- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 841
- 448
Oylar 6 olmuş
Biraz kendinizi tanıtır mısınız![]()
Ben mi tanıtayım , ne diyim ki bilemedim

Aslında beni çok iyi tanırdınız bir zamanlar Nevreste hanımcığım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylar 6 olmuş
Biraz kendinizi tanıtır mısınız![]()
Nick değişikliği mi yaptınızBen mi tanıtayım , ne diyim ki bilemedim
Aslında beni çok iyi tanırdınız bir zamanlar Nevreste hanımcığımUnutulduk tabi
![]()
Allah kolaylık versin canımÇok şükür bi skintim yok canm tek skintim bulantilarim ve herşeyden tiksinmem oldu doktorun kilolu hamile kaldigim için önemsemedi kilo vermemi 87 kusurdum hamile kaldigimda simdi 79 lardayik
Amin canim inş telden girince de benim ikonlar cikmiyor yazılar ruh gibi kaliyor :)Allah kolaylık versin canımUmarım çabucak geçer
Çok iyi bilirim o sıkıntıları![]()
ben böle sofa olunca ölçü tartı unutuyorum kakuletacımDedim bugün bişey yemiycem ablam ıspanaklı sosyete mantısı yapmamış mıAynen bu suratla trans halde daldım tabağa
Ama sadece mantımı yedim, hiçbir şekilde diğerlerine yanaşmadım ölçüyü korudum
![]()
hamileyken kilo vermek miii o neden oluyo ablacım ?Çok fazla vermişsiniz sebebi nedir?Sağlık sıkıntınız mı varHaklısınız fazla kilo almaya gerek yok
Ben de ikizlere hamileyken 8 kilo vermiştim![]()
Canım her hamilelikte olmazhamileyken kilo vermek miii o neden oluyo ablacım ?![]()
ay ama lütfen burdan burdan sölesiiinNick değişikliği mi yaptınızBurdan istemiyorsan özelden tanıt
![]()
ay bayılcam çok korkuyorummmmmCanım her hamilelikte olmazBenim ikizlerde bulantım hiç bitmedi sıkıştırıyorlardı
![]()
Kim olduğunu buldumBen mi tanıtayım , ne diyim ki bilemedim
Aslında beni çok iyi tanırdınız bir zamanlar Nevreste hanımcığımUnutulduk tabi
![]()
Kim olduğunu buldumAşkolsun niye tanıtmıyorsun kendini
Ben de 2 gündür Nevreste şöyle böyle diyorsun
Ben de nerden tanıyor biliyor diyorum
Konundan tanıdım
![]()
Korkacak hiçbirşey yokay bayılcam çok korkuyorummmmm![]()
beni bu gece meraktanda çatlatın kakuleta hanım sağolunEvladım , Ben bu kulübün her karışını milim milim arşınlarken , bir gün bir çukurun içine düştüm, meğersem o çukur dibsiz bir kuyuymuş kendimi kaybettim , etrafımda bir çok el bana uzanmış yardım etmek isterken meğersem o ellerin çoğu sahteymiş güvenip tuttuğum eller beni daha da derine itmiş...annem dedi ki kızım eşek bile aynı çukura iki kere düşmez sen ne yapıyorsun böyle... Haklısın anne dedim insanoğlu ciğ süt emmiş yüzüne bakıp teşekkür edenler arkandan iş çevirirmiş, zaman akmış gitmiş kakule değişmiş...artık aynı çukura düşmemiş etrafından dolaşmış el uzatanlara da nanik yapmış...işte böyle bizim kakule kız annesinden başkasına güvenmemeyi öğrenmiş iyilikten maraz doğar diyen atalarınıda hep anmış, ama iyiliklerine devam etmiş sadece çukura düşmemiş
Her el uzatana bakınca da aklına hep o eşek gelmiş
![]()
Kime yazılmış bu mesajEvladım , Ben bu kulübün her karışını milim milim arşınlarken , bir gün bir çukurun içine düştüm, meğersem o çukur dibsiz bir kuyuymuş kendimi kaybettim , etrafımda bir çok el bana uzanmış yardım etmek isterken meğersem o ellerin çoğu sahteymiş güvenip tuttuğum eller beni daha da derine itmiş...annem dedi ki kızım eşek bile aynı çukura iki kere düşmez sen ne yapıyorsun böyle... Haklısın anne dedim insanoğlu ciğ süt emmiş yüzüne bakıp teşekkür edenler arkandan iş çevirirmiş, zaman akmış gitmiş kakule değişmiş...artık aynı çukura düşmemiş etrafından dolaşmış el uzatanlara da nanik yapmış...işte böyle bizim kakule kız annesinden başkasına güvenmemeyi öğrenmiş iyilikten maraz doğar diyen atalarınıda hep anmış, ama iyiliklerine devam etmiş sadece çukura düşmemiş
![]()
Doğru yolu bulduğun iyi olmuş :)Evladım , Ben bu kulübün her karışını milim milim arşınlarken , bir gün bir çukurun içine düştüm, meğersem o çukur dibsiz bir kuyuymuş kendimi kaybettim , etrafımda bir çok el bana uzanmış yardım etmek isterken meğersem o ellerin çoğu sahteymiş güvenip tuttuğum eller beni daha da derine itmiş...annem dedi ki kızım eşek bile aynı çukura iki kere düşmez sen ne yapıyorsun böyle... Haklısın anne dedim insanoğlu ciğ süt emmiş yüzüne bakıp teşekkür edenler arkandan iş çevirirmiş, zaman akmış gitmiş kakule değişmiş...artık aynı çukura düşmemiş etrafından dolaşmış el uzatanlara da nanik yapmış...işte böyle bizim kakule kız annesinden başkasına güvenmemeyi öğrenmiş iyilikten maraz doğar diyen atalarınıda hep anmış, ama iyiliklerine devam etmiş sadece çukura düşmemiş
![]()
hı hııı karnıma ağrılar girdiiiKorkacak hiçbirşey yok![]()
İyi geceler canımben uyuyorum sohbet eden tüm hanımlar öpüldünüz iyi geceleeerr![]()