• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Bende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimi
image.jpg

Boşver pozitifim çekme bu kadar sıkıntıyı bırak okulu :KK70: Dermişim:KK70:

saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onu :D hemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der :D makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm :D

Hımmm bilmiyorum hiç izlemedim ama ben başka birşey de takıldım, demek sen makyözdün aaaa kimlerle yarışmışız biz haberimiz yok:KK70: Hele canım belliydi maşaallahın var:KK19:

Ayy koptum ne güzelmiş öyle o canm kiz alacak kimse bulamam diye okul bitmeden evlendim bide çocuk yaptim daha ne olsun :)))))((

Hadi yaaa hem okul hem ev bravo sana , ben evliyken ikinci üniversitemin son sınıfındaydım , eşim sınava göndermedi kaldım kaldım bi daha kaldım okuldan attılardı:KK70::KK70:

Hadi yaaa hem okul hem ev bravo sana , ben evliyken ikinci üniversitemin son sınıfındaydım , eşim sınava göndermedi kaldım kaldım bi daha kaldım okuldan attılardı:KK70::KK70:
Bu sene bende veremezsem dersleri benide atcaklar üniversitenin postalanmis olarak eğitim hayatima devam edicem :)))) yazik yavrum ana karbonda basladi eğitim hayatına :)(

Bu sene bende veremezsem dersleri benide atcaklar üniversitenin postalanmis olarak eğitim hayatima devam edicem :)))) yazik yavrum ana karbonda basladi eğitim hayatına :)(

Yok yok şaka bir yana , diploma şart, son senede sakın pes etme, bakma öyle dediğime ben bir üniyi birincilikle bitirdim ikinciyi atılarak, üçüncüyü kayıttan hemen sonra yani bir ay da bitirdim:KK70::KK70:

Yok yok şaka bir yana , diploma şart, son senede sakın pes etme, bakma öyle dediğime ben bir üniyi birincilikle bitirdim ikinciyi atılarak, üçüncüyü kayıttan hemen sonra yani bir ay da bitirdim:KK70::KK70:
maşallah canm ya valla bende diploma için ugrasiyorhm bakalim inş bu sene alirimda uzamaz ikinci döneme doğum denk gelecek ama hayirlisi artik

maşallah canm ya valla bende diploma için ugrasiyorhm bakalim inş bu sene alirimda uzamaz ikinci döneme doğum denk gelecek ama hayirlisi artik
Rabbim hayırlı bir doğum sağlıklı nurtopu gibi bir bebek nasip etsin , bebeğe de diplomalı bir anne:KK66:

[QUOTE="Nevreste, post: 37644093

:KK70::KK70::KK70::KK70:Süper

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 130
  • image.jpg
    image.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 204
Back