Çokta güzel olmuş canm benim iyi yapmissin bu nikle açmakla :)saol cnm aynen bende çok sewerdim bide eşimde baya tii ye alınca bu ismle açtım aslında kendi adımla açıcaktım dünya kadar açmışlar değişik olsun dedim bunu açtım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta güzel olmuş canm benim iyi yapmissin bu nikle açmakla :)saol cnm aynen bende çok sewerdim bide eşimde baya tii ye alınca bu ismle açtım aslında kendi adımla açıcaktım dünya kadar açmışlar değişik olsun dedim bunu açtım
![]()
Bende aksine oturmaktan totom uyustu üniversite son sinif ogrencisiyim vizelere bi 10 gün kaldi kalktigimdan beri ders calisiyorum :) ot gibi hissediyorum şuan kendimi
Ayy koptum ne güzelmiş öyle o canm kiz alacak kimse bulamam diye okul bitmeden evlendim bide çocuk yaptim daha ne olsun :)))))((
saol cnm bu arada benim avatar ismim hani pokemon die bi çizgifilm wardı ya ordaki bi karakter çok sewerim ben onuhemen kızar lafı dinlenmeyince bide insanların yüzünü boyuyo eşimde bana hep jigypuff der
makyözüm ya o açıdan bide çabuk sinirlenirm
![]()
Ay valla bana kalsa birakcam gitcek canmda son sene çok zorluyor evlilik bebekti derken Esim İstanbul da ben manisada ayri gayri baya yorucu zor oluyor hele dersleri hic saymiyorumBoşver pozitifim çekme bu kadar sıkıntıyı bırak okuluDermişim
![]()
Ayy koptum ne güzelmiş öyle o canm kiz alacak kimse bulamam diye okul bitmeden evlendim bide çocuk yaptim daha ne olsun :)))))((
Bu sene bende veremezsem dersleri benide atcaklar üniversitenin postalanmis olarak eğitim hayatima devam edicem :)))) yazik yavrum ana karbonda basladi eğitim hayatına :)(Hadi yaaa hem okul hem ev bravo sana , ben evliyken ikinci üniversitemin son sınıfındaydım , eşim sınava göndermedi kaldım kaldım bi daha kaldım okuldan attılardı![]()
Bu sene bende veremezsem dersleri benide atcaklar üniversitenin postalanmis olarak eğitim hayatima devam edicem :)))) yazik yavrum ana karbonda basladi eğitim hayatına :)(
maşallah canm ya valla bende diploma için ugrasiyorhm bakalim inş bu sene alirimda uzamaz ikinci döneme doğum denk gelecek ama hayirlisi artikYok yok şaka bir yana , diploma şart, son senede sakın pes etme, bakma öyle dediğime ben bir üniyi birincilikle bitirdim ikinciyi atılarak, üçüncüyü kayıttan hemen sonra yani bir ay da bitirdim![]()
Rabbim hayırlı bir doğum sağlıklı nurtopu gibi bir bebek nasip etsin , bebeğe de diplomalı bir annemaşallah canm ya valla bende diploma için ugrasiyorhm bakalim inş bu sene alirimda uzamaz ikinci döneme doğum denk gelecek ama hayirlisi artik
+kuaförüm+kuaför öğretmeniyimHımmm bilmiyorum hiç izlemedim ama ben başka birşey de takıldım, demek sen makyözdün aaaa kimlerle yarışmışız biz haberimiz yokHele canım belliydi maşaallahın var
![]()