Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz senle patlicangiller olduk bu yarismada![]()
Iyi gecelerBen kaçtım iyi geceler kızlar.Bol oylar herkese.
![]()
anam :) hadı bakalım et yemegı olmasın bıde duduklude pısenlerde nolmasın onlar zor gelıyo banaElkremi ilk yarışmacımız herkes şahit![]()
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendiniYedik valla, ben tek basima 3 gunde zor bitirdim yaptigim yemegi, bilseydim sana yollardim yarisini Mune abla![]()
Allahtan bi mani cikmazsa ben de katilirim, makarna yapmak bizim isimiz2. yarışmacı adayımızda belli oldu![]()
Tamam anlaştık listeye yazdım sizianam :) hadı bakalım et yemegı olmasın bıde duduklude pısenlerde nolmasın onlar zor gelıyo bana![]()
Tamam Abla hemen diskalifiye ediyoruzYani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini
Nevreste yasemini eleyin ablasına kebap yollamadı![]()
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini
Nevreste yasemini eleyin ablasına kebap yollamadı![]()
Tesekkur ederimmmVe tabiki patlıcanın en muhteşem haline sevgili B BayanHicKimse ' nın kürdan kebabına gitti oyumKatılan herkesin ellerine,emeğine sağlık.Hepsi harikaydı ama dedim ya ben patlıcanı çoook severim
![]()
Tamam canım anlaştıkAllahtan bi mani cikmazsa ben de katilirim, makarna yapmak bizim isimiz![]()
arada kucuk kacamak lazım zatenBitircem diye gobegim catladi zaten, diyet miyet kalmadi valla, esime de soylemedim yarismaya katildigimi, adam diyor ki nerden esti bu boyle, ben izinliyken yapmazsin calisirken yaparsin diyor, o da iskillendi
izinliyken makarna corba yiyoz, kebaplari ben goturuyorum
![]()
Tamam edin bakalim, enler oylamasi acilinca ben de dicem diskalifiye edin bunlari diyeTamam anlaştık listeye yazdım sizi
Tamam Abla hemen diskalifiye ediyoruz![]()
Bu kucuk kacamak bana pahaliya patladiarada kucuk kacamak lazım zaten![]()
Benim de uykum geldi, iyi geceler canim, belli olmaz daha oylama devam ediyor2 yi görmeden yatırıyorsunuz ya beni ne diyim bilemedim, iyi geceler diyim bari![]()