Tabi ki canım daha 1 haftamız varÖylemi diyorsun canım gerçekten miAllahtan ümit kesilmez
aynen cnm önemli olan bu heyecan sohbet eğlenceTabi ki canım daha 1 haftamız varAma sonuç sizi üzmesin 1 tane 1.miz olacak Kim hakediyorsa demiyeceğim Tüm tarifler çok başarılı Kim daha şanslı ise o kazansın
Yeni kategoriyi düşünmeye başlayalımBirlikte eğlenmeye devam edelim
Çok haklısın canımyawNevreste albüme bakan sayısı 141 oy weren sayısı ne kadar düşük ha bakıyosunuz bi oy atın enn adil oylama çıksın dimi
aynenn walla tek isteğimiz o yaaaaÇok haklısın canımİnan yapacak başka birşey yok
Emeğe saygı istiyoruz
Daha yarışma bitmediŞaka yapıyorum aman ciddiye almayın zaten hedefimde birincilik yoktu yoktu da E bu kadarda kötü olmaz ki
Bekleyelim canımaynenn walla tek isteğimiz o yaaaa
Tabi ki canım daha 1 haftamız varAma sonuç sizi üzmesin 1 tane 1.miz olacak Kim hakediyorsa demiyeceğim Tüm tarifler çok başarılı Kim daha şanslı ise o kazansın
Yeni kategoriyi düşünmeye başlayalımBirlikte eğlenmeye devam edelim
Yok canım ben pes ettim, havlumu attım yenil yenil nereye kadar dimi amabu gün 1 oy bir hafta da 7 oy yok yok hiç teselli etme bırak ağlıyım
Çok teşekkür ederim canımTantuniye bayilmistim vallahi.
Herkesin ellerine saglik ama en istahimi açan tantuni idi :)
Çok geçmiş olsun.Kulaklarınızı çınlatmıştık bugün.Bu sabah 4 gibi kalkıp balığa gittim, tam balığın en keyifli yerinde hava patladı limana nasıl döndük bilemiyorum ve tekneden inerken bir kaza geçirdim. Bu sebeple anketi açamadım. Sabah 9 da evdeolup anketi açacaktım ama olmadı. Bundan sonra yarışmanın tüm sorumluluğuNevreste 'dir. (kendisinin de şimdi haberi oldu)
Sol elimi kullanamıyorum ama ekte görüleceği gibi değdi....
gecikme için tekrar özür dilerim
Çok geçmiş olsun aynı zamanda afiyetler olsuuun efendimBu sabah 4 gibi kalkıp balığa gittim, tam balığın en keyifli yerinde hava patladı limana nasıl döndük bilemiyorum ve tekneden inerken bir kaza geçirdim. Bu sebeple anketi açamadım. Sabah 9 da evdeolup anketi açacaktım ama olmadı. Bundan sonra yarışmanın tüm sorumluluğuNevreste 'dir. (kendisinin de şimdi haberi oldu)
Sol elimi kullanamıyorum ama ekte görüleceği gibi değdi....
gecikme için tekrar özür dilerim
Şaka yapıyorum aman ciddiye almayın zaten hedefimde birincilik yoktu yoktu da E bu kadarda kötü olmaz ki
Ben seninkini de cok begendim ama bugun hamburgerli pizza yedim. Kasarli oluncajiglypuff un ki tanidik geldi. Oyumu ona verdim takma bence seninki de guzel yani ama istersen degistireyim oyumu.
Bakıp gidenler hiçbirimizi beğenmiyor demek ki canımOylamada son sürat gidiyomuşummm vay anaaaaaEn başarılı yarışmam .. Bakip bakıp çıkıyosunuz bi tanecik oy atın hatunlar şu yarışmayaa
Yok canım sakın değiştirme ben takılıyorum , maksat eğlenmek dedik en başta, ama değiştirirsende ne diyim sayende 2 olurum tam olurum
Zaten ben Nevresteyi kırmamak için katıldım o kadar ince o kadar kibar ki eşi yok sitedeO nedenle havluyu geri alıyım diyorum
Çok teşekkür ederim canımYok canım sakın değiştirme ben takılıyorum , maksat eğlenmek dedik en başta, ama değiştirirsende ne diyim sayende 2 olurum tam olurum
Zaten ben Nevresteyi kırmamak için katıldım o kadar ince o kadar kibar ki eşi yok sitedeO nedenle havluyu geri alıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?