ooo baya warmışş2 Kasım canım
Pazar en geç Pazartesi açılır anket canımooo baya warmışşsaol cnm
Birşey dicem ben 10 resimden fazla ekleyememiştim ama ekleyenler var. Sorun bendemiydi, ben mi beceremedim?Evet çoğaldı
Katılmayı düşünen üyeler vardıBekliyoruz
Canım Albüme veya başka bir yere ekleyip Url ile ekleyince 20 resim ekleniyor..Birşey dicem ben 10 resimden fazla ekleyememiştim ama ekleyenler var. Sorun bendemiydi, ben mi beceremedim?
Hmm neyse öyle gidiverdi :) Yeterince anlaşılır böylede nasılsa :)Canım Albüme veya başka bir yere ekleyip Url ile ekleyince 20 resim ekleniyor..
Eksik varsa kendine bir albüm yap ben ordan eklerim konunaHmm neyse öyle gidiverdi :) Yeterince anlaşılır böylede nasılsa :)
Günaydın canımGünaydınnnnbu yarışma çok eğlenceli olacak katılım çok ve daha süre de bitmedi yeni katılanlar da olur belki
Katıl tabi :) Akşam ki menünü buraya koyarsın, hem yemeğini aradan çıkarırsın hemde yarışıp eğlenirizAyy ben katılanları görünce çok özendim, bende mi katılsam
Valla olur, etimi buzluktan çıkarayım o zamanKatıl tabi :) Akşam ki menünü buraya koyarsın, hem yemeğini aradan çıkarırsın hemde yarışıp eğleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?