- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Pratik şık görünümlü bir yemek ayarlarsın güveniyorum sana :)Valla olur, etimi buzluktan çıkarayım o zaman
Ne yapacağıma karar vermem lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pratik şık görünümlü bir yemek ayarlarsın güveniyorum sana :)Valla olur, etimi buzluktan çıkarayım o zaman
Ne yapacağıma karar vermem lazım![]()
Tişikkür ederim canımPratik şık görünümlü bir yemek ayarlarsın güveniyorum sana :)
Bende öyleydim, katılınca bir özgüven geliyorTişikkür ederim canımİnşallah becerebilirim, hiç yemek yarışmasına katılmamıştım bu ilk olcak
![]()
Tamam stres yok, yarın rahat rahat yapıcamBende öyleydim, katılınca bir özgüven geliyorNasılsa tadına bakmıycaz, rahat ol, stres yapma
![]()
BekliyoruzAyy ben katılanları görünce çok özendim, bende mi katılsam![]()
inşallah canımGünaydın canım
İnşaallah öyle olacak![]()
Ellerinize sağlıkYarismaya bende katilmiş bulunuyorum :) herkese basarilar :)
Tskler. Herkesin ellerine saglikEllerinize sağlık
7. tarifimiz geldi![]()
Bundan sonra tüm yarışmalarda Pink varBende öyleydim, katılınca bir özgüven geliyorNasılsa tadına bakmıycaz, rahat ol, stres yapma
![]()
Aynen aynenBundan sonra tüm yarışmalarda Pink var
Korkacak bir şey yok herkes katılsınÇok eğlenceli oluyor.
![]()
Bundan sonraki kategoriyi tüm yarışmacılarla birlikte bu hafta karar verelimAynen aynenKendime güvendiğim her dalda bende varım bundan sonra, yanlız senin gibi, yukfka falan açamam
![]()
Yok yok katılırım, benkimki de yemeğe konuyor yarışma sayesindeBundan sonraki kategoriyi tüm yarışmacılarla birlikte bu hafta karar verelim
Bu sözleri söylediğine pişman olmazsın umarımBen peşini bırakmam ona göre
![]()
Tatlı olabilir aslındaYok yok katılırım, benkimki de yemeğe konuyor yarışma sayesinde
Yemek üzerine mi olacak. Tatlıda sıkıştırsak mı araya![]()
Bi dilber dudağı yapayım sizeTatlı olabilir aslında''Şerbetli Tatlılar ''yaptık ama bayağı oldu tekrarlayabiliriz
![]()
Oooo süper olurBi dilber dudağı yapayım sizeTabi önce yufka açmayı öğrenmem lazım
![]()
ayy tatlı yapmayalım diyetteyizTatlı olabilir aslında''Şerbetli Tatlılar ''yaptık ama bayağı oldu tekrarlayabiliriz
![]()
Canım oylama sırasında bu topiğe sık sık uğramanızı öneriyorum.ayy tatlı yapmayalım diyetteyiz![]()