- 19 Kasım 2013
- 18.702
- 33.701
- 798
Bir dahakine kesin katılacağım. Süre bitmiş , atlamışım.Bende katılmak istiyorum yarışmaya olabiliyor mu? Birde kırmızı et mi sadece bu kategori yoksa balık ve tavuk dahilmi?
Bundan sonraki yarışma makarnalar ona katılırsın :) Burayı takip et kaçırma onu da:)Bende katılmak istiyorum yarışmaya olabiliyor mu? Birde kırmızı et mi sadece bu kategori yoksa balık ve tavuk dahilmi?
Evet ya, mutlaka katılayım. Teşekkür ederim.Bundan sonraki yarışma makarnalar ona katılırsın :) Burayı takip et kaçırma onu da:)
Rica ederim, Haftaya başlar sanırım :)Evet ya, mutlaka katılayım. Teşekkür ederim.
Konuyu izlemeye aldım. Mutfaktan çıkamayan bir anne olarak kısmetse katılırım.Rica ederim, Haftaya başlar sanırım :)
Akşam buralarda olun kaybolmayın bir yereBugün sessiz durayım, bakayım değişiklik olacakmı diye deneme yapıyorum
Yeni imzam çok şeker değil miGeldim geldim, işlerim vardı koşa koşa geldim, ilahi Nevreste bayıldım karşılamana , özellikle piskopata bağlamış kediye, a buarada alıyım şekerimi yeni geldim misafir sayılırım dur bi göz atayım kimler gelmiş kimler gitmiş
Makarnalar kategorisine bekliyoruzKonuyu izlemeye aldım. Mutfaktan çıkamayan bir anne olarak kısmetse katılırım.
Sevgiler.
TamamAkşam buralarda olun kaybolmayın bir yere
Yeni imzam çok şeker değil miPiskopata bağladım ona göre
TamamBu yarışma sinirli yaptı seni biraz sanki, eli maşalı oldun accık
Enerjik olduğun doğruÖyle mi görünüyorum Yok yok hala çok enerjik ve sakinim
İnşallah, güzel bir lazanya yapicam bir aksilik olmaz iseMakarnalar kategorisine bekliyoruz
Oyları toplayın diye burda tutmaya çalışıyorumEnerjik olduğun doğru
Tehdit almaya başladık ya hani, acaba dedim sinirlenmeye mi başladın
İnşaallah bekliyoruzİnşallah, güzel bir lazanya yapicam bir aksilik olmaz ise
Yok yok bizde burda olalımOyları toplayın diye burda tutmaya çalışıyorumİstemiyorsanız gidin oyları ben toplarım
Haaa şöyleYok yok bizde burda olalımYanlız bırakmayalım seni
Sende katıl, azıcık yersin, tadımlık sadece olmazmı :)Benim inadıma yapıyonuz bunlarımakarnayıda çok severim resimlere bakamıyorum bile bu diyetten yaaa
Efser'cim oylamaya katıldın mı?Benim inadıma yapıyonuz bunlarımakarnayıda çok severim resimlere bakamıyorum bile bu diyetten yaaa
Makarna yarışmasına Efser 'de katılsınSende katıl, azıcık yersin, tadımlık sadece olmazmı :)
Bencede hazır Kazen katılacakken, bütün ediler de katılsınMakarna yarışmasına Efser 'de katılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?