Olmaz zaten bu hafta diyetisyen diyeti birazdaha dikkate al dediSende katıl, azıcık yersin, tadımlık sadece olmazmı :)
Makarnayı yap, komşuya ver, sevaba girersin :) Kazen bile katılacak ama sen editör olarak nasıl katılmazsınOlmaz zaten bu hafta diyetisyen diyeti birazdaha dikkate al dedi
Katılmak isterler mi bilmiyorumBencede hazır Kazen katılacakken, bütün ediler de katılsın
Bu sefer diyetisyene ne bahane uydururum katılırsam bilmemMakarna yarışmasına Efser 'de katılsın
Sen bu işi biliyorsunMakarnayı yap, komşuya ver, sevaba girersin :) Kazen bile katılacak ama sen editör olarak nasıl katılmazsın
Süper olur var ya :) hangi edtör daha becerikli onu görürüzKatılmak isterler mi bilmiyorum
Meg,Efser,Lisabella katılabilir
Yarışma var dediler katıldımBu sefer diyetiyene ne bahane uydurum katılırsam bilmem
bende diyettyimmmmmmmBenim inadıma yapıyonuz bunlarımakarnayıda çok severim resimlere bakamıyorum bile bu diyetten yaaa
Hepsi çok becerikli biliyorumSüper olur var ya :) hangi edtör daha becerikli onu görürüz
aa senin çocuğun mu vardı bak ben bilmiyodum bunuAh canım yorulmuşum beynim döndü resmen, bir oraya bir buraya neyse ki oğluşumu da aldım okuldan, atladık eve....ay ev gibisi yok yaa Allahım ayırmasın yuvalarımızdan
Bi daha senin katıldığın yarışmalara katılmıycambende diyettyimmmmmmmyinede katılıyorum
Hadi yaa.. Görmedimki ispatlaması lazımHepsi çok becerikli biliyorumAaaa Egunal var Yenilmez editörümüz
ahahahah cnm benimm bende geçen kazen abiye bile yazdım tüm yarışmalarda warım diye ahahah ama makarnaya katılamam heralde çokta güzel bi tarifim war aslında ama taşınıyorum ya o kargaşaya denk gelir sanırım zaten bütün yemek takımlarım filan hep kolideBi daha senin katıldığın yarışmalara katılmıycam
O katılırsa şansınız yokHadi yaa.. Görmedimki ispatlaması lazımMerakda ettim bak şimdi, o kesin katılsın
Makarnakızlar ban akşam yemeğine basit bişeyler söyler msisiniz yemek yapcam daen acilinden
En acil olanı makarnakızlar ban akşam yemeğine basit bişeyler söyler msisiniz yemek yapcam daen acilinden
aklıma gelmişti yanına da mercimek mi yapsamMakarna
İyi iyi, sen katılmayacağın yarışmaları haber ver ben katılayımahahahah cnm benimm bende geçen kazen abiye bile yazdım tüm yarışmalarda warım diye ahahah ama makarnaya katılamam heralde çokta güzel bi tarifim war aslında ama taşınıyorum ya o kargaşaya denk gelir sanırım zaten bütün yemek takımlarım filan hep kolide
Ama böyle olmaz, ispatlaması lazım, merakdan çatlarım ben, senden daha becerikli biri varsa görmem lazım ki, bende kendimi ikna edip olabileyimO katılırsa şansınız yokKesin 1. olur
kızartma sabah yediler menemen de dün yaptım kuzenim siirti kazandı da abla memlektte değilim yalnız kalmasın diye beni de götürdü yanına zaten burda misafir sayılırım ama o yemek konusunda iyi değil yemklerini falan ben yapıyorumEn acil olanı makarna
Kızartma ,vea menemen yapabilirsin.Kıymalı patates çabuk pişiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?