fikir valla ama benim için zamanlama önemli bu aralar malum sebeplerden ötürü şehir dışı gidip gelmelerim olabilir söz verip sonra mazeret bildirmek istemem..Bu konuşmanın geçtiği ortama akmalıyım:KK55:

Öncelikle imzana bayıldım yerim onu ben:KK48:
Ne ara konuştunuz bunu kaçırmışım bak.
İnanmıyorlar demek hünerlerime:KK48:
Benim 4 birinciliğim var bi kere:63::KK48:
Zirvede bıraktım yarışmayı:KK48:
Bak ukala günlerime geri döndüm birden:D:KK48:
Şaka bir yana cidden ediler arası yarış mı düşünüyorsunuz güzel fikir valla ama benim için zamanlama önemli bu aralar malum sebeplerden ötürü şehir dışı gidip gelmelerim olabilir söz verip sonra mazeret bildirmek istemem..Bu konuşmanın geçtiği ortama akmalıyım:KK55:
Teşekkür ederim ben de çok beğendim dayanamayıp ekledim imzaya:KK19:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/et-yemekleri.762184/page-85#post-37636667
Bak canım burda konuşuldu:KK19:
Ben bilmez miyim yarışmacıları kaçırıyordun:KK70:
Allah kolaylık versin canım:KK60:Rabbim herşeyi gönlünüzce versin:KK74:İnşaallah birgün yapabiliriz:KK19:

Teşekkür ederim ben de çok beğendim dayanamayıp ekledim imzaya:KK19:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/et-yemekleri.762184/page-85#post-37636667
Bak canım burda konuşuldu:KK19:
Ben bilmez miyim yarışmacıları kaçırıyordun:KK70:
Allah kolaylık versin canım:KK60:Rabbim herşeyi gönlünüzce versin:KK74:İnşaallah birgün yapabiliriz:KK19:

Katılım benim yüzümden azalmıştı bak şimdi maşallahı var :KK70:
Buna sevinsem mi üzülsem mi hep duygu karmaşası yaşamışımdır:KK48:
Edilerimizin olduğu yarışmada ben de olmak isterim tabii çok da eğlenceli olur eminim..
Bir yola çıktım inşallah herşey güzel olacak canım çok sağol...

Katılım benim yüzümden azalmıştı bak şimdi maşallahı var :KK70:
Buna sevinsem mi üzülsem mi hep duygu karmaşası yaşamışımdır:KK48:
Edilerimizin olduğu yarışmada ben de olmak isterim tabii çok da eğlenceli olur eminim..
Bir yola çıktım inşallah herşey güzel olacak canım çok sağol...
Bu kategori maşaallah çok güzel oldu:KK73:Yeni kategori ''Makarnalar'' olacak:DŞimdiden katılmak isteyenler var:KK9:
İnşaallah canım birgün yaparız.:KK19:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK60:Umarım bu yolculuğun sonu güzellikler dolu olur.:nazar:

Back