- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
cnm korurum ben seni sen zaten değiştirmezsin![]()
Degistirmem merak etme. Karakterim de fikrim de sabittir degismez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm korurum ben seni sen zaten değiştirmezsin![]()
Tamam edin bakalim, enler oylamasi acilinca ben de dicem diskalifiye edin bunlari diye![]()
Teşekkür ederim canımBu arada oyum Nevreste'ye gitti kesinlikle canım çekmişti görünce![]()
VuslatMerhabalar
Uzun süre ayrı kaldım buralardan, özlendim mi acabaNeyse ki oylamaya yetişmişim. Görünümüyle en çok iştahımı kabartan tantuniye gitti oyum
Nevoşum ellerine sağlık
Tariflerin tümü çok güzel, herkesin ellerine, emeklerine sağlık, hepinize başarılar dilerim![]()
CanımsınVuslatNerelerdesin sen
Özledik canımMerak ettik ayrıca
Çok teşekkür ederim canım![]()
Tamam canımCanımsınBiraz sıkıntılar vardı Nevoşum, 2 haftadır da abim var İst.dan misafirliğe geldi. 1 hafta daha pek uğrayamam ama sonrasında yine buradayım canım
Şimdilik kaçtım canım, kendine iyi bak, öpüyorum
![]()
Oylar 2 olmuşGünaydın hayırlı oylamalar,bu konuya gelipte oy veren elleri öpüyoruz efendim
LÜTFEN OYLARINIZI ESİRGEMEYİN , EMEĞE SAYGI OY HER VATANDAŞIN HAKKI
![]()
Yemekteyiz, soframiz basliginda tum konular. Eger bulamadiysan Nevreste fotograf albumu yapmisti ordan da bakabilirsin.Konuları bulamadım yaaa![]()
teşekkür ederim canım bi bakimYemekteyiz, soframiz basliginda tum konular. Eger bulamadiysan Nevreste fotograf albumu yapmisti ordan da bakabilirsin.![]()
Aynenhii birazcık daha aşağıya inmek gerekyomuş![]()