• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Biz senle patlicangiller olduk bu yarismada:KK53:

Nerden biliyim canım , başıma gelene bakar mısın gelsin patron patlıcanlı tariflere benden oy çıkmaz desin, Nasıl bir şans bende ki nasıl anlamadım dur dur gel patlıcanı sevme ye balıkları gel patlıcanı sevme :KK67: Bu şamar kafamaydı:KK70::KK70:

Yedik valla, ben tek basima 3 gunde zor bitirdim yaptigim yemegi, bilseydim sana yollardim yarisini Mune abla:KK53:
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini:KK70:
Nevreste yasemini eleyin ablasına kebap yollamadı:KK70::KK70:

anam :) hadı bakalım et yemegı olmasın bıde duduklude pısenlerde nolmasın onlar zor gelıyo bana :D
Tamam anlaştık listeye yazdım sizi:KK59::KK9:
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini:KK70:
Tamam Abla hemen diskalifiye ediyoruz:KK70:

:KK70:Bitircem diye gobegim catladi zaten, diyet miyet kalmadi valla, esime de soylemedim yarismaya katildigimi, adam diyor ki nerden esti bu boyle, ben izinliyken yapmazsin calisirken yaparsin diyor, o da iskillendi:KK53: izinliyken makarna corba yiyoz, kebaplari ben goturuyorum:KK70:

:KK70:Bitircem diye gobegim catladi zaten, diyet miyet kalmadi valla, esime de soylemedim yarismaya katildigimi, adam diyor ki nerden esti bu boyle, ben izinliyken yapmazsin calisirken yaparsin diyor, o da iskillendi:KK53: izinliyken makarna corba yiyoz, kebaplari ben goturuyorum:KK70:
arada kucuk kacamak lazım zaten :D

Bu arada oyum Nevreste'ye gitti kesinlikle canım çekmişti görünce :KK68:

Back